Αθλητισμός

Νέλσον Ολιβέιρα: Ξεκαθαρίζει η περίπτωση του Πορτογάλου φορ

Νέλσον Ολιβέιρα: Ξεκαθαρίζει η περίπτωση του Πορτογάλου φορ
Νέλσον Ολιβέιρα: Τελειώνει η προθεσμία που έχει δώσει η ΑΕΚ στον Πορτογάλο επιθετικό.

Νέλσον Ολιβέιρα: Ο Μιγκέλ Καρντόσο χτίζει την νέα ΑΕΚ στην Πολωνία. Ο Πορτογάλος τεχνικός προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστές της “Ένωσης”. Ωστόσο υπάρχουν δυο κενά στο ρόστερ της ομάδας. Αυτά είναι στα άκρα και την κορυφή της επίθεσης. Τις τελευταίες ώρες υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Ντανιέλε Βέρντε θα αποτελέσει τον παίκτη που θα παίξει στο αριστερό άκρο της επίθεσης από τη νέα σεζόν.

Η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και το ίδιο ισχύει και για την Ρόμα. Οι δυο ομάδες συμφώνησαν σε ένα ποσό που φτάνει το 1 εκατομμύριο ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 30%. Μένει να διευθετηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες πριν ο Ιταλός πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα. Παράλληλα οι άνθρωποι της ομάδας εξακολουθούν να δουλεύουν πάνω στην μεταγραφή σέντερ φορ. Και σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Νέλσον Ολιβέιρα αποτελεί τον πρώτο και μεγάλο στόχο του “δικεφάλου”.

Νέλσον Ολιβέιρα: Ξεκαθαρίζει το τοπίο

Η ΑΕΚ έχει έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. Οι “κιτρινόμαυροι” προσφέρουν στον έμπειρο σέντερ φορ τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν το 1 εκατομμύριο ευρώ. Από την πρώτη στιγμή ο Ολιβέιρα έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα της ομάδας. Ωστόσο ζήτησε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ λίγες μέρες για να εξαντλήσει το ενδεχόμενο να βρει πρόταση που να τον καλύπτει από κορυφαίο πρωτάθλημα.

Τις τελευταίες μέρες τα μηνύματα που έρχονται από την πλευρά του 27χρονου είναι θετικά. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι μέχρι σήμερα ο Ολιβέιρα δεν έχει στα χέρια του καμία πρόταση που να είναι τόσο καλή όσο αυτή της ΑΕΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι που τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό θα επιδιώξουν να τελειώσουν άμεσα στην υπόθεση. Σύμφωνα με την “Ώρα για σπορ” η προθεσμία που είχε δοθεί στον παίκτη τελειώνει και θα πρέπει να απαντήσει οριστικά αν θα έρθει στην Ελλάδα ή όχι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments