Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (1/7/19)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (1/7/19)
Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας για όλες και όλους για σήμερα, 1η Ιουλίου 2019.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (1/7/19). Δείτε τι επιφυλάσσει η μέρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

  • ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, είναι πράγματι άξιο θαυμασμού το γεγονός πως κρατάς τελευταία το στόμα σου κλειστό σε πείσμα όλων των προκλήσεων. Όμως αν επιμένουν να σε προκαλούν έχεις το ελεύθερο να ορμήσεις…

  • ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ας μην επαναλαμβάνομαι… Αφού το παίζεις Ταύρος νέος/α και μόνος/η ψάχνει για ευκαιρίες διασκέδασης, εκτόνωσης ή περιπέτειας, τι θες εδώ να διαβάζεις ημερήσια αστρολογικά tips; Τσακίσου βγες έξω και πέρνα καλά!

  • ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, συνέχισε να εκμεταλλεύεσαι την παρόρμηση για επικοινωνία που επικρατεί αυτές τις μέρες. Σήμερα δεν χρειάζονται τσαμπουκάδες. Η ηρεμία είναι που τρομάζει τους γύρω σου, όχι οι φωνές.

  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, αν υπήρχε μετρητής έντασης στον εργασιακό σου χώρο, σήμερα θα χτυπούσε κόκκινο! Πάρε κεφάλια! Μη μασάς και μην υποχωρείς!

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (1/7/19)

  • ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, σε παρακαλώ, μην υπονομεύσεις/σνομπάρεις/απορρίψεις προτάσεις να συναντήσεις καλούς/ες φίλους/ες. Ναι, ειδικά αν το μυαλό σου παίζει παιχνίδια και ετοιμάζεσαι πάλι να ρίξεις γέφυρες επικοινωνίας με κάποιον/α που ξέρει μόνο να σε πληγώνει!

  • ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Πιθανόν αυτές τις μέρες να πιάσεις τον εαυτό σου να σαμποτάρει υποσυνείδητα την εργασιακή ρουτίνα που ακολουθείς. Καθυστερημένες αντιδράσεις, νεύρα με το παραμικρό, μούτρα και γκρίνια προς τους ανωτέρους σου. Κακές μέρες για να σε τσιγκλίζει κανείς…

  • ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Δεν λέει να φύγει αυτή εσωτερική ανασφάλεια που κουβαλάς τις τελευταίες μέρες σχετικά με το άμεσο επαγγελματικό σου μέλλον. Θες ν’ αλλάξεις τον τρόπο που συμπεριφέρονται στο χώρο εργασίας, θες να διεκδικήσεις μεγαλύτερο σεβασμό ή ελευθερία κινήσεων… Κι όμως συνεχίζεις να κολλάς και να κολλάς και να κολλάς…

  • ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, δεν χρειάζεσαι και πολλά πράγματα σήμερα για να ηρεμήσεις και να γαληνέψεις: τη συντροφιά αυτών των ελάχιστων ανθρώπων που αποκαλείς δικούς/ες σου και για λίγες ώρες να αποκλείσεις όλο τον κόσμο με τα προβλήματα και τα διλλήματα του. Κάν’ το λοιπόν και μην το σκέφτεσαι απλώς!

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (1/7/19)

  • ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Για κάποιους/ες Τοξότες, αυτές οι μέρες θα παρέχουν άφθονες αφορμές για γνωριμίες με γοητευτικούς ανθρώπους (μια σχέση που ξεκινά αυτές τις μέρες έχει τα εχέγγυα να σου προσφέρει στιγμές ευτυχίας). Για άλλους/ες, ίσως γίνει ένα νέο ξεκίνημα σε μια φιλική σχέση ή επαγγελματική συνεργασία. Τέλος, υπάρχουν κι εκείνοι/ες που θα την βιώσουν εσωτερικά και θα νιώσουν πως επουλώνονται από τα πρόσφατα τραύματα του έρωτα.

  • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, ακόμη κι αν η ένταση της δουλειάς δεν σου αφήνει περιθώρια να είσαι όσο κοινωνικός/η θα ήθελες, το να ρέπεις στην βουβαμάρα και την αντικοινωνικότητα δεν είναι αντίδραση. Σήκωσε και λίγο το κεφάλι σου. Κάποιος/α μπορεί και να σε κοιτάζει…

  • ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, σήμερα η επιμονή και η αντιδραστικότητα σου χτυπάνε κόκκινο! Και τι συμβαίνει όταν νιώθεις έτσι; Ναι, ελκύεις σαν μαγνήτης όλους/ες τους τσαντισμένους/ες συναδέλφους ή/και φίλους/ες σου!

  • ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Τίποτα δεν θα είναι ξανά όπως παλιά στον τρόπο που ανταποκρίνεσαι συναισθηματικά στον κόσμο γύρω σου. Βλέποντας γονείς, φίλους, ερωτικούς συντρόφους, συνεργάτες με τόσο ρεαλιστικά γυαλιά που σχεδόν απομυθοποίησες ό,τι συμβόλιζε για εσένα η λέξη «σχέσεις», έχασες ίσως το όνειρο μιας ιδανικής ζωής. Όμως αυτές τις μέρες θα συνειδητοποιήσεις πως κέρδισες κάτι σπάνιο: να φροντίζεις τον εαυτό σου σαν να ήταν σύντροφος/εραστής/φίλος/αδερφός.

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments