Αθλητισμός

Τζέιμς Νάναλι: Διέψευσε τις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό

Τζέιμς Νάναλι: Διέψευσε τις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό
Τζέιμς Νάναλι: Ο Αμερικανός γκαρντ διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Τζέιμς Νάναλι: Εδώ και λίγες ημέρες είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία περί συζητήσεων του Αμερικανού γκαρντ με τον Παναθηναϊκό. Οι «Πράσινοι» κινούνται με δυναμικούς ρυθμούς στο μεταγραφικό παζάρι και θέλουν να αποκτήσουν παίκτες πρώτης γραμμές, οι οποίοι θα έχουν και εμπειρία από τα ευρωπαϊκά παρκέ και δη από την Euroleague. Ο Νάναλι συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις και μάλιστα, όπως ανέφερε χθεσινό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός του έχει ήδη καταθέσει μια εξαιρετική πρόταση. Συγκεκριμένα, το «Τριφύλλι» φερόταν να πρόσφερε στον πολύπειρο Αμερικανό φόργουορντ διετές συμβόλαιο συνολικών απολαβών 1.8 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο ίδιος φερόταν να ζητάει 2,2-2,3 εκατομμύρια ευρώ ως συνολικές απολαβές για τη διετία αυτή, με τον Παναθηναϊκό να έχει στη λίστα και περιπτώσεις άλλων παικτών, όπως του Ματ Τζάνινγκ που αγωνίζεται στην Μπασκόνια. Ο Τζέιμς Νάναλι, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3 και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από τα ευρωπαϊκά παρκέ, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ιταλία με τη φανέλα της Αρμάνι, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει από Φενέρ, Μακάμπι Ασντόντ και Εστουδιάντες. Ο 28χρονος έχει αγωνιστεί επίσης στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ με τις φανέλες των Ατλάντα Χοκς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, αλλά και Χιούστον Ρόκετς.

Τζέιμς Νάναλι: Διέψευσε τις φήμες για συμφωνία 

Σήμερα το απόγευμα η φημολογία περί συζητήσεων του Νάναλι με τον Παναθηναϊκό έγινε εντονότερη, με κάποιους να κάνουν λόγο μέχρι και για λεπτομέρειες που απέμεναν μέχρι την ολοκλήρωση της συμφωνίας των δύο πλευρών. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με τον Αμερικανό γκαρντ να το διαψεύδει ο ίδιος μέσω Twitter. Ο ίδιος αφού είπε αρχικά ότι «δεν ισχύουν οι φήμες» απάντησε με ένα απλό «όχι» σε ερώτηση που του έγινε εάν βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Παναθηναϊκό. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νάναλι δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο με την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει κάνει κίνηση αποδέσμευσης του.

Μπεν Μπέντιλ: Ανακοινώνεται άμεσα από τον Παναθηναϊκό

Συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ ο Παναθηναϊκός, καθώς θέλει να κλείσει άμεσα όλες τις εκκρεμότητες της νέας ομάδας. Όμως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ο Μπεν Μπέντιλ αναμένεται να είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πρασίνων. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός κατέθεσε τις περίπου 50 χιλ ευρώ ενεργοποιώντας το opt out για ομάδα Ευρωλίγκας που έχει βάλει ο παίκτης στο νέο συμβόλαιο που είχε υπογράψει με το Περιστέρι.

Έτσι ο Γκανέζος είναι ένα βήμα πριν φορέσει την πράσινη φανέλα και απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωση της μεταγραφής του στους πράσινους.Ο Μπέντιλ προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν, με μέσο όρο 12.5 πόντους, 6.7 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 15.9 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, ενώ τη νέα αγωνιστική περίοδο θα συνεχίσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη. O 24χρονος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος επιλέχθηκε στο Νο.51 του draft (2016) από τους Μπόστον Σέλτικς, βρισκόταν εξ αρχής στα “θέλω” του Αργύρη Πεδουλάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments