Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα (8/7/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα (8/7/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Δευτέρα (8/7/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Δευτέρα (8/7/19). Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Η θέση της από τον Ζυγό, ευνοεί τις συνεργασίες και τις συμπράξεις. Οι πληροφορίες που θα συλλέξετε τώρα, θα αποδειχθούν πολύτιμες για να «χαρτογραφήσετε» τα δεδομένα σας!

Ο ανάδρομος πλέον Ερμής, βρίσκεται στον Λέοντα μαζί με τον Άρη. Επικοινωνίες που εκκρεμούσαν για καιρό, θα αρχίσουν σταδιακά να επιδιορθώνονται! Το σύμπαν βρίσκεται σε μια φάση ανάμεσα σε δύο εκλείψεις: Αυτή που προηγήθηκε στον Καρκίνο και μία που έπεται στον Αιγόκερω. Ο άξονας στον οποίο πρέπει να επιφέρετε ισορροπίες, είναι ανάμεσα στο σπιτικό σας και τα επαγγελματικά θέματα!

Ίσως είναι περίεργο ότι σήμερα θα πρέπει να ολοκληρώσετε κάποιες εκκρεμείς δεσμεύσεις προτού ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Είναι πιθανό οι συζητήσεις ή οι σκέψεις που κάνατε το σαββατοκύριακο, να έχουν επηρεάσει τα σχέδια σας ή τις συνθήκες. Σήμερα θα είστε πολύ πιο προσεκτικοί, θα ανταποκρίνεστε καλύτερα στις επιθυμίες και τις ανάγκες των ανθρώπων γύρω σας. Θα κάνετε το καλό χωρίς να ψάχνετε ανταμοιβή. Θα ενεργείτε παρορμητικά και όχι σκόπιμα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Δευτέρα θα είναι μια ημέρα γεμάτη εκπλήξεις. Πιθανόν σήμερα να συζητήσετε για θέματα που σχετίζονται με ακίνητα, περιουσία ή οικογενειακά αγαθά που σας ανήκουν. Ο λόγος για αυτό μπορεί να είναι κάποια νέα που θα λάβετε σήμερα. Τη Δευτέρα, θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις που αφορούν κάποιο μέλος της οικογένειας σας. Σήμερα καλό θα ήταν να τερματίσετε μια σύγκρουση και να αναζητήσετε μια γρήγορη συμφιλίωση, ακόμη και με το κόστος ενός δύσκολου συμβιβασμού.

Η μέρα όσων από εσάς γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα έχει ιδιαίτερες περιστάσεις. Είναι επίσης πιθανό να κάνετε περισσότερα τηλεφωνήματα σε άτομα από κοντά και μακριά. Τη Δευτέρα, μπορεί να βιώσετε κάποιο γεγονός που θα αφορά μια παλιά ερωτική σχέση ή έναν προηγούμενο γάμο. Μπορεί να υπάρξουν προσωρινά οικονομικά προβλήματα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα βιώσετε γεγονότα που θα σχετίζονται με ταξίδια, μετακομίσεις, περισσότερα τηλεφωνήματα και άλλα. Τη Δευτέρα, μπορεί να βιώσετε αντικρουόμενα συναισθήματα ως αποτέλεσμα των διαφόρων γεγονότων που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της μέρας. Σήμερα θα βρείτε μια λύση σε ένα δύσκολο πρόβλημα για σας ή θα πάρετε μια σημαντική απόφαση.

Η Δευτέρα θα είναι μια σημαντική μέρα για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων και την οικογένεια σας ή για ένα άτομο από τον κύκλο των συγγενών σας. Θα έχετε μια οικονομική δέσμευση που θα αφορά το σπίτι και την οικογένειά σας που δεν πρέπει να αναβληθεί ή να αγνοηθεί. Σήμερα μπορεί να επιδεινωθεί σοβαρά η κατάσταση της υγείας ενός ατόμου που γνωρίζετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments