Video

Χρήστος Σπανός: Η 17χρονη κόρη του κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι (vid)

Χρήστος Σπανός: Η 17χρονη κόρη του κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι (vid)
Χρήστος Σπανός: Η νεαρή κοπέλα φαίνεται ότι δεν ακολουθεί την καριέρα του πατέρα της στην υποκριτική, ωστόσο όπως όλα δείχνουν έχει ταλέντο στη μουσική. Ακούστε το πρώτο της τραγούδι.

Χρήστος Σπανός: Ο επιτυχημένος ηθοποιός, τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε και αγάπησε μέσα από τις επιτυχημένες του δουλειές στην τηλεόραση, έχει μία κόρη 17 ετών. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος γεννήθηκε το 1974, μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και εξήγησε πως είναι η σχέση του με την σχεδόν ενήλικη κόρη του και, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, τυχαίνει συχνά να τους περνάνε για συνομήλικους. Ένας φίλος του μάλιστα θεώρησε πως είχε βγει κρυφό ραντεβού μια μέρα που τον είδε με την κόρη του έξω.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός μίλησε και για την σύζυγό του και μάλιστα αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τη μαγειρική της. «Δεν ήμουν ποτέ από τους ανθρώπους που λένε ότι θέλουν να κάνουν οικογένεια. Αλλά όταν ερωτεύεσαι, κι εγώ ερωτεύτηκα πολύ, θες να φτιάξεις τον δικό σου πυρήνα. Περάσαμε την εφηβεία με την κόρη από τέλος δημοτικού και κράτησε μέχρι πριν λίγο καιρό. Όταν γεννήθηκε αποφάσισα να έχουμε μια σχέση πολύ ανοιχτή. Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να μη φοβάται και να μη ντρέπεται να πει αυτό που θέλει. Εμείς είχαμε άγχος να μη βγει φάλτσα η μικρή. Κυρίως η μαμά της λόγω της μουσικής της καριέρας. Είμαι πολύ περήφανος γι΄αυτή. Η γυναίκα μου, και γι΄αυτό με ζηλεύουν οι φίλοι μου, είναι καταπληκτική μαγείρισσα».

Χρήστος Σπανός: Όταν συνάντησα την γυναίκα μου, ήθελα σαν τρελός να γίνει η μητέρα του παιδιού μου

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό “ΟΚ!”, ο Χρήστος Σπανός αναφερόμενος στη σύζυγό του είχε πει: «Αν με ρωτούσες όταν ήμουν 20χρονών, αν θέλω να κάνω οικογένεια, θα απαντούσα: «Αποκλείεται!». Δεν ήθελα καν να παντρευτώ. Όταν συνάντησα την γυναίκα μου και την ερωτεύτηκα, ήθελα σαν τρελός να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Ήταν αυτό που λέμε μπαμ και κάτω. Η Μελίνα είχε μόλις τελειώσει τις σπουδές της ως μαέστρος και την είχε βάλει ο Νίκος Κούρκουλος να διδάξει μουσική στους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Εγώ από την πρώτη στιγμή που την είδα, αισθάνθηκα να αλλάζει όλος ο κόσμος μπροστά μου. Αλλά επειδή ήταν καθηγήτρια μου- αν και είμαστε σχεδόν συνομήλικοι- δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση και κρατούσα κρυφά τα συναισθήματά μου. Της εξομολογήθηκα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της όταν τελείωσα την σχολή και δεν είχαμε τη σχέση δασκάλας-μαθητή».

Ο Χρήστος Σπανός με την κόρη του και τη σύζυγό του / Φωτογραφία: NDP

Χρήστος Σπανός: Το πρώτο τραγούδι της κόρης του

Το πρωί της Τετάρτης (26/6/19) ακούσαμε μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό» το τραγούδι που έγραψε και ερμήνευσε η 17χρονη Μαρίνα. «Εγώ καμιά φορά μιλάω μαζί του στα social γιατί τον ακολουθώ από την πρώτη στιγμή. Αξιολάτρευτη οικογένεια φαίνονται πολύ αγαπημένοι… Αυτό το τραγούδι που ακούμε μου το είχε στείλει ο Χρήστος όταν ανέβηκε στο YouTube, το έχει γράψει και το ερμηνεύει η κόρη του. Καλοτάξιδο… καλή αρχή να έχει», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments