Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Οριστικά στην ΕΡΤ για τα επόμενα τρία χρόνια

ΠΑΟΚ: Οριστικά στην ΕΡΤ για τα επόμενα τρία χρόνια
ΠΑΟΚ: Από την ΕΡΤ θα μεταδίδονται τα εντός έδρας παιχνίδια των νταμπλούχων Ελλάδος στη SuperLeague για τα επόμενα τρία χρόνια.

ΠΑΟΚ: Στις 12 το βράδυ της Τετάρτης εξέπνευσε η προθεσμία που είχε η Nova προκειμένου να “ισοφαρίσει” την προσφορά της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη με αποτέλεσμα ο Δικέφαλος του Βορρά να βρίσκει νέα τηλεοπτική στέγη στη Δημόσια Τηλεόραση για τα επόμενα τρία χρόνια. Το μόνο που μένει για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία είναι οι υπογραφές και η επίσημη ανακοίνωση

Η ΕΡΤ είχε καταθέσει πρόταση ύψους 7.500.000 ευρώ το χρόνο προκειμένου να εξασφαλίσει την τηλεοπτική μετάδοση των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ στη SuperLeague για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο ΠΑΟΚ ήταν υποχρεωμένος να το κάνει αυτό, καθώς βάσει συμβολαίου που έχει με τη NOVA, οφείλει να καταθέσει την καλύτερη πρόταση που έβρισκε στην αγορά, προκειμένου να έχει η NOVA το δικαίωμα να καταθέσει τελική πρόταση.

Βάσει του συμβολαίου της NOVA με τον ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που το συνδρομητικό κανάλι καταθέσει προσφορά ίση με την καλύτερη προσφορά που θα έβρισκε η ΠΑΕ, η συμφωνία τους ανανεώνεται αυτόματα. Όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ, και στις 12 το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου 2019 η προθεσμία εξέπνευσε και ο ΠΑΟΚ μετακομίζει εν τέλει στην ΕΡΤ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Εκείνο που απομένει στην παρούσα φάση είναι η υπογραφή των συμβολαίων ανάμεσα στις δύο πλευρές, με την κρατική τηλεόραση να ενισχύεται δυναμικά, αποκτώντας τα τηλεοπτικά δικαιώματα των νταμπλούχων Ελλάδος.

Και στις τάξεις του ΠΑΟΚ επιβεβαιώνουν πως ο Δικέφαλος είναι ελεύθερος να υπογράψει με την ΕΡΤ καθώς η πρόταση από την κρατική κατατέθηκε στις 18 Ιουνίου και αμέσως κοινοποιήθηκε στην Nova, όπως ακριβώς προβλεπόταν. Από την στιγμή που πέρασαν οι δέκα εργάσιμες ημέρες που είχε στη διάθεσή του το συνδρομητικό κανάλι και η προθεσμία έληξε ο ΠΑΟΚ αλλάζει σελίδα τηλεοπτικά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συμφωνία με την ΕΡΤ

«Η προθεσμία που, βάσει συμβολαίου, είχε η NOVA για να καταθέσει ισόποση προσφορά με εκείνη της ΕΡΤ εξέπνευσε. Η πρόταση της ΕΡΤ κατατέθηκε στις 18.06 κι αμέσως κοινοποιήθηκε στη Nova, όπως προβλεπόταν. Επομένως, οι δέκα εργάσιμες που είχε στη διάθεσή της η Nova έληξαν πριν από λίγο κι ο ΠΑΟΚ είναι ελεύθερος να υπογράψει με την ΕΡΤ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments