Ελλάδα

ΚΙΝΑΛ μολότοφ: Επίθεση στα γραφεία του κόμματος

ΚΙΝΑΛ μολότοφ: Επίθεση στα γραφεία του κόμματος
ΚΙΝΑΛ μολότοφ: Άλλο ένα βράδυ επεισοδίων στη Χαριλάου Τρικούπη, με κουκουλοφόρους να επιτίθενται σε δυνάμεις των ΜΑΤ.

ΚΙΝΑΛ μολότοφ: Άγρια νύχτα στη Χαριλάου Τρικούπη και συγκεκριμένα έξω από τα γραφεία του ΚΙΝΑΛ. Συγκεκριμένα, κουκουλοφόροι εξαπέλυσαν επίθεση στα γραφεία του κόμματος περίπου στις 02:20 τα ξημερώματα, πετώντας πέτρες και βόμβες μολότοφ σε αστυνομικούς.

Οι κουκουλοφόροι τράπηκαν άμεσα σε φυγή όταν έριξαν τα “πολεμοφόδια”, ωστόσο επέστρεψαν είκοσι λεπτά αργότερα. Ακολούθησε δεύτερη επίθεση προς τους αστυνομικούς που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία του ΚΙΝΑΛ, η οποία επίσης τελείωσε μετά από λίγο. Από τη διπλή επίθεση δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός, ενώ δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις.

Αυτή η επίθεση ήρθε να προστεθεί στις πολλές που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες τόσο επί της Χαριλάου Τρικούπη, όσο και στις γύρω περιοχές. Πριν από μία εβδομάδα κουκουλοφόροι είχαν επιτεθεί και πάλι σε ΜΑΤ που βρίσκονταν επί της Χαριλάου Τρικούπη, ενώ όλο τον προηγούμενο μήνα οι επιθέσεις στα Εξάρχεια και τις γύρω περιοχές έχουν ενταθεί.

Μάλιστα, πριν από δύο μέρες στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Διδότου, στην περιοχή των Εξαρχείων, προκλήθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο έπειτα από επίθεση κουκουλοφόρων σε ΜΑΤ. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να περιορίσουν την φωτιά και να μην κινδυνεύσουν άλλα οχήματα ή σπίτια.

Την επίθεση πραγματοποίησαν περίπου 20 άτομα, τα οποία πέταξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ στους αστυνομικούς, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε αρκετές φορές και κράτησε έως τις τρεις τα ξημερώματα, πριν οι κουκουλοφόροι εξαφανιστούν στα γύρω στενά. Μια τακτική που φαίνεται πως ακολουθούν οι άγνωστοι, οι οποίοι εμφανίζονται, αδειάζουν τα πολεμοφόδια και εξαφανίζονται στα γύρω στενά, πριν κάνουν εκ νέου την εμφάνισή τους μετά από λίγη ώρα.

Μάλιστα ο προβληματισμός πλέον έγκειται στο γεγονός πως οι ταραξίες δεν προκαλούν επεισόδια μονάχα τα βράδια της Παρασκευής, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα, αλλά σχεδόν σε καθημερινή βάση. Και υπάρχει έντονη ανησυχία στα υψηλά κλιμάκια της αστυνομίας για τις επαναλαμβανόμενες ταραχές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments