Αθλητισμός

Ιβάν Σαββίδης: Πάει δικαστικά τον Χάτζι για τις δηλώσεις του (pic)

Ιβάν Σαββίδης: Πάει δικαστικά τον Χάτζι για τις δηλώσεις του (pic)
Ιβάν Σαββίδης: Στα δικαστήρια θα λυθούν οι διαφορές του Γκιόργκι Χάτζι με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ιβάν Σαββίδης: Έξαλλος φέρεται να είναι ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Γκιόργκι Χάτζι, ο οποίος προσπάθησε να απαντήσει στις λεγόμενα του Ραζβάν Λουτσέσκου για τους νεαρούς παίκτες της Ρουμανίας. Ο Χάτζι στις δηλώσεις τους ξέφυγε και εξαπέλυσε «επίθεση» κατά του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά κλήθηκε να σχολιάσει την Εθνική Ρουμανίας U21. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκαθάρισε μπορεί η Εθνική να κατάφερε να προκριθεί  στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21, αλλά μόλις 5 ή 6 ποδοσφαιριστές από την ομάδα του Μιρέλ Ραντόι μπορούν να σταθούν και να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο. Τόνισε επίσης ότι η συγκεκριμένη γενιά παικτών είναι ελπιδοφόρα, αλλά δεν αποτελούν σωτηρία για το ρουμανικό ποδόσφαιρο.

Στην U21 της Εθνικής Ρουμανίας αγωνίζεται ο γιος του Γκιόργκι Χάτζι, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να αντιδράσει πολύ έντονα στις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου. Μάλιστα απάντησε έντονα στο προπονητή του ΠΑΟΚ, όμως ξέφυγε και αναφέρθηκε ακόμα και στον Ιβάν Σαββίδη.

«O Ραζβάν κάνει ένα τεράστιο, σοβαρό λάθος μη αναγνωρίζοντας μια τόσο σπουδαία γενιά που μας έχει φτάσει τόσο ψηλά. Δεν έχει συνηθίσει να δουλεύει με Ακαδημίες, αλλά έχει συνηθίσει τους οπλοφόρους στην Ελλάδα! Και επιτέθηκε σε κάποια παιδιά μας. Μιλάει για 5-6 ότι θα ξεχωρίσουν αλλά αυτά τα παιδιά έχουν καταφέρει κάτι μοναδικό για τη Ρουμανία: την έχουν οδηγήσει στα ημιτελικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ21 και αυτό είναι μοναδικό. Τον Ράζβαν Λουτσέσκου τον ενδιαφέρει πιο πολύ ο ΠΑΟΚ, οι οπλοφόροι, τα πιστόλια και ότι είναι δίπλα του», ανέφερε ο Γκιόργκι Χάτζι.

Όπως ήταν απόλυτα λογικό οι δηλώσεις αυτές έφτασαν στα αφτιά του Ιβάν Σαββίδης ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος από αυτά που ειπώθηκαν δημοσίως. Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του Χάτζι. Τον εκνευρισμό του Ιβάν Σαββίδη μαρτύρησε η ανάρτησή του Γιώργου Σαββίδη, ό οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ο χρόνος μου, τα λεφτά μου, η οικογένειά μου και ο σεβασμός μου, δεν είναι για να παίζεις μαζί τους..».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments