Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (28/6/19)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (28/6/19)
Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας για όλες και όλους. Δείτε τι επιφυλάσσει η μέρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (28/6/19). Δείτε τι αναμένεται να φέρει η σημερινή ημέρα σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

  • ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Φυσικά και θα ήθελες να ξυπνήσεις το μεσημέρι γεμάτος από ύπνο και να σε απασχολεί μόνο η βραδινή σου έξοδος. Φυσικά και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από τα δύο ελέω δουλειάς. Φυσικά και σήμερα μπορεί να σε κρατήσουν παραπάνω όμως σίγουρα δεν θα σε πειράξει. Ο σκοπός σου (αύξηση, προαγωγή, εξασφάλιση) αγιάζει τα μέσα. Για την ώρα…

  • ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αν και θα μπορούσες να είσαι ένας/μια επικοινωνιακός/η χαμαιλέοντας σήμερα και να αναλωθείς σε επαφές, συναντήσεις και εξόδους, η ανάγκη για να μείνεις με τον εαυτό σου και άντε με ένα – δύο οικεία πρόσωπα μάλλον υπερισχύει…

  • ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ως τώρα πρέπει να έχεις συνηθίσει αυτά τα διήμερα που το μυαλό σου μοιάζει σαν αυτοκίνητο που έχει ανεβάσει στροφές στον κινητήρα αλλά μένει καθηλωμένο με το χειρόφρενο. Δεν κάνεις και κάτι για να το αποφορτίσεις όμως. Εξαφανίσου για λίγες ώρες από τον κόσμο, πήγαινε μια βόλτα κάπου που θα αναπνεύσεις καθαρό αέρα, γυμνάσου – με απλά λόγια μην αλληλεπιδράς με κόσμο για λίγο!

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (28/6/19)

  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, ας είμαστε ειλικρινείς: σε έχει βοηθήσει έστω στο ελάχιστο τους τελευταίους μήνες αυτή η συνεχής προσπάθεια εκλογίκευσης του ερωτικού ανικανοποίητου; Τότε γιατί το συνεχίζεις και δεν αποδέχεσαι ότι, μέχρι νεοτέρας, η επικοινωνία μυαλού – καρδιάς παραμένει βραχυκυκλωμένη;

  • ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αποπνέεις αέρα υπεροχής και επικοινωνιακό δυναμισμό ισχύος ατμοηλεκτρικού σταθμού της ΔΕΗ. Συνεπώς γιατί δεν επιδιώκεις να κάνεις τώρα συζητήσεις που αφορούν το επαγγελματικό σου μέλλον; Ε; Ε;

  • ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ένα πράγμα που πρέπει να αρχίσεις να δουλεύεις αυτές τις μέρες είναι η ανταπόκριση αυτών που θες/σκέφτεσαι/χρειάζεσαι με αυτά που βγαίνουν από το στοματάκι σου. Μετάφραση: Ξεκίνα να λες αυτό που νιώθεις χωρίς να κολλάς!

  • ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Είναι πολύ μεγάλος σήμερα ο κίνδυνος σήμερα να βρεθείς χαμένος/η στην μετάφραση με τα συναισθήματα σου, με όσα ακούς να συμβαίνουν γύρω σου και με τη στάσιμη ελαφρότητα των ανθρώπων. Όποτε νιώθεις να πνίγεσαι, πάρε λίγα λεπτά μόνος/η σου και σκέψου πως μπορεί να μην έχεις βρει ακόμη την άκρη σου, αλλά τουλάχιστον δεν φοβάσαι να ψάξεις!

  • ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αν και το ιδανικό σενάριο θα ήταν να βρισκόμαστε στο μέσο της χρονιάς ώστε να εκμεταλλευθείς την άνοδο των στροφών του εγκεφαλικού σου κινητήρα και να ξεκαθαρίσεις όλες τις ασάφειες με τους/τις άμεσους/ες συνεργάτες σου, μπορείς εντούτοις να προετοιμάσεις κατάλληλα το έδαφος για να το πράξεις στην πρώτη ευκαιρία. Μην χαζολογάς και σχεδίασε τα επόμενα βήματά σου!

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (28/6/19)

  • ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Λες και το εσωτερικό σου ρολόι έκανε reset και σήμερα ξυπνάς με φορτισμένες τις μπαταρίες και τις επιθετικές σου αρετές ακονισμένες. Τέρμα το σκυμμένο κεφάλι και η μουγκαμάρα στο γραφείο, τέρμα τα υπονοούμενα συναδέλφων που μένουν αναπάντητα και η ανοχή σε κουβέντες πίσω από την πλάτη σου. Μάχη θέλουν, μάχη θα έχουν!

  • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Κυκλοφορείς μ’ αυτό το βλέμμα “Μη μου πεις τώρα καμιά βλακεία πάλι γιατί θα γίνουμε μπίλιες” και φαίνεται πως είναι αρκετό για να κερδίσεις την ηρεμία σου από τον/την σύντροφό σου ή μερικούς φίλους που έχουν αναγάγει σε hobby να σε πρήζουν. Αμήν!

  • ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σε μια εποχή που το συναίσθημα πωλείται σε τιμή ευκαιρίας και φοριέται από μερικούς σαν αξεσουάρ για να γίνουν συμπαθείς, θα πρέπει να αισθάνεσαι το λιγότερο σαν εξωγήινος/η που το φυλάς μέσα σου για ειδικές περιστάσεις. Όμως μερικές φορές είναι επιτακτικό να το εκδηλώνεις στους κοντινούς σου ανθρώπους. Κάντο σήμερα με τον τρόπο που σου ταιριάζει, δηλαδή με πράξεις.

  • ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Όσο κι αν σκέφτεσαι μόνος/η σου πιθανές λύσεις για τα κολλήματα/μπερδέματα της συναισθηματικής σου ζωής, δεν πρόκειται να βρεις μια λύση που να σε ικανοποιεί. Γιατί; Μα πότε εμπιστεύθηκες 100% την κρίση σου για να το κάνεις τώρα; Αντίθετα είναι μια υπέροχη ευκαιρία να κλείσεις κινητά, να κατεβάσεις σταθερά, να βγάλεις το PC από την πρίζα και να βγεις με έναν καλό φίλο/μια καλή φίλη και να ακούσεις τι θα σε συμβουλέψει.

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments