Αθλητισμός

Μανώλης Σιώπης: Χωρίζουν οι δρόμοι του με τον Άρη

Μανώλης Σιώπης: Χωρίζουν οι δρόμοι του με τον Άρη
Μανώλης Σιώπης: Ο Άρης δύσκολα θα μπορέσει να κρατήσει και τη νέα σεζόν τον διεθνή χαφ.

Μανώλης Σιώπης: Ο Άρης προχώρησε σε μια μεγάλη μεταγραφή με την απόκτηση του Μανώλη Σιώπη. Ο Έλληνας χαφ είχε κάνει τρομερές σεζόν με τη φανέλα του Πανιωνίου και αυτό του έδωσε το εισιτήριο για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής χαφ δεν μπόρεσε να πείσει τους προπονητές του στους Πειραιώτες και το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος και πήρε την απόφαση να ανέβει στη Θεσσαλονίκη για να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα”.

Μετά από μια εξαιρετική σεζόν, ο Μανώλης Σιώπης φέρεται να είναι έτοιμος να αλλάξει και πάλι ποδοσφαιρική στέγη. Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία που θέλει τον έμπειρο μέσο να έχει δεχτεί πρόταση για να αποχωρήσει. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο μάνατζερ του παίκτη έχει επαφές με ομάδες από την Ρωσία που μπορούν να δώσουν αρκετά χρήματα στον Σιώπη, αλλά και στον Άρη. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν δεμένο τον έμπειρο χαφ με συμβόλαιο και δεν έχουν σκοπό να τον δώσουν φτηνά.

Μανώλης Σιώπης: Ενδιαφέρον και από Τουρκία

Εκτός από τη Ρωσία, ενδιαφέρον για τον Μανώλη Σιώπη έχει δείξει και η Αλάνιασπορ. Μάλιστα, η Τουρκική ομάδα φέρεται να έχει χτυπήσει την πόρτα του Άρη για να μάθει τις προθέσεις του, αλλά δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα κάποια πρόταση. Η τιμή του 27χρονου έχει αυξηθεί. Ειδικότερα από τη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής ομάδας με 3 συμμετοχές από τις 30 Μαΐου μέχρι τις 11 Ιουνίου και έπαιξε στο φιλικό με την Τουρκία και τα προκριματικά με την Ιταλία και την Αρμενία.

Το θέμα είναι, πάντως, πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportime ο Σιώπης θα φύγει.Η πρόταση λέγεται πως είναι πάρα πολύ καλή και κοντά στα στάνταρ που έχει θέσει ο Άρης. Επαφές υπάρχουν και είναι συνεχείς με την ομάδα που την έχει κάνει και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες.

Πάντως, αν και ο Σιώπης ήταν εξαιρετική προσθήκη, ο Άρης έχει παίκτες στο κέντρο (Ματίγια, Μπάσα, Ντουάρτε) και σίγουρα θα τον αντικαταστήσει με κάποιον ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments