Ελλάδα

Τραγωδία στα Φάρσαλα: Σκοτώθηκε 12χρονο κοριτσάκι – Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Τραγωδία στα Φάρσαλα: Σκοτώθηκε 12χρονο κοριτσάκι – Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
Τραγωδία στα Φάρσαλα: Το άτυχο κορίτσι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κοντινό Κέντρο Υγείας, αλλά ήταν ήδη αργά.

Τραγωδία στα Φάρσαλα: Ένα κορίτσι μόλις 12 χρονών έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Ιουνίου 2019, όταν παρασύρθηκε από όχημα στο Περιφερειακό δρόμο των Φαρσάλων. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το άτυχο κοριτσάκι κινούνταν πεζό στο δρόμο, όταν την παρέσυρε αυτοκίνητο με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να καταλήξει.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε το κοριτσάκι στο Κέντρο Υγείας, που σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία είναι περίπου 12 ετών, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Αναμένεται να μεταφερθεί στην Λάρισα για νεκροψία- νεκροτομή. Ο 65χρονος οδηγός του Ι.Χ. συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σέρρες: Νεκρό 10χρονο αγοράκι λόγω πτώσης από τρακτέρ

Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε πριν από μερικές μέρες στις Σέρρες, με ένα αγόρι 10 ετών να χάνει τη ζωή του, σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια και τους οικείους του. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Σκούταρι σήμερα το πρωί Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΑΠΕ, το παιδί καθόταν στο “φτερό” ενός τρακτέρ το οποίο οδηγούσε ένας 52χρονος άνδρας. Ωστόσο, το άτυχο παιδί έπεσε από το όχημα με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα. Παρά την άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο Σερρών, οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα serreslife.gr, ο οδηγός έπαιρνε μαζί του το παιδί στις γεωργικές δουλειές, κάτι που γνώριζε και η μητέρα του, η οποία εδώ και λίγες ώρες θρηνεί τον χαμό του παιδιού της. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την εν λόγω πηγή, το αγοράκι που συνόδευε συχνά στις αγροτικές δουλειές τον 52χρονο άνδρα (ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές), είχε χάσει τον πατέρα του.

Τροχαίο στην Ανδραβίδα – Μία 27χρονη στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Ανδραβίδας. Το ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 27χρονης κοπέλας, η οποία νοσηλεύεται στο Γ.Ν Πύργου διασωληνωμένη, σύμφωνα με το ilialive.gr Η κοπέλα επέστρεφε από τη νυχτερινή της διασκέδαση, με κατεύθυνση προς Πύργο. Ξαφνικά, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής, συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της μάρκας Daewoo Matiz και συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο μάρκας Opel Astra, το οποίο κινούταν αντίθετα.

Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 6 το πρωί. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Λεχαινών, το ΕΚΑΒ και η Τροχαία Ήλιδας. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν με επιτυχήια την κοπέλα από την άμορφη μάζα του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια το ασθενοφόρο τη μετέφερε στο νοσοκομείο του Πύργου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments