Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Οι προβλέψεις για την Κυριακή (7/7/19)

Ζώδια και έρωτας: Οι προβλέψεις για την Κυριακή (7/7/19)
Ζώδια και έρωτας: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (7/7/19).

Ζώδια και έρωτας: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (7/7/19).

Κριός

Η παθιασμένη, συναισθηματική σου ενέργεια, θα μπορούσε να είναι χρήσιμη ή προβληματική για τη σχέση σου αυτή τη στιγμή….ανάλογα με τον τρόπο που την εστιάζεις. Η ορμητική απελευθέρωσή της, μάλλον θα φέρει μόνο προβλήματα. Για να διατηρήσεις την ηρεμία στη σχέση σου, αυτό που χρειάζεται να κάνεις, είναι να δείξεις αυτοσυγκράτηση. Αντί να είσαι όσο πιο αυθόρμητη γίνεται, δοκίμασε να είσαι πιο προσγειωμένη, μέσα στη σχέση σου.

Ταύρος

Αν πήγαινε να δημιουργηθεί μια σχέση ανάμεσα σε σένα και ένα συγκεκριμένο άτομο στο παρελθόν, αλλά σταμάτησε ξαφνικά, τότε θα πληροφορηθείς τί είχε συμβεί, πολύ σύντομα. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, αυτό που έρχεται στο φως θα σου δείξει έναν ξεκάθαρο προοδευτικό δρόμο για να εντοπίσεις, γιατί σταμάτησε κάτι που πήγαινε να δημιουργεί ανάμεσα σε σένα και στο άτομο που σε ενδιέφερε.ΝΑυτό που τίθεται σε ισχύ τώρα, είναι ισχυρότερο από ό, τι ήταν και στο παρελθόν.

Δίδυμοι

Ακόμα κι αν η ενίσχυση του δεσμού σου, είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, μάλλον δεν έχεις καταλάβει πως εσύ η ίδια δημιουργείς εμπόδια για την επίτευξή της. Είναι πιθανό ότι αβάσιμοι φόβοι, αμφιβολίες ή ανησυχίες έχουν πολύ δυνατή φωνή μέσα σου και παρεμποδίζουν την πρόοδο που θέλεις να πετύχεις. Ο μόνος τρόπος για να λύσεις την κατάσταση, είναι να κοιτάξεις μέσα σου, και να μιλήσεις ειλικρινά με τον εαυτό σου, για τη σανίδα σωτηρίας που προσφέρεις. Μπορείς να αποχωρήσεις ανά πάσα στιγμή…αν επιλέξεις πως αυτό θέλεις.

Καρκίνος

Αν και η διστακτικότητα ή η επιφυλακτικότητά σου μπορεί να φαίνεται λογική και δικαιολογημένη όταν πρόκειται για συγκεκριμένες καταστάσεις στα ερωτικά σου, είναι πιθανό να νιώθεις πολύ έντονα αυτά τα δύο συναισθήματα, αυτή τη φορά. Αντί να κάνεις μεγάλες προσπάθειες για να προστατέψεις την καρδιά σου, θα μπορέσεις να ωφεληθείς πολύ περισσότερο αν ανοιχτείς και επιτρέψεις στην αγάπη και τη συμπόνια που θέλουν ν’ αναδυθούν, να το κάνουν. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ρίξεις αυτό το φράγμα.

Λέων

Η ιδέα να πειραματιστείς στο όνομα της αγάπης, θα σε προσελκύσει πολύ αυτή τη στιγμή. Θα έχεις επίσης παθιασμένες επιθυμίες που απαιτούν μια διέξοδο. Η διεύρυνση του δοκιμασμένου, ή του υπερβολικά παραδοσιακού ή προβλέψιμου, μπορεί να οδηγήσει σε μια εξερεύνηση ή μια καινούργια περιπέτεια, σε ερωτικό έδαφος, που μπορεί να είναι εξαιρετικά ικανοποιητική – και ευχάριστη!

Παρθένος

Θα υποθέσεις ότι ο εραστής σου, έχει παρόμοιες σκέψεις με τις δικές σου, για μια ευαίσθητη ή λεπτή υπόθεση… και θα απογοητευθείς αν ανακαλύψεις, ότι δεν συμβαίνει αυτό. Αντί να υποθέσεις πως δεν καταλαβαίνει ή δεν βρίσκεται στην ίδια σελίδα, προσπάθησε να δεχτείς, ότι η βελτίωση της επικοινωνίας σας, είναι η απάντηση στην επίλυση αυτού του ζητήματος. Εσύ και το ταίρι σου, φαίνεται να μοιράζεστε την επιθυμία να βρείτε απαντήσεις με όποιο τρόπο μπορείτε… Και αν αγκαλιάσετε το πνεύμα της συνεργασίας, θα μπορέσετε να τις βρείτε.

Ζυγός

Μια μπερδεμένη συναισθηματική ενέργεια, θα διαπεράσει στην ερωτική σου ζωή, αυτή τη στιγμή και θα σε κάνει να νιώσεις αβέβαιη για ό,τι φαινόταν ασφαλές και σίγουρο. Το μυαλό σου, μπορεί να καταλαβαίνει αυτό που εκτυλίσσεται, αλλά η διαίσθησή σου, είναι ο καλύτερος οδηγός σου Είναι σημαντικό να ενεργείς ή να ανταποκρίνεσαι, σύμφωνα με αυτό που πραγματικά αισθάνεσαι…. αντί γι’ αυτό που νομίζεις. Η λογική και η πρακτικότητα μπορούν να είναι χρήσιμες, για να σε βοηθήσουν να εντοπίσεις ένα ξεκάθαρο τρόπο προόδου, με τα ερωτικά σου, τώρα.

Σκορπιός

Πιθανώς θέλεις να είσαι ευπροσάρμοστη και ευέλικτη με τα ερωτικά σου, αυτή τη στιγμή – αλλά μόνο μέχρι κάποιο σημείο. Αν από την καλή σου θέληση ή τη γενναιοδωρία σου, υπάρχει κίνδυνος κάποιος να επωφεληθεί, τότε πιθανότατα δεν θα διστάσεις να «πατήσεις πόδι». Είναι επίσης πιθανό ότι αυτό που προκύπτει τώρα, θα μπορούσε να επηρεάσει ένα σχέδιο με τον εραστή σου. Προς το παρόν, δες πώς θα εξελιχθούν ορισμένα γεγονότα και προσπάθησε να αντισταθείς στη λήψη παρορμητικών ή βιαστικών αποφάσεων. Επειδή είναι σημαντικό, να περιμένεις να αποχωρήσεις αυτό το μπερδεμένο κλίμα, πριν ενεργήσεις.

Τοξότης

Οι διασκεδαστικές, περιπετειώδεις και ανεξάρτητες ιδιότητές σου, θα σου φαίνονται αισθητά περιορισμένες αυτή τη στιγμή! Αλλά οποιαδήποτε παρεμπόδιση, πιθανόν προέρχεται από σένα και από πουθενά αλλού. Μια επιθυμία σου να ελέγχεις ή να κατευθύνεις τις τρέχουσες συνθήκες της σχέσης σου, είναι πιθανό να οδηγήσει μόνο σε συναισθηματικούς αγώνες. Προσπάθησε να ανακαλέσεις αυτή την επιθυμία, διότι δημιουργεί μόνο εμπόδια στο ξεκίνημα ενός ερωτικού ταξιδιού, που μπορεί να είναι διαφορετικό από οτιδήποτε έχεις βιώσει μέχρι τώρα – για όλους τους σωστούς λόγους!

Θα είσαι εξαιρετικά αποφασισμένη να φέρεις νέα επίπεδα αυθορμητισμού στη σχέση σου, αυτή τη στιγμή. Είσαι πιθανότατα διατιθέμενη να προσκολληθείς σε ό,τι είναι οικείο, παραδοσιακό ή προβλέψιμο. Ίσως να νιώσεις πως τα ερωτικά σου είναι μονότονα. Εναλλακτικά, μπορεί να είναι ο εραστής σου, που αρχίζει να καλλιεργεί μερικές ανησυχίες σχετικά με αυτό το θέμα. Παρόλο που θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες και περιοριστικές περιστάσεις, είναι εξίσου εφικτό να λυγίσεις ή να παραβιάσεις έναν κανόνα, ξανά και ξανά.

Υδροχόος

Κοιτάζοντας προς τα μέσα και εκτιμώντας ειλικρινά τις τρέχουσες συνθήκες της ερωτικής σου ζωής, θα συνειδητοποιήσεις, πως η ζωή σου, είναι μακράν εγωιστική. Αν είσαι ελεύθερη, τότε αυτή η αξιολόγηση θα σε κάνει να νιώσεις μεγαλύτερη επιθυμία να γίνεις περιπετειώδης στο όνομα της αγάπης. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα υπάρχει κάτι συναρπαστικό για την προώθηση ενός ορίου στη σχέση σου, με έναν νέο τρόπο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, έχεις την ευκαιρία να επιστρέψεις σε μια ανεξερεύνητη περιοχή – και αξίζει να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία…. και να το κάνεις.

Ιχθύες

Ίσως νιώσεις ότι υπάρχουν περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις στα ερωτικά σου, αυτή τη στιγμή, αλλά είναι σημαντικό να δεχτείς, ότι οι απαντήσεις θα φτάσουν εγκαίρως. Στην πραγματικότητα, όσο νωρίτερα υπολογίζεις ειλικρινά, τι θέλει και χρειάζεται η καρδιά σου, τόσο πιο σύντομα θα μπορέσεις να αποκτήσεις μεγαλύτερη σαφήνεια σχετικά με τη μελλοντική κατεύθυνση της ερωτικής σου σχέσης. Προσπάθησε να δεις την σύγχυση που υπάρχει, σαν ένα καταλύτη, για να ξεκινήσεις νέα τροχιά, στη σχέση σου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments