Αθλητισμός

Μίλος Τεόντοσιτς: Πως ο Λάρκιν επηρεάζει την περίπτωση του

Μίλος Τεόντοσιτς: Πως ο Λάρκιν επηρεάζει την περίπτωση του
Μίλος Τεόντοσιτς: Η ενδεχόμενη αποχώρηση του Σέιν Λάρκιν από την Εφές ενδέχεται να δημιουργήσει ένα «ντόμινο» με τον Σέρβο γκαρντ.

Μίλος Τεόντοσιτς: «Μήλον της Έριδος» για πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους ο Σέρβος γκαρντ, ο οποίος έλαβε την απόφαση να αποχωρήσει από το NBA και να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ήδη είναι γνωστό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, στον οποίο έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν, αλλά και της Βίρτους Μπολόνια του ομοσπονδιακού τεχνικού του, Σάσα Τζόρτζεβιτς. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, ήρθε στο προσκήνιο και το ενδιαφέρον της Μακάμπι Τελ Αβίβ,  η οποία φέρεται να του προσφέρει συμβόλαιο για 1+1 έτη με ετήσιες απολαβές που φτάνουν στο 1,5 εκατομμύριο δολάρια.

Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» μετά την απώλεια του Κώστα Σλούκα, που ανανέωσε με τη Φενέρμπαχτσε, θέλουν να «ρεφάρουν» με την απόκτηση του Τεόντοσιτς. Έτσι, σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο Νίκος Βαρλάς  του Eurohoops.net στο Twitter του, έχουν ήδη καταθέσει πρόταση δύο ετών στον Σέρβο γκαρντ με απολαβές που φτάνουν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, ο ίδιος φέρεται να έχει απορρίψει το ενδιαφέρον της Βίρτους Μπολόνια, λόγω του γεγονότος ότι δεν θα αγωνίζεται στην Euroleague της επόμενης σεζόν, αλλά λογικά στο Eurocup.

Πως συνδέεται η περίπτωση Λάρκιν με το μέλλον του Τεόντοσιτς

Βέβαια, με δημοσίευμα του το «gavros.gr» φέρνει και μια ακόμη ομάδα στο προσκήνιο, η οποία και δεν είχε ακουστεί μέχρι στιγμής. Όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, αυτή είναι η Εφές, η οποία μπορεί να κινηθεί μελλοντικά για την απόκτηση του μέσω του… Σέιν Λάρκιν. Ο Αμερικανός γκαρντ, που ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της τουρκικής ομάδας στην εξαιρετική φετινή της σεζόν, αναμένεται να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι, καθώς ο στόχος του είναι να επιστρέψει σε κάποια ομάδα του NBA.

Η περίπτωση του Λάρκιν είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με εκείνη του Τεόντοσιτς, καθώς οι δυο τους έχουν τον ίδιο ατζέντη, ο οποίος μάλιστα φέρεται την περσινή σεζόν να είχε ενημερώσει τον Εργκίν Αταμάν πως έχει πρόταση για τον Λάρκιν από το ΝΒΑ αλλά να μην ανησυχεί γιατί θα του πήγαινε τον Τεόντοσιτς. Ο Τούρκος προπονητής ήταν θετικός στην αποχώρηση του Λάρκιν, μόνο εάν τον αντικαθιστούσε με τον Σέρβο γκαρντ. Ωστόσο, τότε τελικά ο Λάρκιν δεν αποχώρησε, με το deal να μην προχωράει και τον ίδιο να παραμείνει τελικά στην Εφές.

Τώρα, όμως, μοιάζει ιδιαίτερα πιθανό ο Αμερικανός γκαρντ να επιστρέψει στο NBA, δεδομένου και του ενδιαφέροντος που έχουν δείξει αρκετές ομάδες στο πρόσωπο του. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι η Εφές θα κινηθεί για τον Τεόντοσιτς, προσφέροντας του μάλιστα ένα ηγεμονικό συμβόλαιο. Ό,τι και να συμβεί, πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως το «σίριαλ» Τεόντοσιτς θα έχει ακόμα πάρα πολλά επεισόδια το φετινό καλοκαίρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments