Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (26/6/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (26/6/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (26/6/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (26/6/19).

  • κριός

Θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη στιγμή, για να επικαλεστείς το πάθος του Κριού και να προσφέρεις περισσότερο αισθησιασμό στη σχέση σου. Δημιουργώντας μια αργή, σταθερή, ήρεμη και σίγουρη ατμόσφαιρα στις ερωτικές σου υποθέσεις, ενισχύει τις ρομαντικές ιδιότητες που μπορεί να έχουν ξεπεραστεί πρόσφατα από το πάθος.Το πάθος είναι πάντα ένα βασικό συστατικό, αλλά μπορεί να υπάρξουν περισσότερα οφέλη αν διεγερθούν μόνο οι αισθήσεις αυτή τη στιγμή, και τίποτε άλλο.

  •  ταύρος

Το πώς ανταποκρίνεσαι στην ένταση που προσπαθείς να διαχειριστείς στη σχέση σου, θα καθορίσει πόσο ισχυρή είναι – και πόσο καιρό θα διαρκέσει. Ούτε το μυαλό, ούτε η καρδιά σου μπορεί να έχουν όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Αλλά μην αφήσεις να σε σταματήσουν να προβείς σε αυτοσχεδιασμό για να ακολουθήσεις την εμπειρική μέθοδο. Υπάρχει μαγεία στον αυθορμητισμό και όσο πιο πρόθυμη είσαι ν’ ακολουθήσεις το ρεύμα και να μην έχεις προσχεδιασμένες απαντήσεις, οι εξελίξεις θα είναι πολύ όμορφες.

  • δίδυμοι

Αν νιώθεις πως δεν έχεις την ενέργεια να συζητήσεις ανοιχτά ένα συγκεκριμένο ερωτικό θέμα, τότε θα οφείλεται στη διαίσθησή σου, που σου λέει πως δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις. Βέβαια, μπορεί να νιώθεις ανακούφιση από το γεγονός ότι έχεις σκεφτεί το θέμα! Όμως αυτό θα συμβάλει στην ενίσχυση της σχέσης σου? Πιθανώς όχι. Φρόντισε να παραβλέπεις κάποιες φορές κάτι, που δε σου αρέσει ιδιαίτερα. Γιατί οι συνέπειες από την υποκίνηση μιας σύγκρουσης, πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο.

  • καρκίνος

Θα περάσουν από το μυαλό σου διάφορες σκέψεις, αλλά δεν κάνουν τίποτα περισσότερο, από να ανακυκλώνονται. Ξέρεις πόση αγάπη πρέπει να δώσεις… και ότι αυτό που περιμένεις σε αντάλλαγμα είναι πολύ παράλογο. Έχετε δίκιο να θέλετε περισσότερη αγάπη, στοργή και εκτίμηση στη ζωή σου και μπορεί να είναι καιρός να αποδεχθείτε ότι αξίζεις όσο το δυνατόν περισσότερα. Μην αφήνεις τις αμφιβολίες ή την έλλειψη αυτοπεποίθησης, να σε πείσουν διαφορετικά.

  • λέων

Η αναταραχή, όταν την βιώνουμε σε οποιαδήποτε περιοχή του κόσμου μας, τείνει να είναι σύντομη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι αποθαρρυντική ή δεν μας κάνει στεναχωριόμαστε, αλλά η διαίσθησή μας είναι συνήθως σωστή, όταν μας ενημερώνει ότι τα χειρότερα τελείωσαν. Αυτή είναι μια στάση που αξίζει να υιοθετήσεις τώρα στην ερωτική σου ζωή. Η απρόβλεπτη περίοδος που βιώνεις, θα αντικατασταθεί από κάτι πιο ήρεμο. Προσπάθησε να ρίξεις τις άμυνές σου και να την αγκαλιάσεις.

  • παρθένος

Αν η ερωτική σου ζωή χρειάζεται προσγείωση στην πραγματικότητα, τότε ο εραστής σου, δε θα μπορούσε να βρει καλύτερο άτομο από σένα, για να το κάνει. Μπορείς να αντιληφθείς αυτό που προκαλεί σύγχυση με τρόπους που ο εραστής σου δεν είναι ικανός να δει…και να προσφέρεις την πιο πρακτική λύση. Είναι ο τρόπος με τον οποίο είσαι σε θέση να παραμείνεις χαλαρή, ήρεμη και συγκεντρωμένη, που μπορεί να σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις και να κατακτήσεις οποιαδήποτε ερωτική πρόκληση, τώρα.

  • ζυγός

Ανεξάρτητα από το πώς έρχεται στο δρόμο σου μια επιφοίτηση ή μια αποκάλυψη χαιρέτησέ τη. Είναι πιθανό εξαιτίας της προθυμίας σου, να αντιμετωπίσεις ένα ιδιαίτερο φόβο. Όπου έχεις επιδείξει δέσμευση και θάρρος, έχεις ανοίξει την πόρτα σε μια νέα νοοτροπία, που μπορεί να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες ερωτικές σου υποθέσεις, αυτή τη στιγμή. Αν συνεχίσεις να επιτρέπεις στις απαντήσεις να έρθουν σε σένα, τότε θα το κάνουν.

  • σκορπιός

Παρόλο που μπορεί να έχεις ήδη αντιμετωπίσει μια δραματική αλλαγή ή εξέλιξη πρόσφατα στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να μην είχε το σθένος και τη δύναμη και τη δύναμη που πίστευες, για να αλλάξει τα ερωτικά σου. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό, ειδικά αν σε βοηθά να νιώσεις, ότι έχεις να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που σου είναι εύκολο να διαχειριστείς Μπορεί επίσης να φαίνεται πως ένα σημαντικό άλμα που έχεις κάνει, να μοιάζει περισσότερο σαν ένα μικρό βήμα που απαιτεί περισσότερη προσπάθεια ή ορμή. Μην περιπλέκεις κάτι και διαλύσεις τη μαγεία που έχει δημιουργηθεί, μ’ αυτόν τον τρόπο.

  • τοξότης

Η περιέργειά σου, σου έχει προσφέρει πολυάριθμες απολαυστικές εμπειρίες. Απλά αναρωτιέσαι, τι θα μπορούσε να γίνει σε οποιαδήποτε περιοχή της ερωτικής σου ζωής, κι αν θα μπορούσες να κάνεις κάποιες φανταστικές ανακαλύψεις που μπορούν να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά τη σχέση σου, άμεσα. Μπορεί να χρειαστεί να αγνοήσεις, ή να σπάσετε ορισμένους κανόνες….αλλά οι ανταμοιβές γι’ αυτό, θα είναι εμφανείς.

  • αιγόκερως

Η δημιουργική ενέργεια στην ερωτική σου ζωή, θα μπορούσε να γίνει καλλιτεχνικά. Κι αν έχει περάσει κάποιο διάστημα από τότε που έγραψες ένα ερωτικό γράμμα, ένα τραγούδι ή ένα ποίημα, τότε η προσπάθεια αυτή, θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα αληθινό αριστούργημα. Αν επιτρέψεις στη φαντασία σου να περιπλανηθεί και να επικεντρώσει τις εμπνευσμένες προσπάθειές σου προς ένα συγκεκριμένο άτομο, τότε θα μπορέσεις ν’ αγγίξεις την καρδιά του ή ακόμα καλύτερα, να ερωτοχτυπηθεί μαζί σου!

  • υδροχόος

Η καρδιά σου θα μπορούσε να επισημάνει τις προτεραιότητές σου σε ό, τι αφορά τις ερωτικές σου υποθέσεις αυτή τη στιγμή. Αυτή η διαδικασία μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να περιορίσεις το χρόνο και τις προσπάθειές, αντί να διακινδυνεύσεις να αναλάβεις ευθύνες που ίσως πρέπει να μοιραστούν. Αν ο εραστής σου θέλει απαντήσεις, τότε σκεφτείτε μαζί για να διαμορφώσετε ή να ενισχύσετε τη σχέση σας.

  • ιχθύες

Η επιθυμία του εραστή σου να συνδεθεί μαζί σου, έχει περισσότερη σχέση με την επιθυμία του να είναι μια σταθερή επιρροή στον κόσμο σου, παρά μια περιοριστική ή ανασταλτική μορφή. Ίσως πιστεύει ότι σου έχει δώσει αρκετό χρόνο και χώρο για να σκεφτείς όλα όσα είναι σημαντικά για σένα και θέλεις να μοιραστείς τις ιδέες, τις ανάγκες ή τα οράματά σου, μαζί του. Είναι επίσης πιθανό ότι οποιαδήποτε απόσταση που υπήρχε ανάμεσά σας, να έχει μειώσει τη διασκέδαση και την άνετη ατμόσφαιρα που χρειάζεται η σχέση σας. Μαζί, μπορείτε αυτό να το αναβιώσετε

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments