Πολιτική

Τον σταυρό σας στον Μάξιμο: Απίθανο προεκλογικό σποτ για υποψήφιο της ΝΔ (vid)

Τον σταυρό σας στον Μάξιμο: Απίθανο προεκλογικό σποτ για υποψήφιο της ΝΔ (vid)
Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Σενετάκης, έχει εντυπωσιάσει με το προεκλογικό του σποτ για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Σενετάκης, επέλεξε ένα πολύ έξυπνο προεκλογικό σποτ ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019. Στο σποτ εμφανίζεται ο ίδιος σε μια οικοδομή να επιβλέπει τις εργασίες και να συμβουλεύεται τα σχέδια. Το μουσικό χαλί που ντύνει το προεκλογικό σποτ είναι το τραγούδι “Οικοδόμοι Παλικάρια” του Στέλιου Καζαντζίδη.

Μετά από λίγο διαπιστώνει ότι τίποτα δεν λειτουργεί. Έχει πέσει το ρεύμα, έχει πέσει το δίκτυο και δεν υπάρχει σήμα στα κινητά. Τότε εμφανίζεται ένας συνεργάτης του και του λέει λαχανιασμένος τα σημαντικά νέα, ότι “έρχεται ο Κυριάκος”. Ο Μάξιμος αναφωνεί ένα επιτέλους και προστάζει “πάμε”. Καθώς φεύγει από την οικοδομή για να πάει στον Κυριάκο, η θεία του τον ρωτά τρομαγμένη. “Γιε μου που πας;”.

Ο Μάξιμος Σενετάκης της απαντά: «Θεία το σπίτι στο έστησα, πάμε τώρα να στήσουμε και την Ελλάδα». Η θεία του δίνει την ευχή της και αρχίζει να το σταυρώνει. Η κάμερα πλησιάζει και εκείνη λέει: Το σταυρό σας στον Μάξιμο. Το βίντεο ανέβηκε το βράδυ της Παρασκευής στην σελίδα του στο Facebook και αμέσως προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Κάποιοι γέλασαν και κατάλαβαν ότι επιστρατεύεται το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός για να περάσουν τα αρκετά πολιτικά μηνύματα.

Δείτε το φανταστικό προεκλογικό σποτ:

Μάξιμος Σενετάκης: Σύντομο βιογραφικό

Ο Μάξιμος Σενετάκης γεννήθηκε και ζει στο Ηράκλειο γιατί αγαπάει με πάθος την Κρήτη και τους ανθρώπους της. Επέλεξε να εργάζεται στο Ηράκλειο. Στον τόπο του να κάνει πράξη όσα σπούδασα στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Στο Ηράκλειο έκανε οικογένεια με την Κωστάντζα Σχιζάκη, όπου μεγαλώνουν και τα παιδιά τους. Και εδώ θέλουν να μείνουν όταν μεγαλώσουν.

Μπήκε στην ενεργό Πολιτική πριν από επτά χρόνια γιατί πίστευε πως η νέα γενιά Ελλήνων έχει ευθύνη να διεκδικήσει πόστα ευθύνης. Οι συμπολίτες του τον τίμησαν με την ψήφο τους. Έγινε βουλευτής στηρίζοντας τον Αντώνη Σαμαρά σε δύσκολες αποφάσεις. Είναι υπερήφανος που παλέψε για την ανάκαμψη της χώρας. Για την αποκατάσταση του κύρους της διεθνώς. Είναι περήφανος γιατί πετύχανε πολλά και θα πετύχαιναν την έξοδο της χώρας από την κρίση, αν ο λαϊκισμός δεν στεκόταν για άλλη μια φορά εμπόδιο.

Τα τέσσερα χρόνια που ακολούθησαν επανήλθε στο εργοτάξιο. Επέβλεψε και υλοποίησε μια σειρά ιδιωτικών και δημόσιων έργων. Μεταξύ αυτών, είναι περήφανος για τον νέο σταθμό ΚΤΕΛ – ένα στολίδι για την πόλη μας. Παράλληλα, τέθηκε στην υπηρεσία της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως ειδικός σύμβουλος για θέματα ανάπτυξης Κρήτης και δεν σταμάτησε να τον ενημερώνει για τα προβλήματα, τις προτάσεις και τις προοπτικές της κρητικής επιχειρηματικότητας σε όλο το εύρος της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments