Lifestyle

Μαρίνα Πατούλη: “Είναι αφροδισιακό το να βιδώνει ο άντρας μια λάμπα” (vid)

Μαρίνα Πατούλη: “Είναι αφροδισιακό το να βιδώνει ο άντρας μια λάμπα” (vid)
Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Η Φωλιά των ΚούΚου" για τη σχέση της με τον σύζυγό της, τον ρόλο της σύγχρονης γυναίκας αλλά και το τι βρίσκει αφροδισιακό σε έναν άνδρα.

Η Μαρίνα Πατούλη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, “Η Φωλιά των ΚούΚου“. Η δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου, αναφέρθηκε στη συνύπαρξή της με τον σύζυγό της, νέο περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη. Η κυρία Πατούλη ανέφερε την άποψή της για τον ρόλο που πρέπει να έχει στην κοινωνία η σύγχρονη γυναίκα, αλλά και για τη σύγχυση ρόλων που επικρατεί στα δύο φύλα και, κατά τη γνώμη της, οδηγεί σε αύξηση των διαζυγίων.

Η Μαρίνα Πατούλη ανέφερε τα εξής για τη σχέση της με τον Γιώργο Πατούλη: «Πρέπει να έχεις ψηλά τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, να μην τον έχεις δεδομένο. Ο Γιώργος είναι πολυσχιδής προσωπικότητα» ενώ αιτιολογώντας γιατί είναι τόσο αγαπητή μεταξύ των γυναικών, τόνισε πως «οι γυναίκες θέλουν να βλέπουν δυναμικές γυναίκες να προάγονται».

Για τον ρόλο της σύγχρονης γυναίκας, ανέφερε τα εξής:

«Μπορεί να είναι και μητέρα και νοικοκυρά και επαγγελματίας. Θεωρώ πως η αύξηση των διαζυγίων στην εποχή μας, υφίσταται λόγο της σύγχυσης ρόλων ανάμεσα στα δύο φύλα. Είναι πολύ αφροδισιακό για μια γυναίκα να βλέπει τον άνδρα της να βιδώνει μία λάμπα. Ωστόσο ο δικός μου δεν το κάνει».

Για το θέμα της ζήλιας: «Δεν με ζηλεύει ο Γιώργος, μάλλον είναι εγωιστής και δεν το δείχνει» τονίζοντας πως η ίδια ζηλεύει αλλά με μέτρο. «Εμένα μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι και το κάνω χύμα. Όταν μια γυναίκα ζηλεύει ο άντρας κολακεύεται, είναι ένδειξη ενδιαφέροντος όταν γίνεται με μέτρο». Σε ερώτηση για τον αν την θαυμάζει ο σύζυγός της, ανέφερε: «Με θαυμάζει, το λέει σε φίλους, αλλά εμένα μου το δείχνει έμμεσα, αφού δε θέλει να παίρνουν τα μυαλά μου αέρα».

Ενώ για τις ενδυματολογικές της επιλογές, ανέφερε:

«Ποτέ δε μου είπε γιατί έβαλα αυτό το ρούχο που για το ντύσιμό μου έχω ακούσει τα μύρια όσα. Προέρχομαι από παραδοσιακή οικογένεια και σαν μαθήτρια ήμουν πολύ του πρέπει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments