Video

Survivor spoiler διαρροή (25/6/19): Αυτή η ομάδα θα κερδίσει απόψε το έπαθλο (vid)

Survivor spoiler διαρροή (25/6/19): Αυτή η ομάδα θα κερδίσει απόψε το έπαθλο (vid)
Survivor spoiler διαρροή (25/6/19): Έγινε γνωστό ποια ομάδα θα αναδειχθεί νικήτρια στο σημερινό αγώνισμα επάθλου στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor spoiler διαρροή (25/6/19): Το φετινό Survivor ολοένα και πλησιάζει προς το τέλος του, καθώς έχουν μείνει μόλις λίγες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού. Θυμίζουμε, ότι ο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης θα γίνει την Κυριακή (30/6), έχοντας μεταφερθεί λίγο νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία λόγω των επερχόμενων εκλογών. Χθες, η άσπρη ομάδα δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 στα αγωνίσματα ασυλίας κόντρα στην μαύρη, με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη να αποχωρεί από το παιχνίδι, κάτι για το οποίο είχατε ήδη ενημερωθεί από τα spoilers.

Έτσι τελείωσε το ταξίδι στο φετινό Survivor για τον Παναγιώτη, ο οποίος έφτασε λίγο πριν τον τελικό, αλλά δεν κατάφερε να αποτελέσει έναν εκ των φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης. «Πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι έφτασα στην πηγή και δεν ήπια νερό! Καλός ή κακός έτσι μου τα έφερε η ζωή, όλα για κάποιο λόγο γίνονται! Θα αποκομίσω από το παιχνίδι μόνο τις καλές στιγμές και όλα αυτά που μου δίδαξε!», ανέφερε μεταξύ άλλων κατά την αποχώρηση του ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Survivor spoiler διαρροή (25/6/19): Πλήρη ανατροπή δείχνουν τα spoiler

Στο αποψινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε ένα αγώνισμα επάθλου και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν χοροί και… πανηγύρια. Κι αυτό γιατί, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, η νικήτρια ομάδα θα περάσει μια βραδιά γεμάτη τραγούδι και χορό στο Coco Bongo, ένα από τα γνωστότερα club στον Άγιο Δομίνικο. Το συγκεκριμένο μαγαζί αποτελεί ένα από τα τελευταία έπαθλα του παιχνιδιού, καθώς ήδη τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και απομένουν μόνοι ο ημιτελικός και ο τελικός. Το σημερινό αγώνισμα απαιτεί ταχύτητα και δύναμη. Η μαύρη ομάδα έχοντας «τσακισμένο» το ηθικό της από τις συνεχόμενες ήττες θέλει να πετύχει μια νίκη που θα της δώσει ψυχολογία και θα αποτελέσει πλήγμα για τους άσπρους.

Στην αντίπερα όχθη, η άσπρη ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετικό «φεγγάρι» και θέλει να δώσει συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις της και ταυτόχρονα να αποκομίσει και μια βραδιά που εκτός από τραγούδι και χορό θα έχει και φαγητό. Οι δύο ομάδες τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πάρα πολύ κοντά όσον αφορά τη δυναμική τους. Άλλωστε, στο Survivor έχουν μείνει πλέον οι κορυφαίοι παίκτες και όλα θα κριθούν στο νήμα στο σημερινό αγώνισμα.

Τα τουρκικά spoiler εδώ και αρκετό καιρό αναφέρουν πως η μαύρη ομάδα είναι αυτή που θα… χαμογελάσει στο σημερινό αγώνισμα και θα περάσει ξέφρενες στιγμές στο Coco Bongo. Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο κάνουν λόγο για πλήρη ανατροπή σκηνικού και μεγαλειώδη νίκη της άσπρης ομάδας, η οποία θα συνεχίσει με φρενήρης ρυθμούς το σερί νικών της το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Δείτε το τρέιλερ από το σημερινό επεισόδιο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments