Αθλητισμός

Γιάννης Αλαφούζος: Περιμένει ειδοποίηση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Γιάννης Αλαφούζος: Περιμένει ειδοποίηση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Γιάννης Αλαφούζος: Παρακολουθεί από απόσταση τις εξελίξεις στην ΠΑΕ και φέρεται να αναμένει κλήση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Γιάννης Αλαφούζος: Την περασμένη Παρασκευή, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσίασε, ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου, το πλάνο του για τη σωτηρία του συλλόγου, το οποίο συνδέεται με την κατασκευή γηπέδου στον Βοτανικό. Όπως γίνεται αντιληπτό, η “πράσινη” επικαιρότητα κινείται ακόμη γύρω από τα λεγόμενα του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη, αν και ουσιαστικές εξελίξεις για το γηπεδικό θα σημειωθούν μετά τις εθνικές εκλογές. Εκείνος που δεν έχει τοποθετηθεί καθόλου για το ζήτημα, τουλάχιστον δημόσια, είναι ο κ. Αλαφούζος.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει επιλέξει να παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση που αφορά και την “πράσινη” ΠΑΕ, κάτι που ωστόσο δεν σημειώνεται ως αρνητικό γεγονός για το θέμα του γηπέδου. Εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια είναι γνωστό πως ο κ. Αλαφούζος διάκειται θετικά σε οποιαδήποτε σοβαρή πρόταση σταθεί ικανή να φέρει διοικητική αλλαγή, αποδεσμεύοντας τον από το “τιμόνι” του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Live Sport, αυτή τη στιγμή ο κ. Αλαφούζος τηρεί στάση αναμονής, έχοντας όμως το μυαλό του και στα ζητήματα του ρόστερ. Έχει ακούσει όσα ειπώθηκαν από τον κ. Γιαννακόπουλο, ωστόσο θέλει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες από τον ίδιο. Γι’ αυτό και περιμένει μία ειδοποίηση από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη, η οποία θα μετατραπεί σε συνάντηση. Κάπως έτσι θέλει να μάθει λεπτομέρειες γύρω από τις προθέσεις του Γιαννακόπουλου για την ανάληψη του χρέους της ΠΑΕ και το γηπεδικό ζήτημα.

Η κλήση του Γιαννακόπουλου στον Αλαφούζο, είναι πιο λογικό να συμβεί μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, όπως σημειώνει το δημοσίευμα. Όσο για τις σχέσεις των δύο πλευρών; Το τελευταίο διάστημα φέρεται να έχουν εξομαλυνθεί, κάτι που θα βοηθήσει στην εκκίνηση μιας μεταξύ τους συζήτησης από καλή βάση.

Μπορεί τα βελτιωμένα δεδομένα όσον αφορά τις σχέσεις των δύο πλευρών να αποτελούν θετικό σημείο, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί “σφραγίδα” για άμεση συμφωνία, σε περίπτωση που οι δυο τους συναντηθούν.

Πάντως, από την πλευρά του, ο κ. Γιαννακόπουλος εμφανίζεται αποφασισμένος να προχωρήσει το πρότζεκτ του γηπεδικού και εν συνεπεία της σωτηρίας του συλλόγου, την ώρα που ο Γιάννης Αλαφούζος είναι διατεθειμένος να ακούσει κάθε σοβαρή πρόταση για την αλλαγή ιδιοκτησίας της ΠΑΕ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments