Lifestyle

Τζίνα Αλιμόνου – Παύλος Βαρδινογιάννης: Η νέα απόφαση του δικαστηρίου για το ποσό της διατροφής

Τζίνα Αλιμόνου – Παύλος Βαρδινογιάννης: Η νέα απόφαση του δικαστηρίου για το ποσό της διατροφής
Τζίνα Αλιμόνου - Παύλος Βαρδινογιάννης: Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα για μείωση του ποσού της μηνιαίας διατροφής.

Τζίνα Αλιμόνου – Παύλος Βαρδινογιάννης: Πριν από λίγες ημέρες το, Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών εκδίκασε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο επιχειρηματίας στην ηθοποιό. Τα μέτρα αυτά αφορούσαν τη διατροφή που ο ίδιος καταβάλλει από το καλοκαίρι του 2018, όταν και είχε πετύχει να μειώσει το ποσό που είχε αρχικώς εκδικαστεί. Ο Παύλος Βαρδινογιάννης κατέβαλλε 18.000 ευρώ και πλέον ζητά να μειωθεί κι άλλο το ποσό κατά 11.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Διονύση Θανάσουλα και Ρομίνας Ξύδα στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, το αίτημα του Παύλου Βαρδινογιάννη για μείωση του ποσού της μηνιαίας διατροφής στο ποσό των 7.000 ευρώ απορρίφθηκε από το δικαστήριο. Έτσι ο Παύλος Βαρδινογιάννης θα συνεχίσει να καταβάλλει στην Τζίνα Αλιμόνου 18.000 ευρώ μηνιαίως τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο. Τότε, η υπόθεση θα βγει ξανά στον “αφρό” μέσω του Εφετείου.

Στις αρχές Ιουλίου, ο Παύλος Βαρδινογιάννης αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να πάρει τα τέσσερα παιδιά του για δύο εβδομάδες διακοπών. Τον Αύγουστο θα επιστρέψει για να τα ξαναπάρει για άλλες 15 ημέρες, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου που αφορά τη συνύπαρξη με τα παιδιά του. Παραμένει ακόμα άγνωστο αν η Τζίνα Αλιμόνου θα είναι παρούσα για κάποιες ημέρες ή αν θα επιλέξει να μην εμφανιστεί καθόλου σε αυτές τις διακοπές.

Παρά τα όσα έχουν λάβει χώρα στη δικαστική τους διένεξη, αμφότεροι παραμένουν πολύ κοντά στα παιδιά τους, με τον Παύλο Βαρδινογιάννη να ταξιδεύει σχεδόν κάθε μήνα στην Αθήνα για να περάσει λίγες ώρες μαζί τους, κάτι που το θεωρεί απόλυτα απαραίτητο για να διατηρεί επαφή με τη μεγάλη του κόρη Αντριάνα και τα τρίδυμα, αφού πλέον δεν κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα.

Αυτοί που τον ξέρουν λένε ότι πρόκειται για έναν πολύ στοργικό και τρυφερό πατέρα που βρίσκει πάντα χρόνο προκειμένου να ασχοληθεί με τα παιδιά του.

Σε συνέντευξή της λίγο μετά το διαζύγιο, η Τζίνα Αλιμόνου είχε αναφέρει τα εξής: “Δεν ήταν ποτέ αυτή η πρόθεση μου. Η πρόταση μου στον Παύλο – τον οποίο παρακάλεσα, για την ακρίβεια – ήταν να μείνουμε στην Ελλάδα, γιατί θεωρούσα ότι αυτό είναι καλύτερο για τα παιδιά και για εμένα. Μετά από δυο χρόνια παραμονής στο Κονέκτικατ της Αμερικής συνειδητοποίησα ότι αυτό δεν είναι το μέρος που θα ήθελα να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου. Επίσης, θεωρώ τον τόπο μας πραγματικά ευλογημένο, παρά τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η χώρα. Σε όλη μου τη ζωή, όποτε έφευγα, επέστρεφα πάντα στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments