Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019.

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019. Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης κινείται ανάδρομος μέσα στον Λέοντα. Στις 19 του μήνα θα περάσει με την όπισθεν στον Καρκίνο. Είναι καλή στιγμή για να ανασυσταθείτε, να βάλετε σε σειρά όλα τα θέματά σας!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό. Η θέση της ευνοεί την κατάληξη στο πού αξίζει να επενδύετε τον χρόνο, την ενέργεια και τα χρήματά σας! Η Σελήνη θα γυρίσει αργότερα την πλάτη στον Ουρανό από τον Ταύρο. Προσέξτε τα πιθανά αναχώματα που μπορεί να προκύψουν στα σχέδιά σας. Μην χάσετε την επαφή με την πορεία τους, εντοπίστε τους λίγους της πιθανής στασιμότητάς τους!

Την Τετάρτη, θα συνεχιστεί η γρήγορη εξέλιξη των γεγονότων στη ζωή σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Σήμερα θα έχετε συναντήσεις ή κοινές δεσμεύσεις με αγνώστους που μπορεί να είναι εκπρόσωποι ενός θεσμού, ενός οργανισμού ή μιας επιχείρησης.

Η Τετάρτη θα είναι μια καλή μέρα για να ταξιδέψετε, ειδικά αν πηγαίνετε κάπου όπου δεν έχετε πάει προηγουμένως. Σήμερα, καλό θα ήταν να έχετε κατά νου τον χαρακτήρα των ατόμων που σας περιβάλλουν και να μην τους προκαλέσετε με ενέργειες που θα είναι εις βάρος σας.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες επαφές με κάποιον που ζει σε άλλο μέρος. Η Τετάρτη θα είναι μια ευχάριστη μέρα για πολλούς από εσάς με ερωτικές και προσωπικές εμπειρίες. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες, για ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων και άλλα. Σε γενικές γραμμές, αυτή θα είναι μια σημαντική ημέρα κατά την οποία δεν πρέπει να προσπεράσετε ελαφρά τη καρδία τις ευκαιρίες που θα προκύψουν.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Θα είστε σε θέση να επιτύχετε σε θέματα που θα αποτελέσουν τη βάση για μια νέα εξέλιξη στα προσωπικά ή επαγγελματικά σας σχέδια. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να ολοκληρώσετε μια σημαντική δέσμευση για την οικογένειά σας. Είναι πιθανόν να προκύψουν ερωτικά ραντεβού και εμπειρίες. Θα έχετε ενδιαφέρουσες συνομιλίες και εμπειρίες με ένα παιδί που δεν ζει μαζί σας.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα βιώσετε ένα ενδιαφέρον γεγονός στο χώρο εργασίας σας. Την Τετάρτη μπορεί να έχετε ιδιαίτερες εμπειρίες ή συναντήσεις. Ενδεχομένως να προκύψει κάποια σύγκρουση που θα προκληθεί από τα κουτσομπολιά ή τις ίντριγκες κάποιου εναντίον σας. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα θα είναι ενδιαφέρουσες και θα έχουν καθοριστικό αντίκτυπο στο μέλλον σας.

  • Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τετάρτη θα δεσμευτούν να οργανώσουν ένα επερχόμενο ταξίδι. Θα υπάρξει μια τεταμένη κατάσταση με ανθρώπους από άλλα μέρη. Στη δουλειά σας μπορεί να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που θα προκαλέσει ένταση προσωρινά. Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, αυτή η ημέρα θα είναι θετική, με ευκαιρίες για πρόοδο σε θέματα που είναι σημαντικά για εσάς. Η στάση ενός συναδέλφου, φίλου ή γείτονα απέναντί σας, μπορεί να σας επηρεάσει συναισθηματικά.

Πηγή:astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments