Πολιτισμός

Yesterday: Πως θα ήταν ο κόσμος χωρίς τους Beatles (vid)

Yesterday: Πως θα ήταν ο κόσμος χωρίς τους Beatles (vid)
Yesterday: Ύστερα από ένα παράξενο παγκόσμιο μπλακ άουτ κι ένα ατύχημα με το ποδήλατο, ένας νεαρός μουσικής ξυπνά σε έναν κόσμο όπου μόνον αυτός γνωρίζει την ύπαρξη και τα τραγούδια των Beatles.

Yesterday: Οι Beatles είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο γνωστά και διαχρονικά συγκροτήματα όλων των εποχών. Σήμερα όμως μόνο ο Τζακ Μάλικ τους θυμάται. Ο Τζακ είναι ένας είναι ένας αποτυχημένος τραγουδοποιός που ζει σε ένα Αγγλικό προάστιο. Ο μόνος που πιστεύει στο ταλέντο του ήταν η παιδική του φίλη και μάνατζερ του, η οποία του κλείνει συναυλίες ώστε να αναδειχθεί το ταλέντο του.

Ύστερα από ένα ατύχημα μας ο καταρρακωμένος τραγουδοποιός ξυπνά στο νοσοκομείο σε ένα κόσμο όπου οι Beatles δεν υπήρξαν ποτέ. Έτσι, παίρνει την απόφαση να παίξει τα τραγούδια της μπάντας σαν δικά του. Ο δρόμος για τη δόξα είναι πλέον ανοιχτός. Όσο η διασημότητα του ξεφεύγει επικίνδυνα, η σχέση του με την αληθινή του φίλη θα δοκιμαστεί. Ο Τζακ θα πρέπει να ξαναβρεί το δρόμο που έχασε και να επαναπροσδιορίσει τη ζωή του.

To Yesterday είναι μία ρομαντική μουσική κωμωδία και προβάλλεται από την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες. Στη σκηνοθεσία είναι ο Ντάνι Μπόιλ, και πρωταγωνιστούν οι  Χιμές Πατέλ, Λίλι Τζέιμς, Κέιτ ΜακΚίνον, Εντ Σίραν και Σοφία ντι Μαρτίνο. Έξυπνη ιδέα, με κωμικά ευρήματα και με την εγγύηση του σεναριογράφου Ρίτσαρντ Κέρτις («Τέσσερις Γάμοι και μια Κηδεία», «Notting Hill» κλπ) που, ωστόσο, φτάνει ως ένα σημείο και μετά προσγειώνεται στις γνωστές συνταγές «επιτυχίας».

Yesterday: Εντ Σίραν, Λίλι Τζέιμς και Χιμές Πατέλ στην πρεμιέρα της ταινίας

Οι πρωταγωνιστές της μουσικής κομεντί «Yesterday» βάδισαν και πόζαραν στο κίτρινο χαλί στην πλατεία Λέστερ, στο Λονδίνο στην πρεμιέρα της ταινίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι σταρ της ταινίας της Universal και μεγάλος αριθμός θαυμαστών κρατώντας ομπρέλες λόγω της βροχής βρέθηκαν μαζί για την πρώτη προβολή της ταινίας που είναι εμπνευσμένη από τους Beatles.

H Κέιτ ΜακΚίνον, η Λίλι Τζέιμς, ο Εντ Σίραν και ο πρωταγωνιστής και νεοεμφανιζόμενος Χιμές Πατέλ, ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ, ο σεναριογράφος Ρίτσαρντ Κέρτις οι οποίοι συνεργάστηκαν στην πρωτότυπη μουσική κομεντί, συναντήθηκαν με το κοινό στην πρεμιέρα. Ο Ντάνι Μπόιλ είπε ότι ο πρωταγωνιστής «έσωσε την ταινία μας» αφού οι υπεύθυνοι κάστινγκ προσπαθούσαν να βρουν τον κατάλληλο προσθέτοντας ότι όχι μόνο ήταν ο πρώτος σημαντικός κινηματογραφικός του ρόλος, αλλά ένας ρόλος που απαιτούσε να μάθει 17 τραγούδια των Beatles.

«Έκανε μια ακουστική εκδοχή του ‘Back in the USSR’ και άρχισα να χορεύω στην αίθουσα των ονείρων, κάτι που δεν πρέπει να κάνει ο σκηνοθέτης» ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments