Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη (9/7/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη (9/7/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη (9/7/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη (9/7/19). Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τον Λέοντα που βρίσκεται ο μαχητής πλανήτης, στρέφει την ενέργειά σας σε κάθε δημιουργικό εγχείρημα. Επίσης, ευνοείται κάθε δραστηριότητα που αφορά ή ενέχει παιδιά!

Ο Ήλιος από τον Καρκίνο σχηματίζει σήμερα όψη αντίθεσης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Και οι δύο πλανήτες πατούν την 17η μοίρα του ζωδίου που βρίσκονται. Ο Ήλιος συνάντησε τον Κρόνο στις 2 Ιανουαρίου στην 11η μοίρα του Αιγόκερω, οπότε και άνοιξαν έναν καινούργιο κύκλο. Αυτός ο κύκλος τώρα βρίσκεται στην Πλήρη Φάση του. Θα αρχίσουν να διαφαίνονται τα αποτελέσματα όσων χειριστήκατε και όσων επεξεργαστήκατε έκτοτε!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, όπου αναδύει το Πρώτο της Τέταρτο. Αποτελεί ένα μεταίχμιο προκειμένου να επιφέρετε ισορροπίες. Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Ζυγό: Να είστε σε επαγρύπνηση και σε επαφή με ό,τι κάνετε, να λειτουργείτε συνεργατικά όπου χρειάζεται!

Σήμερα να είστε προετοιμασμένοι για αναπάντεχες αλλαγές στα σχέδια σας. Θα υπάρξει ανάγκη για κάποιο νέο εγχείρημα, για μια νέα απόφαση, που θα συνδέεται κυρίως με τα υλικά σας συμφέροντα ή με την οικογενειακή σας περιουσία. Την Τρίτη, μη φοβηθείτε τα νέα άτομα ή τα νέα πράγματα στη ζωή σας. Μάθετε να ζείτε με γρήγορους ρυθμούς όταν οι περιστάσεις το απαιτούν.

Σήμερα μπορεί να χαρείτε με κάποιο απροσδόκητο δώρο ή μια αγορά. Μπορεί να προβείτε σε μια συναισθηματική αγορά για εσάς ή για το σπίτι σας. Κατά τη σημερινή μέρα θα σας δοθεί ελπίδα ή ενθάρρυνση σε σημαντικές σας ανησυχίες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Πιθανόν σήμερα να έχετε περισσότερες συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με την επίλυση των οικονομικών σας προβλημάτων. Επίσης, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην επίλυση κάποιου προβλήματος που έχετε αφήσει από την προηγούμενη εβδομάδα. Η σημερινή μέρα δεν θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε κάποιο λόγο για να χαρείτε που θα συνδέεται με μια επιτυχία ή κάποιο γεγονός στην προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή. Την Τρίτη, θα παρακολουθήσετε γεγονότα που θα αφορούν τους συγγενείς ή τους φίλους σας. Θα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε τα αρχικά σας σχέδια που θα έχουν σχέση με τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Ωστόσο, σε οικονομικό επίπεδο, θα χρειαστεί να κάνετε κάποιους περιορισμούς.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Τρίτη θα είναι μια καλή μέρα για να προσπαθήσετε να βρείτε μια λύση για τα προβλήματα σας. Σήμερα πολλοί άνθρωποι θα προσφερθούν να σας βοηθήσουν. Πιθανόν την Τρίτη να πάρετε καθυστερημένα κάποια νέα ή μια πρόσκληση. Για το λόγο αυτό θα είναι δύσκολο για εσάς να ανταποκριθείτε επαρκώς, πράγμα που θα σας απογοητεύσει ή θα σας λυπήσει. Σήμερα αποφύγετε να κάνετε σχόλια που μπορεί να εκληφθούν από τους άλλους σαν κουτσομπολιό. Σε γενικές γραμμές, η παρέμβασή σας στις ζωές των άλλων ανθρώπων μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τρίτη θα είναι σημαντικό να ακολουθήσετε αυστηρά τα επαγγελματικά σας καθήκοντα. Η συνεργασία με κάποιον συνάδελφο, προϊστάμενο, πελάτη ή συνέταιρο θα έχει θετική εξέλιξη για εσάς. Η μέρα υποδεικνύει διάφορες ξεχωριστές εμπειρίες που θα έχουν σχέση με κάποιο παιδί ή ένα νεαρό άτομο. Σήμερα θα θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο σε συναντήσεις ή συζητήσεις με φίλους. Η Τρίτη θα είναι μια καλή μέρα για την εξέλιξη μιας καινούργιας ερωτικής σχέσης.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments