Video

Για την παρέα: Παρέλαση καλεσμένων στην τελευταία εκπομπή (vid)

Για την παρέα: Παρέλαση καλεσμένων στην τελευταία εκπομπή (vid)
Για την παρέα: Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά έριξε αυλαία και πολλοί ήταν οι καλεσμένοι που πέρασαν από το πλατό της.

Για την παρέα: Τη φετινή σεζόν το Open Tv επένδυσε αρκετά χρήματα για να μπει για τα καλά στον χάρτη της τηλεόρασης. Σε ορισμένες εκπομπές τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά. Αν υπάρχει μια εκπομπή που άξιζε κάθε ευρώ αυτή είναι σίγουρα του Νίκου Μουτσινά. Ο γνωστός παρουσιαστής παραμένει αγαπητός για το καυστικό του χιούμορ. Τα νούμερα τηλεθέασης ήταν σταθερά και αυτό φρόντισαν οι εκλεκτοί καλεσμένοι του. Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της τηλεόρασης πέρασαν από το πλατό του.

Η εκπομπή “Για την παρέα” έριξε αυλαία και το τελευταίο επεισόδιο ήταν γεμάτο εκπλήξεις. Την αρχή έκανε ο Master Tepmpo. Ο γνωστός μουσικός με τη βοήθεια του Λάμπρου Κωνσταντάρα και του Γιάννη Ιερεμία είχαν φτιάξει ένα τραγούδι για τον Νίκο Μουτσινά και θέλησαν να του το παρουσιάζουν live on air στην τελευταία του εκπομπή. Ο ανατρεπτικός παρουσιαστής δεν έκρυψε το ξάφνιασμα του, ενώ αποκάλυψε ότι γνωρίζει τον Master Tepmpo από πολύ παλιά.

Και η Έλλη Στάη στον Νίκο Μουτσινά

Οι εκπλήξεις για τον Νίκο Μουτσινά συνεχίστηκαν και στην υπόλοιπη εκπομπή. Σε κάποια φάση εισέβαλε στο στούντιο η Έλλη Στάη. “Είσαι απίστευτος” ήταν τα λόγια της όταν μπήκε στην εκπομπή με τα αθλητικά της παπούτσια. Μετά από λίγα λεπτά μπροστά στην κάμερα κατάλαβαν ότι είναι “πλασμένοι ο ένας για τον άλλον”  και ο παρουσιαστής τής έκανε πρόταση γάμου. Στη συνέχεια η γνωστή δημοσιογράφος έριξε μια πρόταση στο τραπέζι. Αυτή έχει να κάνει με τις εκλογές. Πρότεινε λοιπόν να κατεβαίνουν ζευγάρια και εκείνη με τον Νίκο Μουτσινά να κάνουν την αρχή.

“Δεν βάζουμε μία υποψηφίοτητα εμείς; Τι καθόμαστε εδώ πέρα; Υποψήφια ζευγάρια. Θα μας ψηφίσετε;”, είπε η Έλλη Στάη, αφήνοντας άφωνο τον Μουτσινά και με το κοινό να καλωσορίζει την πρόταση χειροκροτώντας. Τέλος η Έλλη Στάη προκάλεσε τον Νίκο Μουτσινά να πάει και εκείνος στη δική της εκπομπή για μια συνέντευξη που θα τα αποκαλύψει όλα. “Προκαλώ τον σύζυγο μου να… τσακιστεί να έρθει να τα βγάλει όλα, να τα πει δημόσια. Deal!”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments