Αθλητισμός

Ζήσης Σαρικόπουλος: Τον εξετάζει ο Ολυμπιακός

Ζήσης Σαρικόπουλος: Τον εξετάζει ο Ολυμπιακός
Ζήσης Σαρικόπουλος: Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχύσει την φροντ λάιν του και έχει στα υπόψιν του τον Ζήση Σαρικόπουλο.

Ζήσης Σαρικόπουλος: Ο Ολυμπιακός, μετά την απόκτηση από του Μπράντον Πόλ, στρέφεται στην ενίσχυσή της φροντ λάιν του, με την απόκτηση ενός πάουερ φόργουορντ και ενός σέντερ που θα πλαισιώσουν τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Γιώργο Πρίντεζη. Βέβαια οι Πειραιώτες έχουν ακόμη μία θέση κενή για τα γκαρντ, αλλά είναι διατεθειμένοι να περιμένουν.

Ο Ντέβιντ Μπλατ φέρεται να έχει προκρίνει τέσσερις περιπτώσεις ξένων παικτών (Ογκουστιν Ρούμπιτ, Ντέβιν Μπούκερ, Ρασόν Τόμας και Ματίας Λεσόρ), όμως σύμφωνα με το sport-fm.gr, οι «ερυθρόλευκοι» εκτός από τις διαπραγματεύσεις με τους συγκεκριμένους αθλητές, στοχεύουν και σε έναν Έλληνα ψηλό, ώστε να έχει μία τρίτη λύση στη θέση «5».

Ο Έλληνας σέντερ που φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και μάλιστα έχει ήδη γίνει μία πρώτη επαφή, είναι ο Ζήσης Σαρικόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε την σεζόν που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Τσμόκι Μινσκ. Ο 29χρονος σέντερ με ύψος 2.13 μ. , είχε σε 26 αγώνες στην VTB League, 10,5 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ ανά παιχνίδι με συμμετοχή κάτι λιγότερο από 25 λεπτά.

Ο παίκτης, μεγάλωσε στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού από 7 χρονών και δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, αν και πρόσφατα είχε δηλώσει πως θα τον ενδιέφερε να συνεχίσει στο εξωτερικό. Ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται παράλληλα με τις κινήσεις που κάνει για τους ξένους ψηλούς που θα αποκτήσει, να προχωρήσει και για τον Σαρικόπουλο, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα σε Μαρούσι, Πανιώνιο, Άρη, ΑΕΚ και Προμηθέα Πάτρας.

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Δεν βρίσκεται στη λίστα του Μπλατ για Ολυμπιακό

O Θανάσης Αντετοκούνμπο έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και μπορεί να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι «Πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση στον Έλληνα άσο με αρκετά βελτιωμένες απολαβές, όμως η πρόταση αυτή δεν φαίνεται να τον ικανοποιεί. Ο ίδιος επιθυμεί μια αύξηση της τάξεως του 80% στο νέο συμβόλαιο του, με τις δύο πλευρές να έχουν μια αισθητή διαφορά στις διαπραγματεύσεις τους, η οποία κανείς δεν γνωρίζει αν τελικά θα γεφυρωθεί και ο ίδιος θα παραμείνει στο «Τριφύλλι».

H περίπτωση του Αντετοκούνμπο φερόταν σύμφωνα με δημοσιεύματα να απασχολεί τον Ολυμπιακό, ο οποίος μάλιστα φερόταν να έχει κάνει και κίνηση για την απόκτηση του. Μάλιστα, όπως ανέφερε το δημοσίευμα, η πρόταση των Πειραιωτών ήταν ιδιαίτερα ελκυστική και πολύ κοντά στα «θέλω» του παίκτη. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει σύμφωνα με το «fosonline.gr», το οποίο τονίζει πως τα σενάρια τα οποία συνδέουν τον Αντετοκούνμπο με τον Ολυμπιακό δεν αληθεύουν.

Συγκεκριμένα το εν λόγω Μέσο αναφέρει πως ο ίδιος ζήτησε από τον Παναθηναϊκό ένα ποσό 650.000 ευρώ τον χρόνο, χρήματα τα οποία οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν. Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ο Ολυμπιακός όσον αφορά αυτές τις οικονομικές απαιτήσεις του Έλληνα φόργουορντ. Άλλωστε, από τη στιγμή που οι Πειραιώτες θα αγωνίζονται στην Α2 από την ερχόμενη σεζόν, η διοίκηση της ομάδας δεν προτίθεται να ξοδέψει τόσα χρήματα για Έλληνα παίκτη. Αν το κασέ του βρισκόταν περίπου στα μισά χρήματα τότε, σύμφωνα με το «fosonline.gr», θα γινόταν κίνηση για την απόκτηση του. Όμως με τα λεφτά που ακούγονται δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει προσέγγιση στον παίκτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments