Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (27/6/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (27/6/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (27/6/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (27/6/19).

  • κριός

Μια αλλαγή που επιθυμείς για τη σχέση σου, δε θα πρέπει να δημιουργεί αναταραχή και χάος. Στην πραγματικότητα, αν αυτό που επιθυμείς, είναι ασφάλεια, σταθερότητα ή άνεση, τότε όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να βρεθούν μέσα στις τρέχουσες συνθήκες της ερωτικής σου ζωής. Αυτός ή αυτό που θέλεις, θα συνειδητοποιήσεις πως είναι στη διάθεσή σου.

  • ταύρος

Θα καταλάβεις τί είναι περιοριστικό ή ανασταλτικό στη σχέση σου. Είτε αυτό αφορά το περιβάλλον μέσα στο οποίο προσπαθεί ν’ ανθίσει ό έρωτας, είτε πρέπει να γίνει χώρος για τις συναισθηματικές αποσκευές, που συνδέονται με το παρελθόν. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, τα ρομαντικά σχέδια που κάνεις για το μέλλον της σχέσης σου, χρειάζονται χώρο για να εκδηλωθούν σωστά. Πραγματοποίησε αυτή την κοσμική αποστολή, σε ό,τι αφορά τις ερωτικές σου υποθέσεις.

  • δίδυμοι

Ίσως το ότι γνωρίζεις αυτό που δεν θέλεις στη σχέση σου, να σου δίνει τη δυνατότητα, να μπορείς να προωθήσεις με επιτυχία, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα. Αυτό μπορεί να είναι εμπνευσμένο με πολλούς τρόπους, ειδικά αν σ’ ενθαρρύνει να κοιτάξεις πιο προσεκτικά, τα ρομαντικά όνειρα για τη σχέση σου, που μέχρι τώρα φαίνονταν υπερβολικά. Η καρδιά σου όχι μόνο θέλει αυτό που θέλει, αλλά είναι αποφασισμένη να σε ωθήσει να μετατρέψεις τα όνειρα, σε κάτι απίστευτα πραγματικό!

  • καρκίνος

Έχεις φανταστική κοσμική υποστήριξη για να κάνεις ό, τι χρειάζεται ώστε να ενισχύσεις την εμπιστοσύνη και την αυτοεκτίμησή σου, αυτή τη στιγμή. Αν ένιωσες πιο αισιόδοξη για τις τρέχουσες ρομαντικές υποθέσεις σου, τότε πιθανόν να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα, για να κάνεις την πρόοδο που επιθυμεί η καρδιά σου. Ωστόσο, ένα σημαντικό εμπόδιο, μπορεί να είναι τα δικά σου συναισθήματα, που αφορούν την αυτοεκτίμησή σου. Αλλάζοντας κάτι μέσα σου για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή ή τη ζωτικότητά σου, θα είναι πολύ μικρότερο βήμα, από ό, τι πίστευες. Αλλά δεν θα μάθεις ποτέ, αν δεν το κάνεις!

  • λέων

Ένα ευχάριστο αλλά ίσως άγνωστο κύμα ενέργειας διαπερνά τον συναισθηματικό σου κόσμο αυτή τη στιγμή και σε προτρέπει να εξετάσεις ή να εξερευνήσεις, νέα ερωτικά μονοπάτια στη σχέση σου. Η πρόοδος θα μπορούσε να βασιστεί σε σένα….αν δείξεις την αυθεντικότητά σου…και τίποτε περισσότερο. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα μπορούσε να είναι η φυσική γοητεία σου, που αιχμαλωτίζει ένα συγκεκριμένο άτομο. Αν είσαι σε σχέση, τότε ο εραστής σου, δεν θα έχει καμία αμφιβολία για το ρεαλισμό που φέρνεις στη σχέση σας – και το πώς αυτό, στηρίζεται με ένα ανοιχτό μυαλό, από την πλευρά σου.

  • παρθένος

Θα είσαι διατεθειμένη, να διερευνήσεις πολλές επιλογές και πολλές πηγές, για να αντιμετωπίσεις ένα ερωτικό δίλημμα. Ωστόσο, αναρωτιέσαι ποιες εύλογες ερωτήσεις, θα σου δώσουν τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Αν έχει περάσει αρκετός χρόνος από τότε που έλεγξες την καρδιά σου για να αξιολογήσεις, πόσο καλά νιώθει και πώς οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου απαιτούν ενημέρωση, τότε είναι πλέον η ιδανική στιγμή για να το κάνεις. Αυτή είναι και η στιγμή να ανοίξεις το μυαλό σου και ν’ αγκαλιάσεις τις νέες, αναδυόμενες ερωτικές καταστάσεις.

  • ζυγός

Η σχέση σου θα μπορούσε να ωφεληθεί, από την επούλωση που προσφέρεται από το σύμπαν, κατά κάποιο τρόπο τώρα. Ελεύθερη ή σε σχέση, έχεις την ευκαιρία ν’ αφήσεις για λίγο, ένα ανεπίλυτο ζήτημα. Αυτό μπορεί να συνδέεται με το παρελθόν σου ή να αφορά την υπάρχουσα σχέση σου. Αν συνδυάσεις το θάρρος με ένα ανοιχτό και ειλικρινές μυαλό, θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις και να κλείσεις μια για πάντα το πρόβλημα.

  • σκορπιός

Βλέποντας τις πτυχές του συναισθηματικού σου κόσμου ή της τρέχουσας ερωτικής σου ζωής, θα συνειδητοποιήσεις πως η πραγματικότητα είναι συναρπαστική…κι όχι τρομακτική, όπως πίστευες. Η αποδοχή της συγκεκριμένης αλήθειας δεν χρειάζεται να σε κάνει να νιώσεις σαν να έκανες κρύο ντους, αν μπορέσεις να δεις όλες τις ευχάριστες και παθιασμένες δυνατότητες, που συνδέονται με αυτό. Έχεις την ευκαιρία να εκτιμήσεις τον τρόπο αντικατάστασης μιας ψευδαίσθησης ή ενός ονείρου, με κάτι σταθερό και απτό. Αυτό ακριβώς είναι απαραίτητο, για να ξεκινήσεις το μέλλον της ερωτικής ζωής, που θέλεις – και αξίζεις.

  • τοξότης

Θα έχεις πολλές ιδέες και πολλοί θα εμπνευστούν βαθιά από την πρόοδο της σχέσης σου. Δεν είναι μόνο τα ζωντανά και συναρπαστικά οράματα που δημιουργεί το μυαλό σου και σε ωθούν να κάνεις κάτι θεαματικό στην ερωτική σου ζωή. Έχεις επίσης, αυξημένα επίπεδα αισιοδοξίας και θα είσαι αποφασισμένη, να φέρεις ένα κύμα θετικότητας στη σχέση σου. Ίσως να μην είσαι άκαμπτα προσκολλημένη σε κανένα ερωτικό σχέδιο. Κι αυτό είναι πολύ καλή ιδέα….γιατί η διαίσθησή σου, είναι το μόνο που χρειάζεσαι, αυτή τη στιγμή.

  • αιγόκερως

Η υποστήριξη που προσφέρεις στον αγαπημένο σου, θα είναι αναμφισβήτητα ευπρόσδεκτη και εκτιμημένη, αλλά η διορατικότητα ή η σοφία που αποκτήθηκε, δεν είναι εντελώς μονόδρομος. Όσο περισσότερο ανακαλύπτεις τις περιστάσεις που επηρεάζουν τον κόσμο του αγαπημένου σου, τόσο περισσότερο μπορείς να αξιοποιήσεις τη δική σου εμπειρία. Αυτό που μπορεί να ξεκινήσει σαν ένα άνοιγμα του εραστή σου απέναντί σου, μπορεί να γίνει μια αμφίδρομη ανταλλαγή, που θα εμπνεύσει και θα παρακινήσει και τους δυο σας.

  • υδροχόος

Μπορεί να θέλεις να εξελιχθεί αυστηρά βάση σχεδίου, κάτι στη σχέση σου! Όμως είναι πιθανό να έχεις προσκολληθεί με εμμονή σ’ αυτό, ενώ θα έπρεπε να είσαι πιο χαλαρή. Η έντονη εστίασή σου, μπορεί να πάρει το βλέμμα σου από ό, τι ευχάριστο και μαγικό, ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σου. Αυτή είναι η στιγμή για να απελευθερώσεις τις προκαταλήψεις σου και να επιτρέψεις σε μερικές εκπληκτικές και σέξι εξελίξεις, για να αποκαταστήσεις την πίστη σου, στην εύνοια της τύχης!

  • ιχθύες

Μπορεί να αισθάνεσαι πως κολυμπάς κόντρα στο ρεύμα, με τα ερωτικά σου. Αν ναι, τότε αναρωτήσου ειλικρινά, γιατί είσαι τόσο αποφασισμένη να αντισταθείς στην ορμή, που είναι πρόθυμη να σε οδηγήσει σε μια άλλη κατεύθυνση. Απολαυστικές ρομαντικές εξελίξεις στη σχέση σου σε περιμένουν… αν θελήσεις να γίνεις πιο ευέλικτη, φιλόξενη και ανοιχτή. Το παθιασμένο σου δυναμικό τώρα, στηρίζεται στην υπομονή και την αυτοπεποίθησή σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments