Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αυτές τις περιπτώσεις ψηλών “τσεκάρει”

Ολυμπιακός: Αυτές τις περιπτώσεις ψηλών “τσεκάρει”
Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν ενίσχυση στην γραμμή ψηλών κι έχουν ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις.

Ολυμπιακός: Συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη ανακοινώσει την απόκτηση των Κέβιν Πάντερ, Αντώνη Κόνιαρη και Μπράντον Πολ, κλείνοντας ουσιαστικά τις κενές θέσεις που είχε στα γκαρντ. Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες έχουν στρέψει πλέον την προσοχή τους στην ενίσχυση της γραμμής ψηλών, όπου σύμφωνα με το «Sport-Fm», έχουν ξεχωρίσει τις περιπτώσεις τριών παικτών για μια ή δύο θέσεις. Ο πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Ογκουστίν Ρούμπιτ για τον οποίο ο Ολυμπιακός δίνει μάχη με τη Χίμκι για την απόκτησή του, με τον παίκτη να είναι εκείνος που καλείται να κάνει την τελική επιλογή.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ακόμη δύο περιπτώσεις στις επόμενες θέσεις της λίστας τους. Ένας από τους δύο είναι ο Ντέβιν Μπούκερ της Μπάγερν Μονάχου. Ο Αμερικανός σέντερ μέτρησε 8.9 πόντους και 3.4 ριμπάουντ την περσινή σεζόν στη Euroleague. Τρίτος στη λίστα είναι ο Ρασόν Τόμας της Σάσαρι που είναι περισσότερο «τεσσάρι». Ο 24χρονος παίκτης προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με την ιταλική ομάδα στο Basketball Champions League, στο οποίο μέτρησε 15.5 πόντους και 6.4 ριμπάουντ ανά ματς.

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Δεν βρίσκεται στη λίστα του Μπλατ για Ολυμπιακό

Εδώ και λίγες ημέρες ο 27χρονος φόργουορντ έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και μπορεί να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι «Πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση στον Έλληνα άσο με αρκετά βελτιωμένες απολαβές, όμως η πρόταση αυτή δεν φαίνεται να τον ικανοποιεί. Ο ίδιος επιθυμεί μια αύξηση της τάξεως του 80% στο νέο συμβόλαιο του, με τις δύο πλευρές να έχουν μια αισθητή διαφορά στις διαπραγματεύσεις τους, η οποία κανείς δεν γνωρίζει αν τελικά θα γεφυρωθεί και ο ίδιος θα παραμείνει στο «Τριφύλλι».

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε χθες (6/4) η εφημερίδα «Livesport» ανέφερε πως η περίπτωση του Αντετοκούνμπο μόνο αδιάφορο δεν θα άφηνε τον Ολυμπιακό, ο οποίος μάλιστα φερόταν να έχει κάνει και κίνηση για την απόκτηση του. Μάλιστα, όπως ανέφερε το δημοσίευμα, η πρόταση των Πειραιωτών ήταν ιδιαίτερα ελκυστική και πολύ κοντά στα «θέλω» του παίκτη. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει σύμφωνα με το «fosonline.gr», το οποίο τονίζει πως τα σενάρια τα οποία συνδέουν τον Αντετοκούνμπο με τον Ολυμπιακό δεν αληθεύουν.

Συγκεκριμένα το εν λόγω Μέσο αναφέρει πως ο ίδιος ζήτησε από τον Παναθηναϊκό ένα ποσό 650.000 ευρώ τον χρόνο, χρήματα τα οποία οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν. Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ο Ολυμπιακός όσον αφορά αυτές τις οικονομικές απαιτήσεις του Έλληνα φόργουορντ. Άλλωστε, από τη στιγμή που οι Πειραιώτες θα αγωνίζονται στην Α2 από την ερχόμενη σεζόν, η διοίκηση της ομάδας δεν προτίθεται να ξοδέψει τόσα χρήματα για Έλληνα παίκτη. Αν το κασέ του βρισκόταν περίπου στα μισά χρήματα τότε, σύμφωνα με το «fosonline.gr», θα γινόταν κίνηση για την απόκτηση του. Όμως με τα λεφτά που ακούγονται δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει προσέγγιση στον παίκτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments