Αθλητισμός

Σούλης Μαρκόπουλος: Προσπάθεια του Άρη για τον Έλληνα προπονητή

Σούλης Μαρκόπουλος: Προσπάθεια του Άρη για τον Έλληνα προπονητή
Σούλης Μαρκόπουλος: Ο Δημήτρης Γουλιέλμος έκανε επαφή με τον έμπειρο προπονητή προκειμένου να τον πάρει στον Άρη.

Σούλης Μαρκόπουλος: Και πάλι στο στόχαστρο του Άρη βρίσκεται ο πολύπειρος Έλληνας προπονητής. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος θα κάνει την ύστατη προσπάθεια ώστε να πείσει τον Μαρκόπουλο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Οι συζητήσεις το προηγούμενο διάστημα έγιναν με τον Αρη Λυκογιάννη, ωστόσο φαίνεται πως στον Άρη αποφάσισαν να αλλάξουν πλεύση. Και ο Γουλιέλμος αποφάσισε να κάνει προσπάθεια για τον Μαρκόπουλο.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έγινε μια πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Έλληνα προπονητή να εξετάζει όλες τις παραμέτρους πριν πάρει την οριστική του απόφαση

Αν τελικά συμφωνήσει ο Σούλης Μαρκόπουλος, θα επιστρέψει στους πάγκους μετά από δύο χρόνια που ήταν εκτός, ενώ στον Άρη θα βρεθεί για τέταρτη φορά, με την τελευταία πριν από 19 ολόκληρα χρόνια. Η σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη για το θέμα του προπονητή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ανακοινώσεις, αν όλα κυλήσουν θετικά.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες να βρεθούν “συμπαίκτες”

Την ίδια ώρα απόκτηση “συμπαικτών” που θα συνδράμουν οικονομικά ώστε ο Άρης να βγει από το οικονομικό τέλμα και να είναι τουλάχιστον σε θέση να κατέβει στο επόμενο Πρωτάθλημα, είναι ένα μέρος της λύσης που θέλει ο Δημήτρης Γουλιέλμος για την ΚΑΕ.

Όσο κι αν η αγωνία χτυπάει “κόκκινο” καθώς οι μέρες περνάνε και κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει, την ώρα που στο ΔΣ, δεν υπάρχουν πια ενεργά μέλη, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χρειαστεί… κι άλλος χρόνος μέχρι ο Δημήτρης Γουλιέλμος συμφωνήσει με ανθρώπους που θα μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά.

Ίσως και για αυτό το λόγο, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης -φέρεται να- ζήτησε μετάθεση της Γενικής Συνέλευσης του Α.Σ. Άρη για την ΚΑΕ, που έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 8 Ιουλίου.

Οι πληροφορίες φέρουν τον Γουλιέλμο να έχει συζητήσει με ανθρώπους που έχουν αναμιχθεί και στο πρόσφατο παρελθόν με το μπάσκετ. Το ζητούμενο, όμως, είναι να κινηθεί πιο γρήγορα διότι συζητείται έντονα στη Θεσσαλονίκη, ότι έρχονται κι άλλες προσφυγές για “φρέσκα” χρωστούμενα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments