Lifestyle

Καίτη Γαρμπή: “Δεν είναι εύκολο να συνεργάζονται μεγάλα ονόματα”

Καίτη Γαρμπή: “Δεν είναι εύκολο να συνεργάζονται μεγάλα ονόματα”
Καίτη Γαρμπή: Για τις συνεργασίες της σε ολόκληρη την καριέρα της μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια. Τι είπε για τον Νότη Σφακιανάκη.

Καίτη Γαρμπή: Για όλες τις συνεργασίες της καριέρας της μίλησε η Καίτη Γαρμπή σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη. Η γνωστή τραγουδίστρια τόνισε πως της αρέσει να συνεργάζεται με καλλιτέχνες που έχουν εξίσου μεγάλο όνομα για δύο λόγους. Αρχικά, όπως ανέφερε, θέλει να θαυμάζει και να σέβεται τον άλλον καλλιτέχνη κι έπειτα γιατί ο κόσμος αγαπάει τέτοιου είδους συνεργασίες.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως δεν έχει δυσκολευτεί σε καμία συνεργασία της μέχρι τώρα και έφερε ως παράδειγμα την προ 19 ετών συνεργασία της με την Άννα Βίσση την οποία γνώριζε πολλά χρόνια πριν. Όπως επισήμανε, ενώ αρκετοί περίμεναν οι δύο τους να τσακωθούν, εντούτοις η συνεργασία τους πήγε άψογα και εφόσον τηρήθηκαν όλα όσα είχαν συμφωνηθεί έμεινε και στην ιστορία. Τέλος, αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο «δύσκολους» ανθρώπους στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Τόνισε πως όσο οι δυο τους συνεργάστηκαν ήταν άψογος και έχει κρατήσει πολλά χαρακτηριστικά του. Όπως ανέφερε είναι ένας άνθρωπος με έντονο χαρακτήρα και δυνατή προσωπικότητα και έχει κρατήσει από αυτόν τον σεβασμό, την αγάπη, αλλά και το πόσο νοιάζεται για τους γύρω του, ενώ ανέφερε πως έχουν μια ζεστή σχέση οι δυο τους όλα αυτά τα χρόνια που γνωρίζονται και συνεργάζονται.

Αναλυτικά τα όσα είπε η Καίτη Γαρμπή στη συνέντευξη της:

Είσαι από τους καλλιτέχνες που επιδιώκουν να συνεργάζονται με εξίσου μεγάλα ονόματα, όπως το δικό σου. Αλήθεια, πόσο εύκολο είναι αυτό;

Έχουμε δει ότι δεν είναι εύκολο να συνεργάζονται μεγάλα ονόματα. Όμως εγώ το επιδιώκω, έχοντας ως γνώμονα δύο πράγματα. Το πρώτο είναι να θαυμάζω τον άλλον καλλιτέχνη, να μου εμπνέει σεβασμό. Κι από την άλλη, σίγουρα ο κόσμος αγαπά τις συνεργασίες. Εγώ δεν δυσκολεύτηκα σε καμία συνεργασία μου. Θυμάσαι πριν 19 χρόνια που συνεργάστηκα με την Άννα Βίσση; Την ήξερα πολλά χρόνια νωρίτερα και τη θαύμαζα πολύ. Σεβαστήκαμε η μία την άλλη και δουλέψαμε άψογα. Κάποιοι περίμεναν ότι πιθανόν θα τσακωθούμε, αλλά εμείς αγαπηθήκαμε περισσότερο. Τηρήθηκαν κι όσα είχαν συμφωνηθεί κι έτσι αυτή η συνεργασία γράφτηκε στην ιστορία!

Το ίδιο ισχύει και με τον Νότη Σφακιανάκη;

Βεβαίως! Ξέρω γιατί με ρωτάς και πρέπει να σου πω ότι αγαπώ τον Νότη, γιατί και τις δυο φορές που συνεργαστήκαμε ήταν άψογος! Είναι ένας άντρας με έντονο χαρακτήρα, μια δυνατή προσωπικότητα. Ένας ιδιαίτερος άνθρωπος – χωρίς αυτό να είναι κακό. Αυτό που κρατάω από τον Νότη είναι ο σεβασμός του, η αγάπη του και το νοιάξιμό του. Έχουμε μία ζεστή σχέση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments