Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (28/6/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (28/6/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (28/6/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (28/6/19).

  • κριός

Παρόλο που θα συζητήσεις πολλά και θα πάρεις κάποιες αποφάσεις με τα ερωτικά σου θέματα, ενθαρρύνεις ένα ανοιχτόκαρδο πνεύμα στην ερωτική σου ζωή, ώστε να καταστεί πιο ήρεμη η πρόοδος. Αν μπορέσεις, προσπάθησε ν’ αποφύγεις ένα σοβαρό ζήτημα, που μπορεί να ήταν πρόσφατα, η αιτία της διαμάχης ανάμεσά σας. Ο Κόσμος ενθαρρύνει την σέξι διασκέδαση και την επιδεξιότητα στην ερωτική σου σχέση τώρα. Και τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου, μπορεί να ωφεληθείτε, απαντώντας θετικά στο αίτημά του!

  • ταύρος

Όσο κι αν είσαι παραδοσιακή, και αντιστέκεσαι έντονα στις αλλαγές, σήμερα μπορεί να τις αγκαλιάσεις. Αν η καρδιά σου σε παροτρύνει να εξερευνήσεις άγνωστα ερωτικά μονοπάτια, πιθανόν να ρισκάρεις στο όνομα της αγάπης και να επωφεληθείς από το μήνυμά της. Η αντίσταση στην αλλαγή, μπορεί να είναι μάταιη…. αλλά τουλάχιστον μπορεί να γίνει με τους δικούς σου όρους!

  • δίδυμοι

Η παρόρμηση να κάνεις αλλαγές ή να προσπαθήσεις να κάνεις πιο αυθόρμητη τη σχέση σου, θα είναι πολύ έντονη για να την αγνοήσεις αυτό το διάστημα. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται την αντικατάσταση της κουραστικής ρουτίνας, με κάτι πιο τολμηρό….. ή να πιέσεις τα όρια της σχέσης σου. Γιατί το ένστικτό σου πιθανότατα σου έχει επισημάνει, πως μ’ αυτό τον τρόπο θα γίνει πιο ουσιαστική η σχέση σου. Αν οι ευκαιρίες που θέλεις να ζήσεις, δεν έρθουν σε σένα, τότε είσαι έτοιμη, να πας εσύ σ’ αυτές. Και σ’ αυτό, μπορεί να βασιστεί η πρόοδος της σχέσης σου, τώρα.

  • καρκίνος

Για να επικρατήσει η αλήθεια, μέσα στη σχέση σου, θα πρέπει να κάνεις άμεσες ερωτήσεις στο ταίρι σου. Επίσης, η αυτοπεποίθησή σου αυτό το διάστημα, μπορεί να αντικαταστήσει τον φόβο…. και θα θελήσεις να σκάψεις βαθύτερα ή να δοκιμάσεις τρόπους που ήσουν απρόθυμη να κάνεις στο παρελθόν. Δίνεις σε κάποιον την ευκαιρία να αποκαλύψει τι υπάρχει στο μυαλό και την καρδιά του. Η αυθεντικότητα δε, που φροντίζεις να επικρατεί στη συζήτηση, θα ενθαρρύνει το άνοιγμα του εραστή σου, ακριβώς όπως θέλεις.

  • λέων

Φέρνεις τη διαφάνεια και την αυθεντικότητα στις ερωτικές σου υποθέσεις αυτή τη στιγμή. Αν έχεις δεσμό, τότε έχεις κάθε πρόθεση να είσαι απόλυτα ειλικρινής- και εκ των προτέρων- σχετικά με τα οράματα που έχεις για το μέλλον της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερη θέλεις να διασκεδάσεις και να ζήσεις μια περιπετειώδη ερωτική ζωή….με πολύ γέλιο και χαρά. Σου προσφέρεται αφθονία στην παθιασμένη χαρά….. και η ειλικρίνεια, είναι η καλύτερη πολιτική για να τη ζήσεις.

  • παρθένος

Όποιες και αν είναι οι ρομαντικές σου προσδοκίες, δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγεις ή να αγνοήσεις την ανάγκη για υπομονή και επιμονή, για να τα καταφέρεις. Ευτυχώς, μπορείς να δεις τα οφέλη, αν πάψεις να είσαι παρορμητική και ανυπόμονη. Μόνο έτσι θα δημιουργήσεις πιο σταθερά θεμέλια, πριν επιδιώξεις αυτό που η καρδιά σου, σε προτρέπει να ακολουθήσεις. Συνδυάζοντας την έμφυτη πρακτικότητα με την παθιασμένη προσπάθειά σου, θα μετατρέψεις τουλάχιστον ένα από τα όνειρά σου, σε πραγματικότητα.

  • ζυγός

Θα νιώσεις έντονη επαναστατικότητα, σήμερα! Αλλά είσαι αρκετά σοφή και ξέρεις, πως η προσκόλληση σε ορισμένους κανόνες όπως και η ενθάρρυνση των αναταραχών, είναι αυτό που χρειάζεται για να διατηρηθεί η αρμονία στην ερωτική σου ζωή, αυτή τη στιγμή. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, ενθαρρύνεσαι να αγκαλιάσεις το πνεύμα της συνεργασίας. Και να ξέρεις, πως κάτι θαυμάσια παθιασμένο και ενδεχομένως πολύ ερωτικό, θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας. Εσύ και το αντικείμενο του πόθου σου, μπορεί να είστε επαναστάτες με αιτία, αρκεί να καταφέρετε με κάποιο τρόπο, να συνδυάσετε τις προσπάθειές σας.

  • σκορπιός

Ένα προς ένα, ορισμένα ζητήματα και εμπόδια απομακρύνονται από τη σχέση σου, αυτό το διάστημα. Παρόλο που αυτό δεν σημαίνει ότι τα ερωτικά σου ζητήματα θα γίνουν ιδιαίτερα απλά, θα νιώθεις πιο σίγουρη και πιο αποφασισμένη, για να κάνεις ένα ερωτικό σου όραμα, πραγματικότητα. Όσο η πίστη στηρίζει τις παθιασμένες προσπάθειές σου, οι ανατροπές, ή οι τυχόν προκλήσεις θα φαίνονται πολύ πιο διαχειρίσιμες.

Φωτογραφία: Pixabay

  • τοξότης

Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, ενθαρρύνεσαι να εστιάσεις και να εκτιμήσεις όλα αυτά για τα οποία, θα πρέπει να νιώθεις ευγνωμοσύνη σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, τώρα. Φέρνεις μια υπέροχη ατμόσφαιρα αισιοδοξίας στις ερωτικές σου υποθέσεις, που δεν είναι μόνο μεταδοτικές, αλλά μπορεί να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ενίσχυσης της σχέσης σου. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, το ελεύθερο πνεύμα και η ευφυία σου, είναι δύο από τις πιο σέξι ιδιότητές σου, τώρα!

  • αιγόκερως

Μια ώθηση στην αυτοπεποίθησή σου θα ενθαρρύνει την βαθιά κρυμμένη επαναστατικότητά σου, που μπορεί να εμφανιστεί, σύντομα. Παρόλο που θέλεις να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό και την καρδιά σου την πορεία των ερωτικών σου, γνωρίζεις παράλληλα, πως δε θέλεις να παραμείνεις πιστή πλέον σε άκαμπτες και παραδοσιακές συμπεριφορές. Σου προσφέρεται ένα επίπεδο παθιασμένης απελευθέρωσης…. και επιλέγοντας να απομακρυνθείς από ορισμένα «πρότυπα» σχέσεων, θα είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό.

  • υδροχόος

Κάτι στη σχέση σου, μπορεί να φαίνεται οδυνηρά επαναλαμβανόμενο. Αν έχεις δεσμό, τότε θα συνειδητοποιήσεις, πως ακολουθείς τα παλιά μονοπάτια με τον εραστή σου. Κι αυτό δεν είναι μόνο περιττό, αλλά και χρονοβόρο. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα νιώσεις κουρασμένη για να συνεχίσεις τις προσπάθειες που μάλλον δεν έχουν φέρει μέχρι τώρα, το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προς το παρόν, διατήρησε την πίστη σου και συνέχισε να είσαι ανθεκτική, χωρίς να φαίνεσαι ανυπόμονη ή ευερέθιστη.

  • ιχθύες

Μπορεί να φαίνεται, πως έχεις καταφέρει να καθοδηγήσεις την ανάπτυξη της ερωτικής σου ζωής. Αλλά, αναπτύσσει ένα δικό της μυαλό…και πρέπει να ξαναρχίσεις απ’ την αρχή. Αν και μπορεί να υπάρχουν πολλά προβλήματα με τα ερωτικά σου αυτό το διάστημα, θα μπορούσες να κερδίσεις περισσότερα, επειδή είσαι ευέλικτη και δέχεσαι πιο εύκολα τις αλλαγές. Επιπλέον, είσαι αποφασισμένη να βοηθήσεις όσο μπορείς για να εξελιχθεί η σχέση σου. Δοκίμασε να χαλαρώσεις και να παρατηρήσεις, όλα όσα φέρνει η εύνοια της τύχης. Γιατί μπορεί να προσπαθείς πάρα πολύ σκληρά για να ενθαρρύνεις κάτι…. που τείνει να εκδηλωθεί από μόνο του.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments