Αθλητισμός

Giannis Antetokounmpo: Δεν τον σεβάστηκαν οι Χιούστον Ρόκετς – «Διαφωνούμε με τον MVP»

Giannis Antetokounmpo: Δεν τον σεβάστηκαν οι Χιούστον Ρόκετς – «Διαφωνούμε με τον MVP»
Giannis Antetokounmpo: Ο "Greek Freak" ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στη ψηφοφορία των δημοσιογράφων στα NBA Awards 2019, όμως οι Χιούστον Ρόκετς διαφωνούν.

Giannis Antetokounmpo: Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είναι από τα ξημερώματα της Τρίτης 25 Ιουνίου 2019, ο απόλυτος MVP στο NBA για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στη ψηφοφορία των δημοσιογράφων στα NBA Awards 2019, συγκεντρώνοντας ποσοστό 77%. Από τα ξημερώματα όλος ο πλανήτης μιλάει για τον “Greek Freak”.

Τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλαν τα συγχαρητήριά τους στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την τεράστια αυτή διάκριση. «Συγχαρητήρια Γιάννη, δίνεις μεγάλη χαρά σε έναν ολόκληρο λαό» έγραψε ο Έλληνας πρωθυπουργός ανεβάζοντας και δύο φωτογραφίες του Γιάννη: μία τωρινή με τη φανέλα των Μπακς και άλλη μία από τότε που πιτσιρικάς έκανε όνειρα για το μέλλον.

“Μια μεγάλη αναγνώριση για ένα σπουδαίο αθλητή αλλά πάνω από όλα για ένα θαυμάσιο άνθρωπο που δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε! Greek Freak μας κάνεις υπερήφανους!”, ανέφερε σε tweet ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Όλοι έσταζαν μέλι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και για την τρομερή φετινή του πορεία με τους Μιλγούκι Μπακς. Όλοι εκτός από τους Χιούστον Ρόκετς. Η ομάδα του Τζέιμς Χάρντεν, μπορεί να συνεχάρη τον Giannis, αλλά δεν τον σεβάστηκε, καθώς με ανάρτηση στο twitter γνωστοποίησε ότι διαφωνεί με το αποτέλεσμα, παρότι ο Έλληνας μπασκετμπολίστας συγκέντρωσε σχεδόν το τριπλάσιο ποσοστό από τον Χάρντεν.

Στην ανάρτηση που έκαναν οι Χιούστον Ρόκετς άρχισαν να παραθέτουν τα στατιστικά του παίκτης τους, Τζέιμς Χάρντεν τα τελευταία πέντε χρόνια. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι αναμφίβολα από τις μεγαλύτερες μορφές των τελευταίων χρόνων στο ΝΒΑ, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία με το μεγάλο επίτευγμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος άξιζε το βραβείο του MVP του ΝΒΑ 100%.

Το tweet των Χιούστον Ρόκετς:

«Συγχαρητήρια στον νέο MVP, αλλά με όλο τον σεβασμό διαφωνούμε. Ο Τζέιμς Χάρντεν:

  • Τελείωσε στις 2 πρώτες θέσεις στην ψηφοφορία για τον MVP τις 4 από τις τελευταίες 5 σεζόν
  • Έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που είχε τουλάχιστον 35 πόντους και 7 ασίστ μέσο όρο σε μία σεζόν.
  • Σκόραρε +40 πόντους 28 φορές μέσα στην σεζόν, +50 πόντους 9 φορές και +60 πόντους δύο φορές.
  • Σκόραρε +30 πόντους σε 32 συνεχόμενα παιχνίδια, δεύτερο μεγαλύτερο σερί στην ιστορία της λίγκας.
  • Σε ένα διάστημα 40 αγώνων ο Χάρντεν είχε 40.1 πόντους, 7.1 ασίστ, 7.1 ριμπάουντ και 2.2 κλεψίματα μέσο όρο. Αυτό ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο σερί με +40 πόντους στην ιστορία του ΝΒΑ!
  • Ξεπέρασε το ρεκόρ καριέρας του στα εύστοχα τρίποντα στον 53ο αγώνα της σεζόν, ολοκληρώνοντας τελικά την χρονιά με 378, δεύτερη καλύτερη επίδοση στη λίγκα.
  • Από το 2014/15 κι έπειτα ο Χάρντεν έχει 30.4 πόντους, 8.4 ασίστ, 6.4 ριμπάουντ και 1.8 κλεψίματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments