Ζώδια

Ζώδια σήμερα:Οι ερωτικές προβλέψεις για την Δευτέρα (24/6)

Ζώδια σήμερα:Οι ερωτικές προβλέψεις για την Δευτέρα (24/6)
Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα (24/6).

Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα  Δευτέρα (24/6). Κριός: Παρόλο που θα ζήσεις κάτι σαν ισχυρό σοκ στην ερωτική σου ζωή, θα υπάρχουν οφέλη, αν σε βοηθήσει ν’ αποκτήσεις μια σαφέστερη προοπτική για ένα ζήτημα που υπάρχει στη σχέση σου. Θα μπορούσε επίσης να υπογραμμίσει, τι έχει γίνει κουραστικό ή επαναλαμβανόμενο. Καλωσόρισε και μη δυσανασχετείς, με οποιαδήποτε αυθόρμητη ή απρόβλεπτη εξέλιξη. Θα διαπιστώσεις σύντομα, πόσο χρήσιμη ήταν.

Tαύρος: Αντί να προσπαθήσεις να καταλάβεις τί φαίνεται εκτός τόπου στη σχέση σου, δοκίμασε να δεχτείς τη διαδικασία της αλλαγής που βρίσκεται σε εξέλιξη. Θα αναγνωρίσεις τον τρόπο που εξελίσσονται ορισμένες ανάγκες και επιθυμίες σου, που διαφέρουν από αυτές που σου ταίριαζαν στο παρελθόν. Σκέψου πως αυτό είναι μια έγκαιρη και απαραίτητη αναβάθμιση, για να πετύχεις το παθιασμένο δυναμικό σου. Φέρνει μαζί του μια σειρά από νέες, ενθουσιώδεις ευκαιρίες.

Δίδυμοι: Η ικανότητά σου να αισθάνεσαι τις νέες, παθιασμένες δυνατότητες που μπορούν να βιώσουν έξω από τη σφαίρα της κανονικής ρουτίνας, θα σε ενθαρρύνει να φέρεις νέα επίπεδα αυθορμητισμού στην ερωτική σου ζωή. Δεν θέλεις να διαταράξεις ό,τι λειτουργεί. Θέλεις να δοκιμάσεις νέα επίπεδα βάθους σε ό,τι αφορά τις πνευματικές και φυσικές σου συνδέσεις με τον εραστή σου. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν τολμήσεις να κάνεις κάτι διαφορετικό. Απλά άνοιξε το μυαλό σου και άφησε την αίσθηση της περιπέτειας, να αναλάβει.

Kαρκίνος: Πιθανόν δεν μπορείς να βοηθήσεις…. αλλά αισθάνεσαι όπως αισθάνεσαι και γνωρίζεις πως η καρδιά σου, θέλει αυτό που θέλει. Ωστόσο, απλοποιώντας κάτι στη σχέση σου, θα χρειαστεί να μειώσεις ορισμένες προσδοκίες. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να είναι ανθυγιεινό και να μην βοηθήσει καθόλου, αν προσκολληθείς πολύ στο παρελθόν. Γιατί τώρα θα βιάζεσαι να φτάσεις στον μελλοντικό ερωτικό προορισμό σου. Με αποτέλεσμα, να σε οδηγήσει στην ανάγκη να εστιάσεις, σ’ αυτό που αξίζει να εκτιμήσεις, στο παρόν.

Λέων: Θα δοκιμαστεί η ικανότητά σου να μπορείς να προσαρμόζεσαι και να διατηρείς την αισιοδοξία σου, αν παρουσιαστεί κάποιο ερωτικό πρόβλημα στη σχέση σου. Αυτό μπορεί να είναι ένα ενοχλητικό σχόλιο που μπορεί να έκανε ο σύντροφός σου, ή μια ανακάλυψη για ένα συγκεκριμένο άτομο, που θα σου δώσει πολλά για να αναλογιστείς. Το αποτέλεσμα θα είναι να υπάρξει μπέρδεμα….αλλά εκεί πρέπει εσύ να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Γιατί θα φανεί πως είναι ένα ασήμαντο θέμα, αν καταφέρεις να εξαφανίσεις την ένταση ανάμεσά σας.

Παρθένος: Φαίνεται ότι κάποιος στην ερωτική σου ζωή, θα σε κάνει να νιώσεις πως κέρδισες το λόττο, όταν διασαφηνιστεί πως υπάρχει ισχυρή πνευματική και φυσική σύνδεση ανάμεσά σας. Και τα δύο σε τονώνουν, κάτι που ωφελεί και τους δυο σας θαυμάσια. Κάποιος φαίνεται ικανός να μεταφέρει το μυαλό και την καρδιά σου, σε μια νέα και συναρπαστική επικράτεια. Ενθάρρυνε και προώθησέ το αυτό, με κάθε δυνατό τρόπο!

Ζυγός:Η ικανότητά σου για συμπόνια και ευαισθησία θα μοιάζει με πυρκαγιά, στην ένταση που σιγοβράζει στη σχέση σου. Η υπέρβαση μιας ρομαντικής πρόκλησης, απαιτεί να χρησιμοποιήσεις την έμφυτη ικανότητά σου, για να αποκαταστήσεις την αρμονία, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα το σύντροφό σου, να σε υποστηρίξει και να συνεργαστεί μαζί σου, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Πριν το καταλάβεις, θα έχεις εξαλείψει την ένταση, στο ξεκίνημά της…. και πιθανότατα θα σε θαυμάσει για τον τρόπο που το έκανες.

Σκορπιός: Θα νιώσεις ιδιαίτερα ευάλωτη για ένα θέμα που αφορά τα ερωτικά σου. Ωστόσο, προτού δημιουργήσεις εμπόδια ή διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου, προσπάθησε να δεχτείς πως μπορεί να βρίσκεσαι σε μια ευχάριστη διαδικασία αλλαγής, που έχει ξεκινήσει να μεταμορφώνει τη σχέση σου. Η ανασφάλεια, συχνά συνοδεύει την αλλαγή…. και οποιαδήποτε αγωνία κι αν αισθάνεσαι τώρα, θα είναι πιθανόν σύντομη. Έχεις τόσα πολλά να περιμένεις.

Tοξότης: Η περίεργη και περιπετειώδης πλευρά σου, κατά πάσα πιθανότητα έμαθε πολύ καιρό πριν, πως ό,τι βάλεις στο μυαλό σου και το πιστέψεις, μπορεί να πετύχει. Αυτό το σύνθημα θα σε βοηθήσει πολύ στη σχέση σου αυτή τη στιγμή. Η διαίσθησή σου, προσαρμόζεται σε βαθιά οράματα, για το τι θα μπορούσες να ολοκληρώσεις και να ζήσεις στην ερωτική σου ζωή. Με αρκετή πίστη και προσπάθεια θα ανακαλύψεις, πως αυτά δεν είναι απλά ευσεβείς πόθοι!

Aιγόκερως: Θέλεις ελευθερία ή δέσμευση? Αυτή η ερώτηση θα μπορούσε να είναι πολύ απλή αν δεν θέλεις ούτε το ένα ούτε το άλλο. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το αν είσαι η μόνη ή σε σχέση, η ελευθερία μπορεί να σημαίνει ότι επιτρέπεις στον εαυτό σου να επιδοθεί σε εξερευνήσεις ή σε ενδιαφέροντα, έξω από τη σφαίρα της ερωτικής σου ζωής. Εξίσου σημαντική είναι και η διαμόρφωση ή η ενίσχυση μιας σχέσης. Κι έχεις μια ευκαιρία που αξίζει να καταλάβεις για να μπορέσεις ν’ ακολουθήσεις, ό, τι εμπνέει ή ευχαριστεί την καρδιά σου, με άλλους τρόπους. Μη το βλέπεις σαν απόσπαση της προσοχής σου. Προσπάθησε να το δεις σαν μια ευκαιρία, για να ξαναβρείς το κέφι σου.

Yδροχόος: Ανεξάρτητα από το τι φαίνεται εύκολο να διαχειριστείς στη σχέση σου, το μυαλό σου θα είναι συναισθηματικά γεμάτο, από το παρελθόν. Είτε πρόκειται για ένα άτομο είτε για μια αγαπημένη ανάμνηση, έχεις την ευκαιρία να εμπνευστείς από αυτό που συνέβη στο παρελθόν και να το εφαρμόσεις στις παρούσες συνθήκες σου. Αν και δεν μπορείς να αναδημιουργήσεις ένα καλό πράγμα, μπορείς να δημιουργήσεις το επόμενο καλύτερο πράγμα! Ας είναι αυτό τώρα, η κινητήρια δύναμή σου.

Iχθύες: Αν και η διαίσθησή σου σε οδηγεί κατά καιρούς στην πνευματική σου σφαίρα, είναι πιθανόν αυτό το δώρο, να μην το μοιράζεται ο αγαπημένος σου. Η απόδραση ή η βύθιση μέσα σε έναν άνετο, ευφάνταστο κόσμο θα μπορούσε να σε κάνει να δείχνεις απομακρυσμένη, και ίσως να μην μπορείς να κρύψεις τις σκέψεις και τις ανησυχίες σου, όπως θα ήθελες να πιστεύεις. Αντί να αφήσεις τον αγαπημένο σου να μαντέψει τί σκέφτεσαι, ανοίξου και αποκάλυψέ του, όλες τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Μ’ αυτό τον τρόπο θα απομακρυνθεί κάθε πιθανότητα λανθασμένων υποθέσεων ή παρανοήσεων.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments