Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή (7/7)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή (7/7)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Κυριακή (7/7).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Κυριακή (7/7). Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τον Καρκίνο που βρίσκεται ο ζωοδότης πλανήτης, σας ωθεί να καταλήξετε εκεί που ανήκετε – και να το χαίρεστε. Δώστε σημασία στο σπιτικό και την οικογένειά σας, τώρα δημιουργείτε αναμνήσεις! Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο. Από εκεί σας βοηθά να συνεχίσετε να βάζετε σε τάξη όλα τα θέματά σας. Μετά από μια αίσια όψη της με τον Πλούτωνα, η Σελήνη θα περάσει σε κενό πορείας. Θα διέπει η δύναμη ό,τι κι αν κάνετε, γι’ αυτό διατηρήστε την εστίασή σας!

Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος σήμερα, μέσα στο ζώδιο του Λέοντα. Θα επιστρέψει με την όπισθεν στον Καρκίνο στις 19 Ιουλίου, όπου και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο τέλος του μήνα. Σε αυτό το διάστημα, φροντίστε όλους τους τομείς που θα σας εξυπηρετήσουν σε μακροπρόθεσμες αλλαγές! Η Κυριακή μπορεί να είναι μια ωραία μέρα για τους θετικούς ανθρώπους. Αν αφήσετε τον εαυτό σας να επηρεαστεί από αμφιβολίες, υποψίες, προσπάθειες χειραγώγησης, τότε η ημέρα μπορεί να έχει μια μη αναμενόμενη εξέλιξη για εσάς.

Σήμερα είναι σημαντικό να φερθείτε με φυσικό τρόπο, απλά και με σεμνότητα. Αξιοποιήστε αυτήν την ημέρα για να ξεκουραστείτε και να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γύρω σας. Η μέρα υποδεικνύει επαφές με ανθρώπους από το εξωτερικό ή με αλλοδαπούς στη χώρα σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Κυριακή θα εκπλαγείτε με νέα για ένα άτομο που ζει ή εργάζεται σε άλλη πόλη ή χώρα. Σήμερα θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις και καθήκοντα με συγγενείς που ζουν κοντά σας ή μαζί σας. Θα είστε σε θέση να ολοκληρώσετε τα οικιακά σας σχέδια. Μην περιμένετε εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή. Οι οικονομικές ενέργειες κατά τη διάρκεια της νέας εβδομάδας θα αποτελέσουν αιτία για σοβαρές συζητήσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Κυριακή θα αντιμετωπίσετε μια διαμάχη με ένα άτομο που δεν γνωρίζετε ή που έχει άσχημο χαρακτήρα. Καλό θα ήταν να επικεντρωθείτε στα ανεπίλυτα προβλήματα που δεν έχετε ολοκληρώσει ακόμα. Η Κυριακή θα είναι μια συναρπαστική και επιτυχημένη μέρα για εσάς, με ευκαιρίες για ερωτικές εμπειρίες. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες εκπλήξεις!

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Κυριακή θα βιώσετε εντάσεις στη σχέση σας με ανθρώπους με τους οποίους έχετε επαφές. Οι φίλοι ή συγγενείς θα προσελκύσουν την προσοχή σας με σχόλια ή πληροφορίες σχετικά με την προσωπική ή οικογενειακή τους ζωή. Είναι πιθανό να προκύψει κάποια ασθένεια ή ενοχλήσεις την Κυριακή: Ημικρανίες, αϋπνίες, κρυολογήματα και άλλα, κυρίως λόγω των μεγαλύτερων εντάσεων στη ζωή σας τις τελευταίες ημέρες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Κυριακή, θα πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας στη σωστή διεκπεραίωση των δεσμεύσεων και των υποχρεώσεών σας. Θα σχεδιάσετε και θα εξετάσετε τα πράγματα που θέλετε να ολοκληρώσετε μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Σήμερα θα επανεμφανιστεί στη ζωή σας κάποιο πρόσωπο με το οποίο μοιραστήκατε κοινές εμπειρίες στο παρελθόν. Σήμερα, μπορεί να προκύψουν προβλήματα στις μεταφορές ή άλλα προβλήματα που σχετίζονται με ταξίδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments