Αθλητισμός

Γιώργος Κορνέζος: Από την ΑΕΚ στον Βόλο

Γιώργος Κορνέζος: Από την ΑΕΚ στον Βόλο
Η ΑΕΚ θα παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στον Βόλο τον Γιώργο Κορνέζο.

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Κορνέζος έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ. Ωστόσο δεν θα φορέσει άμεσα την φανέλα της Ένωσης. Το αρχικό πλάνο ήταν να πάει κανονικά στην προετοιμασία και να κριθεί εκεί αν θα μείνει στο ρόστερ ή θα παραχωρηθεί κάπου με τη μορφή δανεισμού. Τελικά αποφασίστηκε ότι ο ταλαντούχος αμυντικός δεν είναι έτοιμος για ένα τόσο μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Σε αυτές τις περιπτώσεις η λύση του δανεισμού φαντάζει μονόδρομος. Αρκετές ομάδες χτύπησαν την πόρτα της ΑΕΚ, αλλά οι “κιτρινόμαυροι” ήθελαν να τον παραχωρήσουν μόνο σε ομάδα πρώτης κατηγορίας. Ο Κορνέζος έπαιζε στην Γ’ Εθνική και ο στόχος των ανθρώπων του “δικεφάλου” είναι να πάρει εμπειρίες στη μεγάλη κατηγορία πριν κάνε το ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ. Τελικά η νεοφώτιστη ομάδα του Βόλου είναι αυτή που κέρδισε τη μάχη.

Δεν σταματάει στον Κορνέζο ο Βόλος

Ο Βόλος ανέβηκε φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Super League και θέλει να στηριχθεί κυρίως σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Σε αυτό το πλαίσιο έκανε κρούση για τον 21χρονο στόπερ και εκτός απροόπτου θα τον έχει στο ρόστερ της. Ο Γιώργος Κορνέζος δεν είναι ο μοναδικός δανεικός που θα πάρει η ομάδα του Αχιλλέα Μπέου από τους “μεγάλους” του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι οι νεοφώτιστοι θέλουν να βάλουν στο ρόστερ τους τρεις πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα του SDNA ανέφερε ότι οι , Μπαλογιάννης, Διαμαντής και Τσαούσης αναμένεται να παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού. “Tο… ταξίδι του Βόλου στη Super League ξεκινάει, με την διοίκηση της ομάδας να εμφανίζεται αποφασισμένη για ενίσχυση, επενδύοντας σε νεαρούς και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, η διοίκηση του Βόλου έχει προσεγγίσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ προκειμένου να «μετακομίσουν» με τη μορφή δανεισμού τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία της Κ19 του Πάμπλο Γκαρσία για το αήττητο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, Μπαλογιάννης, Διαμαντής και Τσαούσης βρίσκονται μια «ανάσα» από τον Βόλο προκειμένου να αγωνίζονται εκεί τη νέα σεζόν με τη μορφή δανεισμού με στόχο να πάρουν παιχνίδια και παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Super League» αναφέρει το δημοσίευμα της σελίδας Sdna.gr.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments