Ελλάδα

Τραγωδία στο Χαϊδάρι: Απορριματοφόρο σκότωσε 39χρονη γυναίκα

Τραγωδία στο Χαϊδάρι: Απορριματοφόρο σκότωσε 39χρονη γυναίκα
Τραγωδία στο Χαϊδάρι: Η άτυχη γυναίκα κινούνταν πεζή επί της οδού Ηπείρου όταν παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο που οδηγούσε 50χρονος υπάλληλος του Δήμου Χαϊδαρίου

Τραγωδία στο Χαϊδάρι: Απίστευτο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην 39χρονη, Κατερίνα Φουσιάνη, σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Χαϊδάρι. Η είδηση του απρόσμενου θανάτου της 39χρονης γυναίκας έχει βυθίσει σε πένθος γνωστούς και συγγενείς, που δεν μπορούν να πιστέψουν πως το χαμογελαστό κορίτσι έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Το περιστατικό συνέθη το βράδυ της Τρίτης 9 Ιουλίου 2019, όταν ένα απορριματοφόρο του Δήμου Χαϊδαρίου που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Στρ. Γιαννούλη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι στιγμής παρέσυρε την άτυχη γυναίκα. Η 49χρονη Κατερίνα κινούνταν πεζή μαζί με μια φίλη της επί της οδού Ηπείρου όταν παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο που οδηγούσε 50χρονος υπάλληλος του Δήμου Χαϊδαρίου.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε γρήγορα στο σημείο και παρέλαβε την 39χρονη, η οποία μέχρι εκείνη την ώρα ήταν ζωντανή, και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο «Τζάνειο». Παρά τις τεράστιες προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου, 39χρονη γυναίκα υπέκυψε στα σοβαρά της τραύματα την Τετάρτη. Προανάκριση του τμήματος της Τροχαίας Περιστερίου αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στην άτυχη γυναίκα. Ο Δήμος Χαϊδαρίου αναμένεται να διεξάγει Ένορκη Διοικητική Εξεταση (ΕΔΕ).

H 39χρονη Κατερίνα Φουσιάνη

Η Κατερίνα Φουσιάνη είχε σπουδάσει Οικονομικά και είχε αναλάβει το εργοστάσιο κατασκευής μηχανών γεωργικών μηχανημάτων του πατέρα της μαζί με την αδερφή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, ο 50χρονος οδηγός είχε μεγάλη εμπειρία και δεν είχε εμπλακεί σε κάποιο ατύχημα στο παρελθόν. Στον Δήμο εργάζεται περισσότερο από 20 χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments