Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα (8/7/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα (8/7/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα (8/7/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα (8/7/19).

  • Κριός

Αν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον/τη σύντροφό σας, έφτασε η ώρα. Η ικανότητά σας να εκφράζετε τον εαυτό σας είναι αδιαμφισβήτητη σήμερα, οπότε σκεφτείτε τι θέλετε να πείτε και προχωρήστε!

  • Ταύρος

Σήμερα επικεντρώστε την προσοχή σας στα βραχυπρόθεσμα σχέδια και τους στόχους σας. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα έχετε αρκετό χρόνο για να σκεφτείτε τα πιο σοβαρά πράγματα αργότερα. Τώρα θέλετε να κρατήσετε το κλίμα μεταξύ σας χαλαρό και ξέγνοιαστο.

  • Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη δραστηριότητες. Μέχρι το τέλος της ημέρας, θα είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Ζητήστε τους να έρθουν μαζί σας για μια βραδινή βόλτα και μπορεί να σταματήσετε για ένα ποτάκι στο μπιστρό της γειτονιάς σας.

  • Καρκίνος

Σήμερα ζωντανέψτε λίγο τα πράγματα μεταξύ σας και δείξτε στον/στην αγαπημένο/η σας μια πλευρά του εαυτού σας που δεν έχει ξαναδεί. Εάν συνήθως είστε ήσυχοι και μαζεμένοι, ήρθε η ώρα να τους δείξετε την άγρια ​​πλευρά του χαρακτήρα σας!

  • Λέων

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μαζί! Εννοείται ότι θα έχετε και μερικά ενδιαφέροντα που δεν είναι κοινά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τα εγκαταλείψετε. Εκτιμήστε τις διαφορές σας όσο και τις ομοιότητές σας.

  • Παρθένος

Μερικές φορές η πιο λογική απάντηση δεν είναι και η σωστή, ειδικά σε ζητήματα καρδιάς. Ακούστε αυτό που σας λέει το ένστικτό σας. Μπορείτε να το εμπιστευτείτε, ακόμα και αν αυτό που σας λέει δεν σας φαίνεται απολύτως λογικό.

  • Ζυγός

Ενημερώστε τον/τη σύντροφό σας για ένα χόμπι σας για το οποίο δεν ξέρουν πολλά πράγματα. Η εμπειρία του να μοιράζεστε κάτι που σας ενδιαφέρει θα είναι διασκεδαστική και για τους δύο. Στη συνέχεια μπορείτε να τους ζητήσετε να μοιραστούν και εκείνοι κάτι μαζί σας.

  • Σκορπιός

Αν πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση, πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να το σκεφτείτε διεξοδικά. Ο/Η σύντροφός σας προτιμά να περιμένει να αποφασίσετε παρά να βιαστείτε και να κάνετε μια κακή επιλογή.

  • Τοξότης

Σήμερα κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε. Επιλέξτε προσεκτικά τι θα πείτε και παρατηρήστε τις αντιδράσεις του/της συντρόφου σας σε ό,τι λέτε. Αν χρειαστεί, σταματήστε να μιλάτε για να δώσετε διευκρινίσεις.

  • Αιγόκερως

Για εσάς ο χρόνος που περνάτε με τον/την αγαπημένο/η σας είναι πολύτιμος και δεν σας αρέσει να τον σπαταλάτε. Αν κάτι δεν σας κάνει χαρούμενους, αναρωτηθείτε αν είναι πραγματικά απαραίτητο. Φτιάξτε τη ζωή σας έτσι ώστε να περιλαμβάνει μόνο πράγματα που σας ταιριάζουν και σας ευχαριστούν.

  • Υδροχόος

Κάντε έκπληξη στον/στην αγαπημένο/η σας βάζοντας κρυφά στην τσέπη τους ένα ερωτικό σημείωμα. Μπορεί να είναι κάτι γλυκό και τρυφερό ή κάτι που θα κάνει την καρδιά τους να χτυπήσει δυνατά, περιγράφοντάς τους τι θέλετε να τους κάνετε όταν γυρίσουν το βράδυ στο σπίτι.

  • Ιχθύες

Η σημερινή μέρα μπορεί να τελειώσει με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ότι ξεκίνησε. Εάν ήσασταν γκρινιάρηδες με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα το πρωί, μέχρι το βράδυ θα έχετε επιστρέψει στον παλιό, καλό τρυφερό εαυτό σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments