Αθλητισμός

Ελ Αραμπί: Έφτασε στην Αθήνα για να υπογράψει με τον Ολυμπιακό

Ελ Αραμπί: Έφτασε στην Αθήνα για να υπογράψει με τον Ολυμπιακό
Ελ Αραμπί: Προς την ολοκλήρωση της οδεύει η μεταγραφή του 32χρονου επιθετικού στον Ολυμπιακό, καθώς ο ίδιος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να κλείσει το deal.

Ελ Αραμπί: Τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός πλησίαζε ολοένα και περισσότερο στην θετική ολοκλήρωση της υπόθεσης του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν να κλείσουν άμεσα ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που είχαν στο ρόστερ τους. Αυτό της απόκτησης ενός επιθετικού ικανού να κάνει τη διαφορά, καθώς ο Πέδρο Μάρτινς αναζητούσε τον παίκτη που θα μπορεί να προσφέρει το «εύκολο» γκολ στην ομάδα του. Άλλωστε, αυτό ήταν ένα από τα βασικά προβλήματα των Πειραιωτών την περσινή σεζόν, καθώς ναι μεν δημιουργούσαν ευκαιρίες, αλλά δεν είχαν τον κατάλληλο παίκτη να τις μετουσιώσει σε γκολ.

Ο 32χρονος Μαροκινός έγινε ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού μετά και το «ναυάγιο» στην υπόθεση Μπεργκ, με τις πληροφορίες σήμερα το πρωί να κάνουν λόγο για πολύ θετικό κλίμα στις συζητήσεις των δύο πλευρών, οι οποίες βρίσκονταν κοντά σε συμφωνία. Ο ίδιος είχε μείνει πρόσφατα ελεύθερος από την Λέκβιγια του Κατάρ αι είχε αρκετές και μεγάλες προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Παράλληλα, μαζί με τον Ολυμπιακό φέρονταν να έχει καταθέσει πρόταση και η τουρκική Τραμπζονσπόρ.

Ελ Αραμπί: Έφτασε στην Αθήνα, «κλείνει» η μεταγραφή του

Ωστόσο, ο Ελ Αραμπί πήρε την απόφαση να υπογράψει στον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει «to10.gr», ο Μαροκινός φορ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες. Θυμίζουμε πως ο 32χρονος είναι ένας επιθετικός με μεγάλη εμπειρία και παρουσία τεσσάρων ετών στην Ισπανία με την φανέλα της Γρανάδα. Με την ομάδα της Ανδαλουσίας αγωνίστηκε σε 130 παιχνίδια και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα 43 φορές, ενώ έδωσε και 7 ασίστ στους συμπαίκτες του. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Κατάρ με τη φανέλα της Αλ Ντουχάιλ.

Μάλιστα, είχε μία άκρως παραγωγική σεζόν. Συγκεκριμένα σε 28 εμφανίσεις σκόραρε 30 φόρες. Βέβαια ακόμα και αν ο Ελ Αραμπί έρθει στον Ολυμπιακό, δεν θα είναι ο μόνος επιθετικός στο λιμάνι εξετάζουν και την περίπτωση του Γιοχάν Μπολί, ενός εκ των ανερχόμενων «αστεριών» του βελγικού ποδοσφαίρου, που σε 36 ματς με την φανέλα της Σεντ Τρούιντεν στο περασμένο βελγικό πρωτάθλημα, είχε 14 γκολ και 5 ασίστ.

Γκιγέρμε: Είπε «όχι» σε μεγάλη πρόταση ο Ολυμπιακός

Κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού ο Ολυμπιακός πίεσε για την απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ. Ο 27χρονος μέσος με μεγάλη καριέρα σε Ιταλία και Ισπανία αποτέλεσε μια από τις καλύτερες κινήσεις που έκανε η ομάδα του Πειραιά. Οι καλές του εμφανίσεις έχουν και το καλό βιογραφικό του, έχουν κάνει τον Γκιγέρμε να είναι στη λίστα αρκετών ομάδων. Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε ένα σενάριο που ήθελε την Σάντος να εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του.

Ο έμπειρος χαφ φαίνεται πως έχει πέραση και σε ομάδες που αγωνίζονται στην Σαουδική Αραβία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα μια ομάδα, που το όνομα της δεν έχει γίνει γνωστό, πρόσφερε στον Ολυμπιακό 8 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Γκιγέρμε. Παρά το γεγονός πως τα χρήματα είναι αρκετά, οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν αρνητικά. Βέβαια τα πράγματα θα είναι διαφορετικά αν οι Άραβες επανέλθουν με μεγαλύτερη προσφορά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments