Ζώδια

Ταρώ της Αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια (9/7/19)

Ταρώ της Αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια (9/7/19)
Ταρώ της Αγάπης: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη (9/7/19).

Ταρώ της Αγάπης: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη (9/7/19).

κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

 • κάρτα ταρώ: η ιέρεια

Εμπιστευθείτε την αγάπη και την σύνδεση που έχετε με το ταίρι σας… και θυμηθείτε ότι η ευτυχία σας, είναι δική σας ευθύνη. Έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να είστε επιτυχημένοι στον έρωτα. Εμπιστευθείτε την καρδιά σας… για να σας οδηγήσει στο σωστό μέρος!

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

 • κάρτα ταρώ: ο τρελός

Δεν χρειάζεται να παραμένετε αμετακίνητοι σε όσα γνωρίζετε ή να είστε παραδοσιακοί, όλες τις στιγμές. Μερικές φορές χαράζοντας τη θέση σας στον κόσμο με αγάπη, σημαίνει πως προχωράτε προς το άγνωστο. Η αγάπη είναι μια περιπέτεια. Εμπιστευθείτε τη διαδικασία.

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

 • κάρτα ταρώ : ο κόσμος

Δείξτε τις προθέσεις σας με μικρούς τρόπους… και θυμηθείτε να είστε πρακτικοί στους μεγάλους. Ίσως ακολουθήσετε μια μικρή διαδρομή που θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε την καρδιά σας με την «αδελφή ψυχή σας», σε ένα μεγάλο δρόμο.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

 • κάρτα ταρώ : το αστέρι

Η κατάλληλη στιγμή είναι εδώ για να κάνετε κάτι απτό, με αγάπη. Μπορεί να συγκατοικήσετε με κάποιον ή να αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα να μετακινηθείτε.Με τ α δευτερεύοντα θέματα που ανοίγουν για σας, αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για όσους από σας είσαστε σε σχέση, να τη δουλέψετε και να δείτε αν ταιριάζετε.

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

 • κάρτα ταρώ: οι εραστές

Σκέφτεστε την ερωτική σας ζωή έντονα αυτό το διάστημα! Έχετε την ευκαιρία να κοιτάξετε την καρδιά σας και να ακούσετε την ψυχή σας για ό,τι χρειάζεστε στον έρωτα, στη ζωή και στην εργασία…. για να ευδοκιμήσετε.

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

 • κάρτα ταρώ : ο ερημίτης

Το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει, για να το επανεκτιμήσετε. Αυτό θα μπορούσε να έρθει με τη μορφή ενός πρώην εραστή που επιθυμεί να επικοινωνήσει και να ξεκαθαρίσει κάποιες καταστάσεις, μέσω email ή μηνύματος. Ή μπορεί να βρείτε κάτι γραμμένο, που θα σας θυμίσει τα περασμένα και θα κατανοήσετε τον λόγο για τον οποίο τα πράγματα, δεν είχαν δουλέψει τότε.

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

 • κάρτα ταρώ : 7 των κυπέλλων

Οι φιλίες πάνε κι έρχονται. Εκείνες όμως που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου είναι οι πολύτιμοι λίθοι που πρέπει να θυμάστε. Οι φιλίες σας θα επανεξεταστούν σήμερα…. και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις, σχετικά με το ποιος θα παραμείνει κοντά σας.

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

 • κάρτα ταρώ : βασίλισσα των ξιφών

Τα εργασιακά σας θέματα μπορούν να γίνουν πιο απαιτητικά και να σας ωθήσουν ν’ αφήσετε τους αγαπημένους σας, σε δεύτερη μοίρα. Ίσως χρειαστεί να είστε πιο αποφασιστικοί, ώστε να εκφράσετε την άποψή σας, και να κάνετε σχέδια που κολλάνε.

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

 • κάρτα ταρώ : 4 των πεντάκτινων

Οι περιπέτειες συνήθως είναι διασκεδαστικές! Όταν όμως εμφανίζεται μια σειρά από επιπλοκές, πιάστε το υπονοούμενο. Κάντε ένα βήμα πίσω και αφήστε για λίγο τις προσπάθειες, ώστε να μπορέσετε να δοκιμάσετε ξανά αργότερα… και ίσως πιο επιτυχημένα. Μερικές φορές μπορεί να φταίει απλά το χρονοδιάγραμμα και όχι οι προσπάθειες που καταβάλλετε. Απλά δεν είναι προς το παρόν η κατάλληλη περίοδος!

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

 • κάρτα ταρώ : 4 των ράβδων

Δύο άτομα που σκέφτονται, είναι καλύτερα από ένα! Και η μάθηση από ένα άλλο άτομο, μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε τη σοφία και τη γνώση που σας λείπει. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος, για να συγκεντρωθείτε σε κάποια έρευνα. Να είστε ανοιχτοί….και ν’ ακούτε σήμερα.

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

 • κάρτα ταρώ : ιππότης των πεντάκτινων

Η αγάπη είναι διορατική και το στυλ της επικοινωνίας σας, μπορεί να αρχίσει να ωριμάζει και να αναπτύσσει έναν καινούργιο τρόπο, που σχετίζεται με αυτούς που σας ενδιαφέρουν. Σήμερα είναι επίσης μια μεγάλη μέρα για την ιστορία που γράφεται, γύρω από ειδύλλια και σχέσεις.

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

 • κάρτα ταρώ : 4 των κυπέλλων

Περάστε χρόνο με τη φύση, και τις ενέργειες που σας συνδέουν με όλα τα όμορφα πράγματα που αγαπάτε στη ζωή σας. Μπορείτε να τα εκτιμήσετε περισσότερο σήμερα…. και να αποφασίσετε να δώσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια στα μικρά πράγματα, που αγγίζουν την καρδιά σας με σπουδαίο τρόπο!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play