Ελλάδα

ΟΠΑΠ ΤΖΟΚΕΡ: Ένα «πεντάρι» στην κλήρωση της Κυριακής

ΟΠΑΠ ΤΖΟΚΕΡ: Ένα «πεντάρι» στην κλήρωση της Κυριακής
ΟΠΑΠ ΤΖΟΚΕΡ: Πού βρέθηκε το "πεντάρι" και πόσα χρήματα κερδίζει ο τυχερός από την κλήρωση της Κυριακής.

ΟΠΑΠ ΤΖΟΚΕΡ: Τα λεφτά ήταν πολλά, ωστόσο δεν βρέθηκε νικητής στην πρώτη κατηγορία στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ της Κυριακής 30/06/2019 (αριθμός κλήρωσης 2031). Τουλάχιστον 2.700.000 ευρώ μοίραζε το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ. Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση (2031) είναι οι εξής: 28, 30, 34, 38, 39 και ΤΖΟΚΕΡ ο αριθμός 19. Μπορεί να μην βρέθηκε μεγάλος νικητής, ωστόσο στη δεύτερη κατηγορία βρέθηκε μια επιτυχία που κερδίζει από 90.898 ευρώ. Ο τυχερός είναι από την Κύπρο, το μοναδικό «πεντάρι» που βρέθηκε στη Λευκωσία και κέρδισε το ποσό των 90.898,58 ευρώ.

ΟΠΑΠ ΤΖΟΚΕΡ: Το ποσό που μοιράζει στην επόμενη κλήρωση

Μετά και το χθεσινό τζακ ποτ, στην επόμενη κλήρωση το ΤΖΟΚΕΡ θα μοιράσει τουλάχιστον 3.300.000 ευρώ.

ΤΖΟΚΕΡ: Διαλογή επιτυχιών δελτίων

Η εύρεση επιτυχιών μα βάση τα στοιχεία του δελτίου, όπως αυτά έχουν καταχωρηθεί στο κεντρικό σύστημα της ΟΠΑΠ Α.Ε. ενεργοποιείται επιλέγοντας τον «Έλεγχο Κερδών». Εναλλακτικά δίνεται η δυνατότητα αναζήτησης πιθανών κερδών με βάση τα προγνωστικά που μπορείς να καταχωρήσεις χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο. Τέλος, για την Εύρεση Επιτυχιών και την κατασκευή Δελτίων μπορείς να χρησιμοποιήσεις, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ, το «Αυτόνομο Πρόγραμμα Διαλογής», το οποίο μπορείς να εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου.

Επισημαίνεται ότι η πιστοποίηση της ορθής συμπλήρωσης των δελτίων, καθώς και η εύρεση επιτυχιών και των κερδών γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τις τερματικές μηχανές των πρακτορείων, σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής σε κάθε παιχνίδι. Η χρήση της εφαρμογής δεν υποκαθιστά τις τερματικές μηχανές πρακτορείου αλλά έχει ως σκοπό την εξοικείωση των παικτών με τη συμπλήρωση των δελτίων και την πληροφόρησή τους σε σχέση με τις ενδεχόμενες επιτυχίες και τα κέρδη τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments