Πολιτική

Νέο μέλος απέκτησε η οικογένεια Τσίπρα (pic)

Νέο μέλος απέκτησε η οικογένεια Τσίπρα (pic)
Οικογένεια Τσίπρα: Το νέο μέλος παρουσίασε ο πρωθυπουργός στο Instagram.

Οικογένεια Τσίπρα: Ο Αλέξης Τσίπρας και η οικογένειά του απέκτησαν την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2019 ένα νέο μέλος. Ο πρωθυπουργός με μία φωτογραφία του στο Instagram παρουσίασε το νέο μέλος, το οποίο είναι ένα σκυλάκι. Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός ανέβασε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram μία εικόνα στην οποία κρατάει στην αγκαλιά του ένα χαριτωμένο κουταβάκι.

«Η νέα μου φίλη», γράφει ο Αλέξης Τσίπρας, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες πληροφορίες για το σκυλάκι. Μέσα σε λιγότερο από τρεις ώρες η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει πάνω από 7.500 likes, με τους followers να ζητούν από τον πρωθυπουργό να αποκαλύψει το όνομα της σκυλίτσας.

Δείτε τη χαριτωμένη φωτογραφία που ανέβασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας:

Αλέξης Τσίπρας: Τι είπε για τη σχέση Αχτσιόγλου – Τζανακόπουλου

Η Έλλη Στάη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του πρωθυπουργού, στον τηλεοπτικό σταθμό Open, θέλησε να αποσπάσει κάποιο σχόλιο, για την σχέση της Έφης Αχτσιόγλου και του Δημήτρη Τζανακόπουλου. Η παραδοχή της υπουργού Εργασίας ότι είναι ζευγάρι με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ μονοπωλεί τις συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες.

«Κάνατε μια νέα γυναίκα υπουργό την κυρία Αχτσιόγλου και την κάνατε και κυβερνητική εκπρόσωπο» είπε η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου του Open και συνέχισε παραπέμποντας στην αποκάλυψη της Έφης Αχτσιόγλου: «Βάζετε όμως να τσακωθούν οικογένειες; Γιατί η ίδια είπε χθες ότι έχει δεσμό με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο. Τους βάλατε σε αντιπαράθεση; Τη μία τη βάλατε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας τον άλλο τον βάλατε να κυνηγάει τον σταυρό»;

Ο Αλέξης Τσίπρας προτίμησε να αποφύγει να σχολιάσει το γεγονός αυτό καθαυτό και περιορίστηκε να επισημάνει: «Το κυνήγι του σταυρού είναι το βάπτισμα του πυρός για έναν πολιτικό και αν επέλεξα κάτι δύσκολο επέλεξα για την κυρία Αχτσιόγλου όχι για τον κ. Τζανακόπουλο. Νομίζω ότι αυτή η επιλογή για τον Δημήτρη είναι μια επιλογή που θα αποδειχθεί απολύτως σωστή και σοφή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments