Lifestyle

Φωλιά των ΚούΚου: Η έκπληξη που δεν άρεσε καθόλου σε Καραβάτου και Κατσούλη

Φωλιά των ΚούΚου: Η έκπληξη που δεν άρεσε καθόλου σε Καραβάτου και Κατσούλη
Φωλιά των ΚούΚου: Ο αρχισυντάκτης της εκπομπής αποκάλυψε το περιστατικό που "πάγωσε" τους δύο παρουσιαστές, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη.

Φωλιά των ΚούΚου: Συνέντευξη στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα έδωσε ο αρχισυντάκτης της επιτυχημένης πρωινής εκπομπής του Star, Γιώργος Ευφραιμίδης. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και ένα περιστατικό το οποίο είχε “παγώσει” τους δύο παρουσιαστές, οι οποίοι έμειναν… ψύχραιμοι στον αέρα, αλλά… ξέσπασαν κατά την ώρα του διαλείμματος. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην έκπληξη που τους είχε κάνει η υπόλοιπη ομάδα, παρουσιάζοντάς τους δύο ποτήρια με τις γελοιογραφίες τους.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης δεν αντέδρασαν, αλλά στο διάλειμμα, όπως ανέφερε ο Ευφραιμίδης, έγινε… χαμός: “Καθημερινά έχουμε κάποιες ειδήσεις σε countdown. Μια μέρα, λοιπόν, στο νούμερο 1 είχαμε μια κυρία που αποτύπωνε γελοιογραφίες πάνω σε ποτήρια. Κάναμε έκπληξη στους παρουσιαστές και βγάλαμε στον αέρα δύο ποτήρια με τις γελοιογραφίες τους.

Δεν είχα δει τα ποτήρια πιο πριν και η αλήθεια είναι πως οι γελοιογραφίες δεν έμοιαζαν καθόλου με την Κατερίνα και τον Κρατερό. Για την ακρίβεια ήταν η αποτύπωση της χειρότερής του εκδοχής. Όταν, λοιπόν, τα είδαν στον αέρα, ειδικά της Κατερίνας δεν της άρεσε καθόλου. Στον αέρα το υποστήριξαν μια χαρά, αλλά στο διάλειμμα έγινε χαμός”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχισυντάκτης της πρωινής εκπομπής του Star, που μεταξύ άλλων είχε φιλοξενήσει και τη συνέντευξη της Μαρίνας Πατούλη.

Η δήλωση της Καραβάτου για το τέλος της σεζόν

«Ήταν μία πολύ κου κου χρονιά για εμάς, την οποία ευχαριστηθήκαμε, απολαύσαμε, τρελαθήκαμε… κάναμε τα πάντα! Ήταν για εμάς μία πολύ ευτυχισμένη χρονιά!» είπε η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου στην κάμερα του Star.gr.

Όσο για την κουμπαριά με τη Μαρία Ηλιάκη, η Κατερίνα Καραβάτου τόνισε τα εξής:  «Την αγαπάω πάρα πολύ και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό που θα κάνω. Προσπαθήσαμε να εκμαιεύσουμε και την ημερομηνία του γάμου ωστόσο, όμως σαν καλή φίλη που είναι, απάντησε πως δε γνωρίζει και γελώντας είπε: «Όταν θα είναι κάτι θα μου ξεφύγει στον “αέρα” δεν μπορεί!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments