Αθλητισμός

Σούλης Μαρκόπουλος: Οι πρώτες σκέψεις του έμπειρου κόουτς

Σούλης Μαρκόπουλος: Οι πρώτες σκέψεις του έμπειρου κόουτς
Σούλης Μαρκόπουλος: Ο έμπειρος τεχνικός έχει ήδη μεταφέρει στους ανθρώπους του Άρη τα πλάνα του για την ομάδα.

Σούλης Μαρκόπουλος: Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ο Άρης προσπαθεί να πείσει τον έμπειρο τεχνικό να κάτσει στην άκρη του πάγκου. Ο γνωστός προπονητής είχε επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας και μάλιστα πήγε αρκετά διαβασμένος στο ραντεβού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σούλης Μαρκόπουλος παρουσίασε στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμο, ένα πρώτο πλάνο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το πρώτο ζήτημα που έθεσε ο Μαρκόπουλος είναι την παραμονή όλων των Ελλήνων παικτών που έχουν μείνει στο ρόστερ και ειδικότερα οι Μποχωρίδης και Φλιώνης. Ωστόσο η περιπτώσεις τους δεν είναι καθόλου εύκολες εξαιτίας των μεγάλων οφειλών που υπάρχουν προς το πρόσωπο τους. Αυτό σημαίνει ότι αμφότεροι μπορούν να κάνουν προσφυγή για να μείνει ελεύθεροι. Ο ηγέτης της ΚΑΕ έχει συνάντηση με τους Έλληνες παίκτες είχε υποσχεθεί πληρωμές στις 9 Ιουλίου ή τουλάχιστον κοντά σε αυτή την ημερομηνία. Ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι διατεθειμένος να μιλήσει ο ίδιος στους αθλητές προκειμένου να τους πείσει με το πλάνο του.

Σούλης Μαρκόπουλος: Τα πλάνα του για τον Άρη

Πέρα από τους Έλληνες που υπάρχουν στο ρόστερ θα πρέπει να γίνουν και κάποιες μεταγραφικές κινήσεις. Σε αυτό το πλαίσιο ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει στα χέρια του μια λίστα με πολλά ονόματα. Σε περίπτωση θέση υπάρχει αυτό του Θόδωρου Ζάρα. Ο έμπειρος αθλητής έχει αγωνιστεί για μια διετία στον Άρη και πλέον φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ. Το μέλλον του στους συμπολίτες δεν είναι βέβαιο και ο Άρης θέλει να το εκμεταλλευτεί.

Σχετικά με τους ξένους, αυτή την στιγμή στην… αναμονή βρίσκονται οι ΜακΓκί και Χάρις με τον Σούλη Μαρκόπουλο να αποφασίσει για το μέλλον τους, δείχνοντας θετικός για την παραμονή τους. Αυτό βέβαια προϋποθέτει νέο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές και για τους δύο Αμερικανούς.

Στο κομμάτι του τεχνικού τιμ και των συνεργατών του, ο Σούλης Μαρκόπουλος θέλει μαζί του τον γιο του Χάρη, ο οποίος εργάζεται στην Κίνα και στους Μπειτζίν Ντακς, ενώ θα υπάρχει ακόμα ένας ασίσταντ αφού ο Σάββας Καμπερίδης αναμένεται να αποχωρήσει από τον Άρη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments