Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ψάχνει στην ξένη αγορά για την περιφέρεια

Ολυμπιακός: Ψάχνει στην ξένη αγορά για την περιφέρεια
Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση δυο ξένων παικτών για να ενισχύσει την περιφέρεια του.

Ο Ολυμπιακός έχει σηκώσει μανίκια για την μεταγραφική του ενίσχυση. Μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν οι “ερυθρόλευκοι”, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Οι Πειραιώτες έχουν κλειδώσει την παραμονή των Σπανούλη και Πρίντεζη, ενώ και ο Γιώργος Μπόγρης έχει δηλώσει ανοιχτά την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά. Ο Ντέιβιντ Μπλατ επιθυμεί την απόκτηση ενός ψηλού για να πλαισιώσει τον Μιλουτίνοφ, αλλά και δυο περιφερειακούς.

Ο προπονητής των Πειραιωτών ψάχνει στην αγορά για την απόκτηση παικτών στη θέση “1” και “2”. Ο Μπλατ θέλει πρωτίστως ένα δυνατό όνομα στη θέση του shooting guard και στη συνέχεια να ακολουθήσει ο πλέι μέικερ, με την ελπίδα πως θα παραμείνει ταυτόχρονα ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος. Οι Μπραντ Ουοναμέικερ, Μίλος Τεόντοσιτς, Μάλκολμ Ντιλέινι, Τομά Ερτέλ και Φαμπιάν Κοζέρ είναι ονόματα, που φιγουράρουν στην πειραιώτικη λίστα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί πρώτος τους προορισμός το λιμάνι, αν και ο Ολυμπιακός θα κάνει την κίνησή του.

Μήνυμα παραμονής από Αγραβάνη

Πριν λίγες μέρες ο Δημήτρης Αγραβάνης αποκάλυψε ότι στο μυαλό του έχει μόνο την παραμονή του στον Ολυμπιακό. “Εμείς κάνουμε μεταβατικές προπονήσεις με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ κανονικά. Τώρα πήραμε άδεια για να έρθουμε εδώ πέρα. Εγώ έχω συμβόλαιο για του χρόνου. Δεν ξέρω όμως τι θα γίνει. Ο Ολυμπιακός είναι οικογένειά μου. Ελπίζω να μείνω αλλά θα το μάθουμε. Είμαι και απολύτως υγιής επιτέλους και πραγματικά θέλω να μείνω και να προσφέρω στην ομάδα της καρδιάς μου”.

Ο Αγραβάνης έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν, αν το θελήσουν, δυνατότητα να ενεργοποιήσουν, ή όχι την οψιόν για τη +1 σεζόν. Εάν πράξουν το πρώτο, τότε ο Αγραβάνης θα παραμείνει, ειδάλλως θα χρειαστεί να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments