Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σε Γαλλία και Πορτογαλία για χαφ

Ολυμπιακός: Σε Γαλλία και Πορτογαλία για χαφ
Ολυμπιακός: Τις αγορές της Γαλλίας και της Πορτογαλίας εξετάζουν οι "ερυθρόλευκοι" για την απόκτηση κεντρικού χαφ.

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτινς ήθελε να έχει συμπληρωμένο το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ του πριν επιστρέψει από την Αυστρία. Ο Σαμέδο και ο Ελ Αραμπί ήρθαν για να καλύψουν τα κενά που υπήρχαν στο κέντρο της άμυνας και στην κορυφή της επίθεσης. Από εδώ και πέρα θα γίνουν κάποιες συμπληρωματικές κινήσεις προκειμένου να έχει ο προπονητής του Ολυμπιακού περισσότερες ποιοτικές λύσεις στα χέρια του.

Μια από τις θέσεις που αποτελεί προτεραιότητα για τον Μαρτίνς είναι αυτή του κεντρικού χαφ. Ο Νάχτο επέλεξε να λύσει το συμβόλαιο του κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποκτηθεί άξιος αντικαταστάτης. Αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν προταθεί, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” δεν βιάζονται και περιμένουν κάτι καλύτερο. Άλλωστε, οι μεγάλες ευκαιρίες για ποιοτικούς ποδοσφαιριστές υπάρχουν αργότερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ολυμπιακός: Μάτια σε Γαλλία και Πορτογαλία

Οι Πειραιώτες έχουν ρίξει το βάρος του στην αγορά της Γαλλίας και της Πορτογαλίας. Στην αγορά της ιβηρικής χερσονήσου υπάρχει η περίπτωση του Βραζιλιάνου Φρανσέρτζιο της Μπράγκα, την ώρα που στην Γαλλία κυριαρχούν οι λύσεις των Μπενασέρ (Μονακό), Βάλτερ (Νις) και Σανκαρέ (Μπορντό). Πάντως, για τον τελευταίο, όπως δηλώνεται στην εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», δύσκολα θα προχωρήσει για συγκεκριμένους λόγους.

Ο παίκτης που αποτελεί διακαή πόθο της ομάδας είναι ο Μπενασέρ. Ο 23χρονος χαφ της Μονακό είναι εδώ και αρκετές καιρός στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωσή του, καθώς θεωρούν ότι είναι μία εξαιρετική λύση για τον άξονα, που θα λύσει τα χέρια του Πέδρο Μάρτινς. Όμως η υπόθεση του Μπενασέρ έχει πολλές δυσκολίες.

Ο Μαροκινός μέσος έχει προσελκύσει αρκετές ομάδες με τις εμφανίσεις του, με δημοσιεύματα από την Ιταλία να τον εμπλέκουν με ομάδες της Serie A. Ο Ολυμπιακός πάντως θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση για τον Μπενασέρ, αλλά στη Γαλλία θεωρούν πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή και να καταλήξει στον Πειραιά ο 23χρονος χαφ της Μονακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments