Αθλητισμός

Γιουσέφ Αϊτ Μπενασέρ: Για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός

Γιουσέφ Αϊτ Μπενασέρ: Για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός
Ολυμπιακός: Στη Γαλλία θεωρούν πολύ δύσκολο να καταλήξει στον Πειραιά ο 23χρονος χαφ της Μονακό.

Γιουσέφ Αϊτ Μπενασέρ: Ο 23χρονος χαφ της Μονακό είναι εδώ και αρκετές καιρός στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωσή του, καθώς θεωρούν ότι είναι μία εξαιρετική λύση για τον άξονα, που θα λύσει τα χέρια του Πέδρο Μάρτινς. Όμως η υπόθεση του Μπενασέρ έχει πολλές δυσκολίες.

Ο Μαροκινός μέσος έχει προσελκύσει αρκετές ομάδες με τις εμφανίσεις του, με δημοσιεύματα από την Ιταλία να τον εμπλέκουν με ομάδες της Serie A. Ο Ολυμπιακός πάντως θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση για τον Μπενασέρ, αλλά στη Γαλλία θεωρούν πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή και να καταλήξει στον Πειραιά ο 23χρονος χαφ της Μονακό.

Αρχικά τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Μονακό προτιμάει να προχωρήσει σε πώληση του Μπενασέρ και όχι σε κάποιον δανεισμό. Αλλά και αν τελικά αποφασίσουν οι Μονεγάσκοι να τον δώσουν δανεικό ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολο να καλύψει το υψηλό συμβόλαιό του παίκτη, ο οποίος αμείβεται με 1,2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Η Μονακό σε περίπτωση δανεισμού δεν θα καλύψει κανένα μέρος του συμβολαίου του.

Η ουσία είναι ότι τα πράγματα για τον Μαροκινό χαφ είναι δύσκολα, αλλά στο λιμάνι – σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Γαλλία – δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση.

Ο Μπενασέρ ανήκει στη Μονακό από το 2016. Αποκτήθηκε με μεταγραφή 3.000.000 ευρώ από τη Νανσύ, στην οποία παρέμεινε ως δανεικός από τους Μονεγάσκους, έως το καλοκαίρι του 2017. Μετά τον νέο δανεισμό στην ΚΑΕΝ, πέρασε μισή σεζόν στο Μονακό και μισή στη Σεντ Ετιέν, έχοντας συνολικά 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Παρότι ακόμη δεν έχει γίνει 23 ετών, στη Γαλλία έχει αγωνιστεί σε συνολικά 121 ματς (4 γκολ, 5 ασίστ), ενώ έχει 21 συμμετοχές με την εθνική Μαρόκου.

Μάρκοβιτς: «Ανεβαίνω επίπεδο στην καριέρα μου με τον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς από την Παρτιζάν, με τον 19χρονο στόπερ να αναφέρεται για πρώτη φορά στη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους. Συγκεκριμένα, ο νεαρός Σέρβος αμυντικός μιλώντας στο σάιτ της Παρτιζάν, αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του, ενώ τόνισε ότι υπέγραψε σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Ακόμα ο Μάρκοβιτς δήλωσε πως οι ερυθρόλευκοι θα τον βοηθήσουν να ανέβει επίπεδο στην καριέρα του και να βελτιωθεί σαν ποδοσφαιριστής. «Έκλεισα σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο και ανεβαίνω επίπεδο στην καριέρα μου με τον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να μην είμαι χαρούμενος για αυτό και είναι κάτι που δείχνει την πρόοδό μου στο ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο και σκληρό για μένα να αφήνω την χώρα μου και την ομάδα μου, όμως η καρδιά μου θα είναι πάντα εκεί, στην Παρτιζάν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments