Αθλητισμός

Παπέ Σισέ: Φήμες για πρόταση 15 εκατομμυρίων από τη Γερμανία

Παπέ Σισέ: Φήμες για πρόταση 15 εκατομμυρίων από τη Γερμανία
Παπέ Σισέ: Για δεύτερη φορά σε λίγους μήνες φημολογείται πως ο Ολυμπιακός θα έχει σύντομα πρόταση για τον Σενεγαλέζο.

Παπέ Σισέ: Ήταν ένας από τους παίκτες που έλαμψε την περασμένη σεζόν. Ο Ολυμπιακός στήριξε πολλά στον Σενεγαλέζο αμυντικό για την καλή του αμυντική λειτουργία. Ο Σισέ αποδείχτηκε από τους κορυφαίους της ομάδας και κατέγραψε ορισμένες εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ικανές για να τον βάλουν στο στόχαστρο αρκετών ομάδων ανά την Ευρώπη.

Πριν μερικούς μήνες υπήρχε έντονη φημολογία πως στον Ολυμπιακό έφτασε πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ για τον παίκτη. Μάλιστα λεγόταν πως οι ερυθρόλευκοι απέρριψαν εκείνη την πρόταση αφού ο Σισέ ήταν αναγκαίος για την ομάδα. Τώρα το ενδιαφέρον εμφανίζεται ξανά.

Σύμφωνα με το “Φως των σπορ” της Παρασκευής, γερμανική ομάδα όχι μόνο έχει στη λίστα της τον Παπέ Σισέ, αλλά ετοιμάζει πρόταση που δύσκολα μπορεί να αρνηθεί εκ νέου ο Ολυμπιακός. Σύντομα αναμένεται να φτάσει στα γραφεία της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ και συγκεκριμένη πρόταση από τη Γερμανία, η οποία αναμένεται να είναι κοντά στα 15 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός που απέκτησε ήδη τον Σεμέδο ο οποίος προορίζεται για βασικός δεν αποκλείεται να διαπραγματευτεί την μεταγραφή αυτή, όπως έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει εξαιρετικά και αν ακούσει ένα νούμερο κοντά στα θέλω του, δεν αποκλείεται η υπόθεση να προχωρήσει.

Ο Σισέ βρίσκεται αυτές τις μέρες με την Εθνική ομάδα της Σενεγάλης στο Κόπα Άφρικα, ωστόσο δεν αγωνίστηκε στη χθεσινή ήττα της ομάδας του με 1-0 από την Αλγερία. Ο ίδιος σκέφτεται σίγουρα να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του και μια πρόταση από τη Γερμανία, που να ικανοποιεί τα οικονομικά του “θέλω” θα την έβλεπε με καλό μάτι. Χωρίς ωστόσο να… καίγεται για μεταγραφή και για να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός στόπερ έδειξε πέρσι πως δέθηκε αρκετά με τον σύλλογο, κάτι που τον έκανε ιδιαιτέρως αγαπητό και στην εξέδρα των φίλων της ομάδας. Ο Μαρτίνς τον εμπιστεύτηκε, του έδωσε φανέλα βασικού και ο ίδιος τον δικαίωσε, αφού εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους και πιο σταθερούς παίκτες της σεζόν. Με αποτέλεσμα να προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον ξένων συλλόγων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments