Αθλητισμός

Μπεν Μπέντιλ: Ανακοινώνεται άμεσα από τον Παναθηναϊκό

Μπεν Μπέντιλ: Ανακοινώνεται άμεσα από τον Παναθηναϊκό
Μπεν Μπέντιλ: O Παναθηναϊκός ενεργοποίησε το opt out για ομάδα Ευρωλίγκας που έχει βάλει ο παίκτης στο νέο συμβόλαιο που είχε υπογράψει με το Περιστέρι.

Μπεν Μπέντιλ: Συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ ο Παναθηναϊκός, καθώς θέλει να κλείσει άμεσα όλες τις εκκρεμότητες της νέας ομάδας. Όμως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ο Μπεν Μπέντιλ αναμένεται να είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πρασίνων.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός κατέθεσε τις περίπου 50 χιλ ευρώ ενεργοποιώντας το opt out για ομάδα Ευρωλίγκας που έχει βάλει ο παίκτης στο νέο συμβόλαιο που είχε υπογράψει με το Περιστέρι. Έτσι ο Γκανέζος είναι ένα βήμα πριν φορέσει την πράσινη φανέλα και απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωση της μεταγραφής του στους πράσινους.

Ο Μπέντιλ προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν, με μέσο όρο 12.5 πόντους, 6.7 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 15.9 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, ενώ τη νέα αγωνιστική περίοδο θα συνεχίσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη. O 24χρονος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος επιλέχθηκε στο Νο.51 του draft (2016) από τους Μπόστον Σέλτικς, βρισκόταν εξ αρχής στα “θέλω” του Αργύρη Πεδουλάκη.

Παναθηναϊκός: Κρατάει και τον Βουγιούκα

Σχεδόν σίγουρη θεωρείται η παραμονή του Ίαν Βουγιούκα στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε δημοσίευμα του «Sportime». Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο έμπειρος σέντερ τα έχει βρει σε όλα με τους «πράσινους» και όλα δείχνουν ότι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους νταμπλούχους Ελλάδος, παραμένοντας μια αξιόπιστη λύση στη γραμμή των ψηλών. Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες, Τετάρτη, ο Βουγιούκας με ανάρτησή του φρόντισε να διαψεύσει τα σενάρια που τον ήθελαν να κλείνει στο Περιστέρι.

Παναθηναϊκός για Τζαμάαλ Φράνκλιν

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Τζαμάαλ Φράνκλιν, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό. Πρόκειται για τον 27χρονο Αμερικανό γκαρντ – φόργουορντ ο οποίος το 2013 έγινε draft από τους Γκρίζλις και πραγματοποίησε συμμετοχές στο ΝΒΑ στο Μέμφις αλλά και στο Ντένβερ, παίζοντας επίσης στην D-League αλλά και στην Κίνα. Πλέον, ο Τζαμάαλ Φράνκλιν βρίσκεται στις ΗΠΑ και δοκιμάζει την τύχη του στο summer league με τους Ράπτορς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments