Πως Να

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook
Πως να διαγράψετε τον προσωπικό σας λογαριασμό στο Facebook, σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να είστε ενεργοί στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

“Πως να διαγράψω το Facebook;”. Αυτή είναι μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που συναντάμε στις μηχανές αναζήτησης. Το δημοφιλές social media δεν αποτελεί μόνο ένα σύγχρονο εργαλείο κοινωνικοποίησης, αλλά λειτουργεί άκρως βοηθητικά σε πολλές εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας. Αποτελεί μέσο συνεννόησης στους χώρους εργασίας αλλά και μέσο πληροφόρησης μέσω των ειδήσεων που “πετάγονται” στο timeline. Πολλοί από εμάς περνάμε δεκάδες ώρες της ημέρας μας στο δημοφιλές social media το οποίο χρησιμοποιούμε για πολλές από τις εργασίες μας, ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι που, για τους δικούς τους λόγους, θα ήθελαν να απαλλαγούν, διαγράφοντας τον λογαριασμό τους.

Ωστόσο, εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε διαγραφή λογαριασμού, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας. Το προφίλ σας, οι φωτογραφίες, οι δημοσιεύσεις, τα βίντεο και ό,τι άλλο έχετε προσθέσει θα διαγραφούν οριστικά. Δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε τίποτα. Παράλληλα, θα είναι αδύνατη η πρόσβασή σας στο Facebook Messenger, όπως και η λειτουργία “Σύνδεση μέσω Facebook” προς άλλες εφαρμογές (π.χ. το Spotify ή το Pinterest) στις οποίες έχετε ενδεχομένως δημιουργήσει λογαριασμό.

Κάποιες πληροφορίες, όπως τα μηνύματα που έχετε στείλει σε φίλους, μπορεί να είναι ακόμη ορατές στα άτομα αυτά και αφού διαγράψετε το λογαριασμό σας. Τα αντίγραφα των μηνυμάτων που έχετε στείλει αποθηκεύονται στα εισερχόμενα των φίλων σας.

Πως να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας

  • Πατήστε πάνω δεξιά σε οποιαδήποτε σελίδα του Facebook.
  • Πατήστε Ρυθμίσεις.
  • Πατήστε Οι πληροφορίες σας στο Facebook στην αριστερή στήλη.
  • Πατήστε Διαγράψτε το λογαριασμό και τις πληροφορίες σας και έπειτα πατήστε Διαγραφή του λογαριασμού σας.
  • Γράψτε τον κωδικό πρόσβασής σας, πατήστε Συνέχεια και έπειτα Διαγραφή λογαριασμού

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαγραφή του λογαριασμού σας μπορείτε να βρείτε στη σελίδα ερωτήσεων του facebook.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εάν έχουν περάσει λιγότερες από 30 ημέρες από τότε που ζητήσατε να διαγραφεί ο λογαριασμός σας, τότε μπορείτε να ακυρώσετε τη διαγραφή του. Μετά από 30 ημέρες, ο λογαριασμός σας και όλες οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτόν θα διαγραφούν οριστικά και δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε τις πληροφορίες σας.

Ίσως χρειαστούν έως 90 ημέρες από την έναρξη της διαδικασίας διαγραφής για να διαγραφούν όλα όσα έχετε δημοσιεύσει. Μέχρι να διαγραφούν αυτές οι πληροφορίες, οι άλλοι χρήστες του Facebook δεν έχουν πρόσβαση σε αυτές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments