Αθλητισμός

ΑΕΚ: “Χτίζει” συνεργασία με την Σπόρτινγκ

ΑΕΚ: “Χτίζει” συνεργασία με την Σπόρτινγκ
ΑΕΚ: Η Ένωση θέλει να χτίσει μια καλή σχέση με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για μια συνεργασία που μπορεί να ωφελήσει και τις δυο πλευρές.

ΑΕΚ: Από τη στιγμή που ο Μιγκέλ Καρντόσο έγινε προπονητής της ομάδας ο μεταγραφικό σχεδιασμός της “Ένωσης” άλλαξε ριζικά. Η αγορά της Πορτογαλίας ήρθε σε πρώτο πλάνο καθώς ο νέος τεχνικός την γνωρίζει πολύ καλά. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ήδη αποκτήσει τον Παουλίνιο που έπαιζε στην Ιβηρική χώρα και τον Νταβίντ Σιμάο που μπορεί να ήρθε από το Βέλγιο, αλλά είναι Πορτογάλος.

Η χρονικά τελευταία μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ είναι ο Ζεράλδες. Για πολλούς αυτή είναι η καλύτερη προσθήκη που έχει κάνει η ομάδα. Ο Πορτογάλος χαφ είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να μην είχε θέση στο ρόστερ της Σπόρτιγνκ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι της ομάδας του δεν τον πιστεύουν. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι παραχωρήθηκε δανεικός χωρίς οψιόν αγοράς, ενώ πριν φύγει από τη χώρα του υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτήθηκαν γιατί η ΑΕΚ μπήκε στη διαδικασία να πάρει ένα παίκτη που δύσκολα θα κρατήσει. Η απάντηση είναι απλή. Ο Μιγκέλ Καρντόσο εγγυήθηκε για την ποιότητα του και για να ξεκινήσει μια σχέση με την Σπόρτινγκ.

Φωτογραφία/ Eurokinissi

Ο μακροπρόθεσμος στόχος της ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ επιδιώκουν να χτίσουν καλή σχέση με κλαμπ του εξωτερικού. Κάτι τέτοιο έγινε με την περίπτωση Πόνσε. Ο Αργεντινός ήρθε στην Ελλάδα, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και κέρδισε μια μεταγραφή με πολλά χρήματα. Αυτό έκανε την Ρόμα να βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να μπει σε διαδικασία να παραχωρήσει παίκτες της στην “Ένωση” γνωρίζοντας πως είναι ένα καλό περιβάλλον για τους ποδοσφαιριστές.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως για την θέση του εξτρέμ εξετάζεται ο Ντανιέλε Βέρντε. Ένας ποδοσφαιριστής που ανήκει στην Ρόμα και δεν τον υπολογίζουν. Η ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή με τον παίκτη και με όπλο την καλή σχέση με την Ιταλική ομάδα προσπαθεί να τον φέρει στην Ελλάδα. Μάλιστα τα δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν ότι το κλίμα είναι καλό και δεν αποκλείεται η Ρόμα να κάνει καλύτερη τιμή για την “Ένωση”. Άλλωστε πριν λίγες ημέρες οι “τζιανλορόσι” έβαλαν στα ταμεία τους 8 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του Πόνσε που έκανε το “μπαμ” με τις εμφανίσεις του με τα “κιτρινόμαυρα”.

Κάτι αντίστοιχο θέλουν να πετύχουν οι “κιτρινόμαυροι” με την Σπόρτινγκ. Η Πορτογαλική ομάδα έχει φημισμένες ακαδημίες και της ανήκουν πολλοί και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Κάποιοι από αυτούς παίρνουν το δρόμο του δανεισμού. Σε περίπτωση που η ομάδα της Λισσαβόνας μείνει ευχαριστημένη από την πορεία του Ζεράλδες στην ΑΕΚ δεν αποκλείεται να είναι η πρώτη επιλογή όταν θα θέλει να δανείσει ξανά κάποιον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments