Αθλητισμός

Μεντί Ζεφάν: Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού (vid)

Μεντί Ζεφάν: Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού (vid)
Μεντί Ζεφάν: Τον διεθνή Αλγερινό χαφ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ρενς, φέρεται να έχει προσεγγίσει ο Ολυμπιακός.

Μεντί Ζεφάν: Συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, προκειμένου οι ερυθρόλευκοι να καλύψουν τα κενά του ρόστερ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο οποίος επικαλείται δημοσίευμα από γνωστή γαλλική ιστοσελίδα, μία από τις περιπτώσεις που φέρονται να εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτή του Μεντί Ζεφάν.

Ο διεθνής Αλγερινός που έμεινε ελεύθερος από την Ρεν είναι μία από τις περιπτώσεις που αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς μπορεί να καλύψει περισσότερες από μία θέσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ζεφάν εκτός από δεξιός αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί μεταξύ άλλων και αριστερό μπακ, δεξί χαφ, αριστερό χαφ και εξτρέμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζεφάν μέτρησε συνολικά 31 συμμετοχές (20 στο πρωτάθλημα), 1 γκολ και 3 ασίστ, ενώ είναι και 11 φορές διεθνής με την Τυνησία. Ο Ζεφάν δεν έχει δεχτεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρεν και παρότι έχει προτάσεις από τη Γαλλία, τόνισε πως προτιμάει να αγωνιστεί σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: Ψάχνεται για στόπερ

Οι Ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να υπολογίζουν για την προετοιμασία τους και τα πρώτα παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League τους Παπ Αμπού Σισέ και Γιασίν Μεριά, καθώς και οι δύο λείπουν στο Copa Africa με τις εθνικές τους ομάδες. Στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Λέγκια Γκντανσκ ο Γιάγκος Βούκοβιτς αποχώρησε τραυματίας.

Ο Σέρβος τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο του, και όλοι στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού ελπίζουν να μην έχει υποστεί θλάση, προκειμένου να προλάβει τα ματς με τη Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League. Σύμφωνα με τη «Live Sport», οι εξελίξεις αυτές ωθούν τους «ερυθρολεύκους» να κινηθούν άμεσα για την απόκτηση ακόμη ενός στόπερ.

Αυτοί τη στιγμή υπάρχουν τρεις παίκτες για το κέντρο της άμυνας τους Ολυμπιακού. Πέραν των Σεμέδο, Παπαδόπουλου και Μπα, κανείς άλλος παίκτης δεν μπορεί να αγωνιστεί ως στόπερ και μάλιστα οι δυο τελευταίοι δεν αποτελούν και προτεραιότητες. Οι Πειραιώτες όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα κοιτούσαν ήδη περιπτώσεις σέντερ μπακ, αλλά ο τραυματισμός του Βούκοβιτς έκανε την ανάγκη πιο επιτακτική, κάτι που σημαίνει πως σύντομα μπορεί να υπάρξουν και σε αυτό το θέμα εξελίξεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments