Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (5/7/19)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (5/7/19)
Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας για σήμερα Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (5/7/19). Δείτε τι επιφυλάσσει η μέρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

  • ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Επιστροφή σʼ εσένα! Τις επόμενες μέρες είναι μια καλή ευκαιρία να επιδιώξεις συναντήσεις με ανθρώπους που θέλεις να δεις ΕΣΥ, να κάνεις πράγματα που θες ΕΣΥ και να αρνηθείς, ευγενικά πλην αμετάκλητα, προτάσεις που δεν σε ικανοποιούν, μόνο και μόνο για να είσαι με κάποιον/α.

  • ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η προσοχή σου μονίμως αποσπασμένη, οι υποχρεώσεις δεν λένε να μπουν σε μια σειρά, η επικοινωνία με τον/την σύντροφο σου μια μονίμως κατειλημμένη γραμμή. Φως στο τούνελ; Φυσικά και υπάρχει. Όλα συγκλίνουν πως χρειάζεσαι δημιουργικό χρόνο για εσένα. Τι λες να ξεκινήσεις από σήμερα να τον εξοικονομείς;

  • ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μεγάλη προσοχή στις διαπροσωπικές σχέσεις (και κυρίως τις επαγγελματικές συνεργασίες)! Εκρήξεις, εντάσεις ως και γκρεμίσματα ίσως είναι στο μενού τις επόμενες μέρες για πολλούς/ες Διδύμους! Α κι όλοι/ες ανεξαιρέτως προσέξτε τις λεξούλες που βγαίνουν από το στόμα σας γιατί κάτι μου λέει πως η ομιλία σας είναι ένα παρατεταμένο μπιπ (λογοκρισία)…

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (5/7/19)

  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αν και ποτέ δεν αρκούσε ένα tip για να αλλάξει την έμφυτη φοβία σου νʼ αναλάβεις άμεση δράση, θα το ξαναδοκιμάσω. Σήμερα, όλα είναι με το μέρος σου σε ότι έχει σχέση με ξεκαθαρίσματα, επαναπροσεγγίσεις, διαπραγματεύσεις, συζητήσεις με φίλους, συνεργάτες και ΚΥΡΙΩΣ με πρώην, νυν ή επίδοξους/ες συντρόφους.

  • ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ακολουθούν τα τρία ΜΗΝ για τις επόμενες μέρες: 1. ΜΗΝ μείνεις μέσα στο σπίτι αγκαλιά με τη μοναξιά σου. Σήκωσε κι εσύ το τηλέφωνο, επικοινώνησε μʼ αυτόν/η που θες να βγεις! 2. ΜΗΝ αφήσεις οικογενειακές υποχρεώσεις να απορροφήσουν περισσότερο από μια ώρα του ελεύθερου χρόνου σου. 3. ΜΗΝ μιλάς πολύ. Υπάρχουν και καλύτερα ρήματα/πράξεις: Αγκάλιασε, φίλα, χόρεψε, γέλασε, χάιδεψε, άγγιξε…

  • ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Όταν βρίσκεσαι μόνος/η σου έχεις απεγνωσμένα ανάγκη από παρέα. Όταν είσαι με παρέα έχεις απελπισμένα ανάγκη νʼ ανοίξει η γη να σε καταπιεί να διακτινιστείς κάπου που δεν θα υπάρχουν άνθρωποι, φασαρία και φώτα. Κυκλοθυμία καλώς όρισες!

  • ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η πρώτη αντίδραση μας, όταν τα πράγματα δυσκολεύουν και το βάρος του κόσμου πέφτει πάνω στους ώμους μας, είναι να προσπαθήσουμε να το μετακυλήσουμε σε κάποιον/α άλλο/η. Όταν αποτύχει αυτό, ξεκινάμε να κάνουμε ουσιαστικές φιλίες. Φίλος δεν είναι αυτός που θα μοιραστεί το βάρος μαζί μας, αλλά αυτός που θα μας ηρεμήσει, πριν το ξανασηκώσουμε. Ένα τέτοιο φίλο/Μια τέτοια φίλη χρειάζεσαι σήμερα.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (5/7/19)

  • ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αυτό που πραγματικά χρειάζεται ένας/μια Σκορπιός είναι να έχει τον απόλυτο έλεγχο και το πρώτο λόγο στη δουλειά του/της. Για να αποκτήσει αυτό το δικαίωμα είναι ικανός/η να κάνει τα πάντα. Όμως αυτό το «πάντα» για έναν ανεξήγητο λόγο έχει μεταφραστεί στο να βγάζει δουλειά για 15 ανθρώπους και να δέχεσαι και όλες τις παρατηρήσεις. Δεν είναι παρανοϊκό; Από σήμερα ξεκινά άλλο τροπάρι, OK?

  • ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα δεν συμφωνεί με την αντίληψη των περισσοτέρων φίλων/συγγενών σου. Κάποιες μέρες θες να ουρλιάξεις από την πνευματική απομόνωση που νιώθεις και άλλες απλά τʼ αποδέχεσαι, σαν να είναι στοίχημα ζωής να συνεχίσεις την αναζήτηση ανθρώπων που σε καταλαβαίνουν. Αφού με τα στοιχήματα τα πας καλύτερα παρά με την απομόνωση, σήμερα μην αποκλείεσαι!

  • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Μερικές φορές για να καταλάβουν ο/η σύντροφος σου ή οι συνεργάτες σου πως δεν είσαι μια μηχανή ικανοποίησης όλων των αιτημάτων τους πρέπει να παίξεις σκληρό ροκ με τις προσδοκίες και τις φοβίες τους, χωρίς κανένα ενδοιασμό ή έλεος. Ο φόβος φυλάει τα ήμερα, δεν σου το έχουν πει;

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (5/7/19)

  • ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να βγάλεις έναν άνθρωπο που αγαπάς (γονιό, φίλο, παιδί, σύντροφο) από τη μοναξιά και τη θλίψη του είναι να τον φέρεις εκτός εαυτού. Αυτό είναι το χάρισμα που λίγοι/ες μπορούν να εκτιμήσουν (σε αποκαλούν υστερικό/ή συνήθως) αλλά το υιοθετείς δίχως δεύτερη σκέψη αρκεί να αρχίσει να χτυπά πάλι η καρδιά αυτών που αγαπάς. Σήμερα ίσως χρειαστεί να το ξανακάνεις.

  • ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Το σπίτι άδειο. Τα φώτα σβηστά. Μέσα στο σκοτάδι ακούγεται μια οργισμένη μπαλάντα και εσύ κάπου χαμένος/η, στο μεταίχμιο παρελθόντος και παρόντος. Μη γελιέσαι πως, αν είσαι έξω, τα φώτα αστράφτουν και έχεις καλή παρέα, θα νιώσεις διαφορετικά. Σε αντίθεση με τους/τις περισσότερους/ες εκεί έξω, εσύ παίρνεις στα σοβαρά την αγάπη και το μίσος.

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments